Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A murit Sergiu Nicolaescu

Max

Postări Recomandate

Actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu a murit, joi dimineata, la ora 08.20, la varsta de 82 de ani.

Informatia a fost confirmata printr-un comunicat de presa al Spitalului Elias, in care se afirma ca a fost vorba de "complicatii cardiace si pulmonare severe".

Sergiu Nicolaescu fusese internat la Spitalul de Urgenta Elias din data de 27 decembrie pentru o afectiune digestiva cronica. Ulterior medicii i-au diagnosticat cu totul o alta boala.

El a fost operat laparoscopic in data de 28 decembrie.

Este o imensa pierdere pentru societate a romaneasca!

Odihneasca-se in pace!

http://4.bp.blogspot.com/_OT3GlzuLbQE/S7zZIdukMyI/AAAAAAAAA5M/fd-E06NiHAY/s1600/sergiu+nicolaescu+-+foto+Cristina+Nichitus.jpg

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: A murit Sergiu Nicolaescu

Pfoai, n-am apucat sa deschid teveul si aflu de aici.

Sergiu Nicolaescu a fost regizorul celui mai cunoscut si poate a celui mai bun film romanesc, Mihai Viteazul.

Mihai Viteazul a fost filmul ce l-a inspirat pe Spilberg in anii de facultate, secvente ale acestei pelicule aparand mai apoi in renumitul sau film E.T. cu care a castigat 4 oscaruri.

Sunt multe de spus despre Sergiu Nicolaescu.

Sa-i fie cenusa usoara.

Va salut !

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.... mare om, mare personalitate... incet, incet, ne ducem toti...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Se duce toata generatia lor. Nasolie ca in afara de Puric si Mungiu nu au mostenitori.

A avut o viata plina. Cati nu am vrea sa traim macar un sfert din ce a trait el ? A avut femei frumoase, a trait bine , a mancat bine , nu a avut grija zilei de maine. A cunoscut oameni care au scris istorie si au modificat lumea.

Link spre comentariu

Chiar in momentul asta ma uita la protv la unul dintre capodoperele sale.Pacat ca s-a bagat in politica si nu s-a ocupat de ceea ce stia el mai bine sa faca,lucrul recunoscut chiar de el ca ii pare rau.Am crescut pe filmele lui.Odihneasca-se in pace.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

Nu-mi vine sa cred ca si aici s-a gasit un ***** care sa injure un asemenea om dupa ce a murit, din fericire vad ca s-a luat atitudine.

P.S.

Se duce toata generatia lor. Nasolie ca in afara de Puric si Mungiu nu au mostenitori.

Noroc ca a cerut sa fie incinerat, altfel se invartea acum in mormant ca sfarleaza. Mungiu, cu cinematografia lui minimala si temele pe gustul juriilor de la Cannes poate fi orice, numai mostenitorul lui Sergiu Nicolaescu nu...

Suzuki Jimny hingherit ingrozitor pe coclauri.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare