Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vacanta placuta

Unimog

Postări Recomandate

Nu stiu cine isi poate petrece concediul etern in asa ceva. Masina era lipita cu initialele a majoritatii tarilor foste sovietice si centro-asiane. Am asteptat vreo 40 min poate apare proprietarul sa-l cunosc, in zadar. In rest las pozele sa vorbeasca

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vacanta placuta

am mai vazut pe net asa ceva, tot in spatiul fost sovietic, si avea cam aceeasi idee.

daca stau bine sa ma gandesc la celebrele imagini cu autostrada noroiului la ei...ii dau dreptate omului.

plus ca iese si de-o miuta (sper c-am scris bine :grin: ) pe acoperis .

Link spre comentariu

eu as pleca cu el oriunde...oricand.....pe asa ceva am lucrat o perioada de vreme... :grin: :grin: :grin:

ptr mine personal, la capitol de camioane .....exista doua nume....Kraz si Scania....exact in aceasta ordine :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

daca are numere....si vad ca-s de astea....ultimul tip :grin: .....nu vad cine l-ar impiedica sa mearga.....doar pe autobahn nu prea poate intra....nu-l vad mergand prea mult cu viteza de 65km/h....vit max fiind de 72 km/h....si nu cred sa-l fi adus pe trailer pana aici :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Ba, poate circula in Germania, si inca bine (nu stiu cum este pe autoband). Sunt foarte multi entuziasti ai masinilor ex-sovietice in germania si, avand in vedere faptul ca armata DDR era echipata preponderent cu astfel de vehicul, sunt si multe masini de genul asta inca disponibile.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare