Vizitator Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 sa-mi fie cu iertare, sunt mai nou prin zona si nu stiu daca e voie sa scriu despre celalalt forum.. il descoperisem de curand, si cu toate ca era 90 % caterinca si scandaluri, avea cateva informatii interesante... n-am apucat sa ma inregistez dincolo dar se pare ca nu am pierdut mare lucru..daca administratorul unui forum public de discutii isi permite sa stearga "munca" atator pasionati, inseamna ca are o maare problema. sau poate doar o eroare tehnica. :grin: din fericire majoritatea celor seriosi de acolo o regasesc si aici, sens in care suntem pe calea cea buna Vive le :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: un forum s-a stins Se pare ca si-a permis. Din cate am inteles eu , nu mai avea bani pt al intretine si nici unul dintre cei cu gura mare nu sa oferit sa achite taxele lunare. :ha: Ma gandesc oare de ce nu te intrebi daca a fost bine oare cpt cei ce au dispus timp de 2 ani de acel forum GRATUIT . Poate ar trebui sa ii multumeasca adminului pt informatiile gratuite de care au beneficiat pe timpul,efortul si banii altora. Dar romanul din noi vede numai minusurile chiar si cand lucrurile sunt Moca. Dupa 2 ani de stress pot spune ca ma simt BINE. semnat : fostul admin al fostului forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: un forum s-a stins N-ai stiut cui sa ceri, Oresti :grin: ... vorbesc foarte serios ! ... ... e pacat ca ai ales calea aceasta, dar e dreptul tau sa o faci si nimeni nu are de ce sa te judece ... "am fost acolo" numai din placere si nu ne-a tinut nimeni cu forta, asa ca n-avem de ce sa comentam decizia ta ... mai mult, vorba ta, "am stat cu totii la masa si nimeni n-a bagat mana-n buzunar ca sa achite nota de plata, sau macar spaga la chelner" ... ... cu toate acestea, cred ca puteai sa il mai lasi deschis inca vreo cateva zile ... sunt informatii utile acolo, si ar fi putut fi "salvate" de catre cei doritori ... o seara buna, Ricardo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: un forum s-a stins Parerea mea este , dupa cum ti-am spus si tie Oresti, ca nu trebuia inchis forumul 4x4mania . Eventual doar limitate discutiile strict la domeniul offroad, tehnic etc... Sau macar membri cotizanti ai clubului sa aiba totusi acces la el. E pacat intradevar ca multe din discutiile utile de acolo sa se piarda. Eu am trecut de mult de momentele cand consideram acel forum sau oricare altul din domeniul offroad-ului ca si o concurenta. Fiecare forum are oamenii lui si un stil caracteristic dar ne leaga aceeasi pasiune. Parerea mea... Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: un forum s-a stins Regrete sunt.. Pacat. :sr Dar am invatat sa iau lucrurile asa cum sunt.. La un moment dat se trage linie, indiferent de domeniu.. chiar si in viata. Totul e ca acea linie sa vina cat mai tarziu. Sper ca aceasta linie sa fie o linie care poate fi stearsa, .. ca exista o linie definitiva si ajunge. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: un forum s-a stins Sincer, am obosit si nu mai am chef. Am alte proiecte,alte idei legate de off road. Toate la timpul lor. Timpul acelui forum a trecut. Sa auzim de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: un forum s-a stins pacat !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 15, 2008 Partajează Postat Mai 15, 2008 Re: un forum s-a stins Max, tu sa nu ne faci una ca asta ! am o groaza de informatii interesante de pe :cl pe care nu le-am salvat.. le-am dat simplu "add to favorites" :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins Mare pacat. :cr1 Ala a fost forumul meu "de inceput", care mi-a trezit pasiunea pentru off-road, unde am cunoscut oameni extraordinari si unde am invatat multe. Sper sa nu se intample asta si cu forumul asta ca-mi dau masina si-mi iau un coupe, ma inscriu pe 4tuning, imi pun spinnere si ma dau la liniute :grin: Si mai sper ca aici moderatorii sa fie mai fermi ( :sr Oresti) si sa nu permita caterincile de doi lei si balacareala de toata jena care mai apreau uneori pe celalalt forum. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miezul Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins Treaba e de tot cacatul,nu trebuia sa se ajunga aici. Prost e cel sau cei care au permis asta. E o vrajeala ca nu au fost fonduri,cunosc cativa care au cotizat si nu sau bucurat nici macar de o SAPCA,si nu o sa se bucure vreodata. In afara de forumul propriuzis restul era o mare minciuna. Nu avea nici un drept ORESTI sa opresca forumul.Trebuia sa isi intrebe echipa,membrii cotizanti si chiar si pe noi.Nu asa dintr-o data dai cu pumnul in masa ca nu iti mai convine tie ca te iau cativa la misto. ORESTI ai vrut caterinca,asta ai avut.Te-ai simtit jignit de ce au scris unii?Ce vina avem noi restul ca ai tu o problema? GATA TI-AI LUAT JUCARIILE SI AI PLECAT..Sunt curios daca asa vei proceda si cu restul proiectelor in care esti implicat,eu unul cred ca asa va fi. Este foarte urat felul cum ai procedat,este parerea mea si am dreptul la ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins Eu am o idee : Daca Oresti este dragut si vrea sa doneze / vanda informatia de pe forumul inchis , Sugerez sa facem o lista cu CINE (initial) si ulterior (cati bani) poate aloca si sa mutam / redeschidem forumul. Eu de felul meu sunt mai conservator, NU i-mi plac schimbarile. Draga Oresti :hi , eu te-am sunat sa te intreb ce se poate face pentru a nu se inchide forumul dar mi-ai dat reject . Este pacat sa se piarda atita informatie... Daca ai chef eu doresc sa ajut / contribui Calinvas - 0722209699 Salutari. P.s. Sapte Maimute ce zici de ideea mea http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miezul Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins Sunt perfect de acord cu tot ce ai scris. Nu cred ca Oresti va fii,poate il v-a convinge cineva,poate raduspr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins @calinvas: eu cred ca sorinake se baga la o schema de genul, dar degeaba ii zici aici, finca' are ban pe club4x4 :grin: ca l-a mancat in cur la inceput. mai bine ii dai telefon... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins ideea este buna, si eu ma gandisem la ea..insa: am auzit ca omul a mai avut derapaje, probabil ca pana acum i-a dat delete + empty recicle bin la informatie.... plus ca e prea mandru sa ia maruntii nostri... desi vinde piese second ( asta cand nu da teapa), nu uita totusi sa mentioneze ca nu traieste din asta... ma rog, fiecare cu treaba lui, insa nu stiu cine va mai face afaceri cu el daca nu vrea io zic sa-i punem cruce si sa ne concentram pe ale noastre... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins Bilet pe o usa ! De pleci ...... sa te-nsoteasca piaza buna Ca un terratrip noaptea, sticlind in a noptii luna Nu sovai, Nu te-ndoi, Nu te-ntrista Mergi drept si biruie-n furtuna! De vii 'napoi, paseste slobod, razi si canta Necazul tau il uita-ntreg pe prag Caci neamul 4x4 iti e drag Veseleste-te, sufera si ........... lupta ! Cel mai usor e sa te lasi pagubas ! Asta face difereta intre barbatzi si looseri . Draga Oresti e decizia ta de ce vei face in continuare, poate ai fost numai o stea cazatoare . Pentru cat ne-ai luminat in caderea ta iti multumim, pt faptul ca ai stins lumina .......... te injuram . Asta e viata ........... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins aoleu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicumur Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins M715 Kaiser - pe forumul asta ai cam cate posturi am avut si eu pe forumul tau pana sa ma banezi (total aiurea si arbitrar) pentru ca ti s-a pus tie pata ca am luat atitudine si am denuntat mocirla in care se afla forumul, cu directa implicare si complicitate a "conducatorilor" forumului. Consider ca un forum trebuie sa fie un loc in care oamenii cu pasiuni comune isi impartasesc bucuriile si uneori tristetile in legatura cu hobby-ul lor comun. Un forum in care userii se injura cu adminii si moderatorii ca la usa cortului, in care se ajunge la amenintari cu bataia, in care se trag "tepe" recunoscute cu nonsalanta, un forum in care trebuie sa scormonesti mult prin rahat pana sa gasesti o informatie utila nu stiu daca merita sa i se aduca atatea osanale. Ma intreb de ce oare vechiul forum mai avea un regulament, ca tot nu-l respecta nimeni, in frunte cu adminii si moderatorii. P.S. - cand ti-am zis sa stergi urmele micii tale "tzepe" pe care i-ai tras-o lui Younutz nu m-am referit sa stergi tot continutul forumului :grin: P.P.S. - ma astept sa fiu banat si de pe acest forum :p OIIIIIIIO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins Max, tu sa nu ne faci una ca asta ! am o groaza de informatii interesante de pe :cl pe care nu le-am salvat.. le-am dat simplu "add to favorites" :F :grin: Te rog sa ma crezi ca, am avut momente in care stateam si ma uitam la server si , pur si simplu, imi venea sa il scot din priza. Dar mi-a trecut. :grin: Sper sa nu mai am momente din astea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins acum cred ca stiu de ce a sters forumul: recunoasterea in public a acelei inselaciuni este o proba solida in cazul in care yonutz face o plangere penala .. caz in care dovada era chiar pe forum... asta atrage dupa sine raspunderea penala pentru guru... spre binele lui yonutz sper ca si-a salvat pagina respectiva ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins Pana la urma este hotararea lui daca mai sustine sau nu existenta forumului de care se vorbeste. Poate la un moment dat s-a umplut paharul.. Oricum.. astept decenta in vorbire. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins Mai oameni buni, Aici nu il judecam ptr ce a facut / face si va face Oresti. In mod normal fiecare dintre noi de-a lungul timpului si-a facut o parere despre acest individ buna sau rea! Din punctul meu de vedere pot sa spun cateva lucruri: -am invatat multe de pe forumul gazduit de el si ptr asta ii multumesc -de la el ca persoana - am invatat ca in spatele aparentelor se pot ascunde oameni FARA CALITATE, FARA ONOARE si FARA GANDIRE si trebuie tratati ca atare; si ptr asta ii multumesc -de cate ori cineva incerca sa gandeasca altfel decat el, era anihilat prin stergerea mesajelor sau banarea idului - lucru care nu e normal pe un forum public de discutii Drept urmare eu, Yonutz, mai Oresti peste cele 20 de milioane PIERDUTE iti fac o oferta de "rascumparare" ptr informatia de pe forumul tau inchis: INCA 500,- EURO ptr TOATA informatia (toata aplicatia PHP) in format electronic. Toata tranzactia se va face in prezenta a cel putin 3 martori membri ai vechiului si/sau noului forum, cu acte (contract de vanzare-cumparare) ! Brandul 4x4mania ti-l pastrezi in continuare, ca nu am ce face eu cu el! Ulterior toata informatia va fi DONATA forumului club4x4 sau se va constitui un alt forum aditional prezentului daca cel putin 50 de membri fosti/actuali ai forumului vechi/nou vor dori asta! Nu vreau nici un drept, adica rang sau alt folos material, urmare a acestui gest, vreau doar ca informatia sa nu se piarda si oamenii sa beneficieze in continuare de ea! Este hilar ca iti fac o oferta de bani ptr ceva ce de fapt nu iti apartine tie decat fizic, ca moral apartine in mod evident membrilor ...dar aste e oferta mea! Imi asum prezenta oferta care va fi valabila exact 7 zile de astazi! Adica pana in data de 30.05.2008 12.00 AM! Sper sa te gandesti bine de tot. Numai bine. PS-iti aduci aminte ce iti spuneam in PM-uri acum vreo 2-3 luni? sau nici macar nu le-ai citit! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins @ alex toy Nu banii conteaza intotdeauna ...Eu sunt genul care EU ii fac pe ei, nu ei pe mine... asa ca ... sa se bucure de ei ... Intotdeauna am mers pe premiza ca exista un Dumnezeu sus care ne pedepseste sau ne premiaza ptr faptele noastre, fie ca noi credem in El, fie ca nu credem! Puteam sa-mi scot banii de la Oresti daca as fi vrut cu adevarat asta! Prin multe metode (nu sunt chiar un nimeni)! Dar am ales o cale mult mai simpla! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins Va atrag atentia tuturor ca nu voi permite ca acest topic sa se transforme in balacareala si circ !!! - Daca cineva are ceva personal de impartit cu Oresti, sa faca bine si sa-i dea PM ... - Instigarile la scandal vor fi sterse iar autorul lor va fi atentionat ... - Injuriile vor fi sterse iar autorul lor va fi banat ... - Puteti discuta in mod civilizat si cu argumente, nimeni nu se supara ... - Toata lumea isi poate expune parerea, atata vreme cat o face decent ... Va multumesc ! PS : Poate ca Oresti o fi avut "bubele" lui, ca fiecare dintre noi, dar fata de mine nu a gresit cu nimic ... ba chiar a fost foarte corect ! ... eu fiind un NIMENI in offroad, deci nu avea de ce sa-mi "faca curte" ... asa ca nu voi permite injurii sau vorbe grele la adresa lui, aici, pe acest forum ! ... asa vad eu lucrurile si asa as proceda fata de oricine ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins im pare rau pentru forum dar ca prieten nu pot decit sa-i respect lui Oresti aceasta decizie. sper ca fiecare a invatat cite ceva. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: un forum s-a stins exact si chiar asa. :grin: pana la urma, hai sa fim seriosi... e decizia lui, foarte bine. indiferent de polaritatea care i se da lui oresti, eu nu cred ca e genul care sa faca ceva fiindca i se spune sa faca ceva.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate