teo pes Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 ce odlinzi se pot adapta la 1,7? VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Retrovizoare laterale ce odlinzi se pot adapta la 1,7? inafara de ce este deja dedicat pentru ea? eu pana acum am avut variantele alea mari d eplastic negru care sunt excelente la mersul prin oras dar oribile la mersul prin padure :) asa ca am revenit la variantele de fabrica alea neggre mici de metal cu prindere in 2 suruburi. stiu ca sunt si cele care au varianta cu semnalizator incorporat sau cu reglaj din interior dar parca se montau pe euro5. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nas ne dagoniat Postat Ianuarie 3, 2013 Partajează Postat Ianuarie 3, 2013 Re: Retrovizoare laterale Eu am adaptat de DACIA papuc ,am pastrat priderea si suportul original de la NIVA ,la oglinzile de la dacia pauc am scurtat bratele si le am gaurit in asa fel incat sa le pot prinde in pozitie orizontala am adaugat o bucse intre suportul original si bratul oglinzi este o bucse cu miez metalic asta pt ca nu aveam un strungar la indemana sa mi faca o bucse din aluminiu sau teflon .le am unit cu un surub sanatos si gata.vizibilitatea este buna plus ca nu mi pare rau cand le lovesc de crengi prin padure :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Retrovizoare laterale Eu am luat-o cu oglizi din plastic dar care la peste 70 la ora se pliaza din cauza curentului de aer. Si nici nu merg stranse.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Retrovizoare laterale Eu am luat-o cu oglizi din plastic dar care la peste 70 la ora se pliaza din cauza curentului de aer. Si nici nu merg stranse.... alea negre mari si la mine aveau tendinta dar nu se pliau doar vibrau de nu mai intelegeai nimic din ce vedeai acolo :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ronin1968 Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: Retrovizoare laterale Alea de dacie papuc sunt bune si adapteaza relativ usor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate