2pac Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 VREAU SA INSTALEZ IPAD-UL IN BORD LA NISSAN PATROL Y60 practic doresc un suport custom made pentru atasare pe bord! HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 De ce vrei "custom made"? Exista gata facuti suporti cu ventuza. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 Cel cu ventuza trepideaza... Am si eu unul tot pe y60. Am reusit sa-l fixez cat de cat sa nu trepideze f tare. Ideea este ca merg cu el numai pe asfalt. Pe masina de concurs, tot y60, am facut unu din alucobond (doua straturi de aluminiu si intre ele un strat de caucuiuc), o sina pt mobila si niste arici. Sta fix si ii f meserias. Revin cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 cam asa ceva vreau: http://my350z.com/forum/audio-and-video/511655-ipad-custom-installed-in-dash.html un nou proiect de inceput de an. traforaj, chit si fibra pentru inceput. CUSTOM MADE :cl HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 dupa 5-6 ore de munca, vine si rasplata. a iesit ceva super. nu stiu ce sa fac........... sa bag fibra sau sa-l las asa. e frumos. chiar imi place HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 inca ceva poze: atelaj PIMP-uit feedback ???? Editat Ianuarie 4, 2013 de 2pac HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 Salutare, se poate utiliza ca si GPS fara a utiliza internet? Multumesc. ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 Salutare, se poate utiliza ca si GPS fara a utiliza internet? Multumesc. doar daca ai o harta care ruleaza offline, sau daca incarci harta inainte sa pleci de langa Wi-fii KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 Salutare, se poate utiliza ca si GPS fara a utiliza internet? Multumesc. categoric. poti instala navigon, igo, motion X, europe offline............................. ipad trebuie sa fie cel cu 3G. nu e nevoie de net. cel fara 3G nu are antena gps din cate stiu. cauta si tu si vezi. spor la butonat si instalat HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 Cel cu ventuza trepideaza... Am si eu unul tot pe y60. Am reusit sa-l fixez cat de cat sa nu trepideze f tare. Ideea este ca merg cu el numai pe asfalt. Pe masina de concurs, tot y60, am facut unu din alucobond (doua straturi de aluminiu si intre ele un strat de caucuiuc), o sina pt mobila si niste arici. Sta fix si ii f meserias. Revin cu poze. Salut!! ai zis ça pui ceva poze. eu am terminat suportul si montantul. e chiar super HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 Salutare, se poate utiliza ca si GPS fara a utiliza internet? Multumesc. ai aici un topic http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72522-Harti-ale-Romaniei-pe-IPAD-2 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Vreau sa instalez ipad-ul in bord la nissan patrol y60 Nu prea le am eu cu gadgeturile, ma bazez mai mult pe harti si "simtz", dar incep sa le vad utilitatea in cazul in care ies din Romania. Fara un gps nu cred ca as fi reusit sa ajung prin alte tari, mai exact nu as fi reusit sa ies de pe autostrazile cu foarte multe iesiri :ha: Multumesc tuturor pentru ajutor ... :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate