Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un forum s-a stins

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator M715 Kaiser

Re: un forum s-a stins

acum cred ca stiu de ce a sters forumul:

recunoasterea in public a acelei inselaciuni este o proba solida in cazul in care yonutz face o plangere penala .. caz in care dovada era chiar pe forum... asta atrage dupa sine raspunderea penala pentru guru...

spre binele lui yonutz sper ca si-a salvat pagina respectiva !

prietene ,clar nu ma cinosti. Daca tu chiar crezi ca eu as sterge munca de 2 ani pt ca am facut o afirmatie pe care o sustin 100/100 gresesti amarnic. Cat despre inseleciuni,..................... scutestema.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator M715 Kaiser

Mai oameni buni,

Aici nu il judecam ptr ce a facut / face si va face Oresti.

In mod normal fiecare dintre noi de-a lungul timpului si-a facut o parere despre acest individ buna sau rea!

Din punctul meu de vedere pot sa spun cateva lucruri:

-am invatat multe de pe forumul gazduit de el si ptr asta ii multumesc

-de la el ca persoana - am invatat ca in spatele aparentelor se pot ascunde oameni FARA CALITATE, FARA ONOARE si FARA GANDIRE si trebuie tratati ca atare; si ptr asta ii multumesc

-de cate ori cineva incerca sa gandeasca altfel decat el, era anihilat prin stergerea mesajelor sau banarea idului - lucru care nu e normal pe un forum public de discutii

Drept urmare eu, Yonutz, mai Oresti peste cele 20 de milioane PIERDUTE iti fac o oferta de "rascumparare" ptr informatia de pe forumul tau inchis:

INCA 500,- EURO ptr TOATA informatia (toata aplicatia PHP) in format electronic. Toata tranzactia se va face in prezenta a cel putin 3 martori membri ai vechiului si/sau noului forum, cu acte (contract de vanzare-cumparare) ! Brandul 4x4mania ti-l pastrezi in continuare, ca nu am ce face eu cu el!

Ulterior toata informatia va fi DONATA forumului club4x4 sau se va constitui un alt forum aditional prezentului daca cel putin 50 de membri fosti/actuali ai forumului vechi/nou vor dori asta! Nu vreau nici un drept, adica rang sau alt folos material, urmare a acestui gest, vreau doar ca informatia sa nu se piarda si oamenii sa beneficieze in continuare de ea! Este hilar ca iti fac o oferta de bani ptr ceva ce de fapt nu iti apartine tie decat fizic, ca moral apartine in mod evident membrilor ...dar aste e oferta mea!

Imi asum prezenta oferta care va fi valabila exact 7 zile de astazi! Adica pana in data de 30.05.2008 12.00 AM!

Sper sa te gandesti bine de tot.

Numai bine.

PS-iti aduci aminte ce iti spuneam in PM-uri acum vreo 2-3 luni? sau nici macar nu le-ai citit!

uf. ne vedem in instanta prietene.

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

@ alex toy

Nu banii conteaza intotdeauna ...Eu sunt genul care EU ii fac pe ei, nu ei pe mine... asa ca ... sa se bucure de ei ... Intotdeauna am mers pe premiza ca exista un Dumnezeu sus care ne pedepseste sau ne premiaza ptr faptele noastre, fie ca noi credem in El, fie ca nu credem!

Puteam sa-mi scot banii de la Oresti daca as fi vrut cu adevarat asta! Prin multe metode (nu sunt chiar un nimeni)! Dar am ales o cale mult mai simpla!

nu iti mai acorda atat de multa importanta ,ca nu ai de ce.

fa ce ai de facut si vedem noi.

EU CRED CA ESTI un NIMENI

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

exact si chiar asa. :grin: pana la urma, hai sa fim seriosi... e decizia lui, foarte bine.

indiferent de polaritatea care i se da lui oresti, eu nu cred ca e genul care sa faca ceva fiindca i se spune sa faca ceva....

:1

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

Mai oameni buni,

In mod normal fiecare dintre noi de-a lungul timpului si-a facut o parere despre acest individ buna sau rea!

-de la el ca persoana - am invatat ca in spatele aparentelor se pot ascunde oameni FARA CALITATE, FARA ONOARE si FARA GANDIRE si trebuie tratati ca atare; si ptr asta ii multumesc

-de cate ori cineva incerca sa gandeasca altfel decat el, era anihilat prin stergerea mesajelor sau banarea idului - lucru care nu e normal pe un forum public de discutii

Drept urmare eu, Yonutz, mai Oresti peste cele 20 de milioane PIERDUTE iti fac o oferta de "rascumparare" ptr informatia de pe forumul tau inchis:

INCA 500,- EURO ptr TOATA informatia (toata aplicatia PHP) in format electronic. Toata tranzactia se va face in prezenta a cel putin 3 martori membri ai vechiului si/sau noului forum, cu acte (contract de vanzare-cumparare) ! Brandul 4x4mania ti-l pastrezi in continuare, ca nu am ce face eu cu el!

Ulterior toata informatia va fi DONATA forumului club4x4 sau se va constitui un alt forum aditional prezentului daca cel putin 50 de membri fosti/actuali ai forumului vechi/nou vor dori asta! Nu vreau nici un drept, adica rang sau alt folos material, urmare a acestui gest, vreau doar ca informatia sa nu se piarda si oamenii sa beneficieze in continuare de ea! Este hilar ca iti fac o oferta de bani ptr ceva ce de fapt nu iti apartine tie decat fizic, ca moral apartine in mod evident membrilor ...dar aste e oferta mea!

Imi asum prezenta oferta care va fi valabila exact 7 zile de astazi! Adica pana in data de 30.05.2008 12.00 AM!

Numai bine.

PS-iti aduci aminte ce iti spuneam in PM-uri acum vreo 2-3 luni? sau nici macar nu le-ai citit!

Nu am chef sa ma balacaresc cu tine si aici dar tu sti parerea mea despre persoana ta. Te asigur ca nu este una f buna chiar daca incerci acum sa pari nobil. Banii raman la mine deoarece TU esti sub impresia ca faci din vorbe pe oricine oricand doresti iar eu te voi invata o lectie. Traiesc de pe urma instanteleor. Am avocati sa imi bag "in toate gaurile. Ia-ti amicii care cu toate ca nu te cunosc si cu atat mai putin pe mine, nu cunosc detaliile sau situatia se vaita de parca le-am furat lor nevestele si te plang asa cm de altfel meriti sa fi plans dar in nici un caz pt cea ce ti-am facut eu. Lasa afirmatiile si amenintarile ca sun IMUN>

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

inca ceva;

Aici se discuta inchiderea forumui si nicidecum problemele mele personale cu mr yonutz.

Nu dati din una in alta ca faceti mare gresesla.

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

@ yanutz........era sa uit:

imi pare nespus de rau ca nu ti-am luat mai mult.

Link spre comentariu

Mai oameni buni,

Numai bine.

Nu am chef sa ma balacaresc cu tine si aici dar tu sti parerea mea despre persoana ta. Te asigur ca nu este una f buna chiar daca incerci acum sa pari nobil. Banii raman la mine deoarece TU esti sub impresia ca faci din vorbe pe oricine oricand doresti iar eu te voi invata o lectie. Traiesc de pe urma instanteleor. Am avocati sa imi bag "in toate gaurile. Ia-ti amicii care cu toate ca nu te cunosc si cu atat mai putin pe mine, nu cunosc detaliile sau situatia se vaita de parca le-am furat lor nevestele si te plang asa cm de altfel meriti sa fi plans dar in nici un caz pt cea ce ti-am facut eu. Lasa afirmatiile si amenintarile ca sun IMUN>[/quote:1eerj1qg]

Si, uite-asa, reinvie "spiritul 4x4mania". Din pacate, partea demna nu de niste oamnei care au niste pasiuni comune, ci de 0TV (din ciclul Elodia).

Eu, un Nimeni sau nu, nemoderator si fara drepturi speciale, v-as ruga, Oresti si Yonut, sa va certati pe PM. E pacat sa stricam imaginea acestui forum si imaginea pe care unii dintre noi ne-am facut-o despre altii dintre noi. Nu am nimic cu nici unul dintre voi (desi as putea avea cu Oresti, pentru ca pe forumul ala ma simteam, la un moment dat, "ca acasa", pana sa inceapa balacarelile de 2 lei sau cu Yonutz care parca de-abia asteapta sa se ia ingura si sa se faca de kko cu oricine de pe orice forum) si nu as vrea sa ramanem cu un gust si mai amar in urma disparitiei forumului. Vorba ceea, "despre morti, numai de bine". Desi, inca mai speram ca va fi doar o toana a unora si altora si ca forumul va invia, precum pasarea Phoenix.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Exista o veche vorba romaneasca "prostul pana nu-i fudul, parca n-ar fi prost destul"...

Atata cinism mai rar intalnesti la cineva :ig

Domnule Oresti, vezi ca mai exista o vorba: "Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa primesti" - asta apropo' de amenintarile ca te doare-n cot de eventualele procese.

In incheiere, un sfat (sau chiar doua):

1 - incearca sa scrii corect in limba romana

2 - nu te purta (si) pe acest forum ca si cum ai fi stapan...

OIIIIIIIO
Link spre comentariu

i'o vorba de la parazitii...."ma dai in judecata!? ne vedem la stiri.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

(ma scuzati, am 2 litri de bere in sistemul digestiv)

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

Exista o veche vorba romaneasca "prostul pana nu-i fudul, parca n-ar fi prost destul"...

Atata cinism mai rar intalnesti la cineva :ig

Domnule Oresti, vezi ca mai exista o vorba: "Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa primesti" - asta apropo' de amenintarile ca te doare-n cot de eventualele procese.

In incheiere, un sfat (sau chiar doua):

1 - incearca sa scrii corect in limba romana

2 - nu te purta (si) pe acest forum ca si cum ai fi stapan...

dl. nicuncur : faceti f multe afirmatii si aveti o gramade de texte in dvs. Probabil sunteti avocat de meserie sau vreun fost sau actual procurur care a luat prea multa spaga si acum are timp sa stea pe forumuri si sa implice in discutii care il depasesc. Pe forumul meu aaveati 9 postari inainte de a incerca sa iesiti in evidenta, aici 2, ambele adesate mie. Eu va atrag atenti a,chiar daca sunteti mai in varsta ca acesta nu este un comportament de om cu capu' pe umeri si poate avea urmari neplacute. In alte cuvinde : veziti prietene de treaba ca sunt satul de specimene ca tine,.......dl procuror.

ps. nu vreau sa scriu mai corect de atat in limba romana ca sa crape pipota in tine de nervi.

Link spre comentariu

Domnilor,

Va rog sa respectati o decenta in ceea ce vorbiti aici.

Nu voi tolera nici un atac la persoana pe acest forum. Indiferent cine ataca si cine este atacat.

Domnule Nicmur, nu stiu cine sunteti, ati intrat pe acest foum intr-un mod in care nu se obisnuieste pe aici. Daca doriti sa continuati aici scandaluri incepute in alte parti, doresc sa va informez ca nu e posibil.

Acest forum are un regulament care trebuie citit si respectat de toata lumea.

Disputele personale se dicuta in privat.

Daca discutia continua in felul acesta ma vad nevoit sa inchid acest topic. Ati fost deja avertizati de catre Koala.

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

Corect.

Revenim la subiect : de ce sa inchis forumul ?, sau il ridicam pe yonutz in slavi?

Link spre comentariu

Vizitator fender

Oresti, exista vreo sansa sa recuperam informatiile de pe forumul 4x4mania?

Lasand la o parte oferta de cumparare, cu care eu nu sunt de acord pentru ca structura forumului si lipsa unei notificari faceau ca informatiile sa fie "public domain", exista vreo sansa sa mai tii forumul deschis (read-only) pentru inca vreo 2-3 zile? Sunt dispus sa platesc pentru cheltuielile cu serverul sau cu scrierea arhivei pe un dvd dar in niciun caz pentru pentru informatia in sine (chiar daca pretul informatiei e mai mic decat pretul obtinerii/suportului informatiei - chestie de principiu).

Sau, daca e nevoie sa te mai gandesti, astept un raspuns in consecinta.

Am scris o multime de lucruri in sectiunea Land Rover care n-as vrea sa se piarda. In mod sigur va mai intreba cineva ceva la care am dat raspunsuri in trecut iar pe mine nu ma prea trage ata sa scriu acelasi lucru de doua ori.

Apropo de sectiunea Land Rover, a fost una dintre putinele sectiuni, daca nu cumva chiar singura (scuze daca gresesc), in care nimeni n-avea de impartit nimic cu altcineva, nu erau injuraturi sau manifestari nedemne, nici macar mesaje/discutii offtopic. Ar fi pacat sa se piarda.

Nu mai spun de ceva mesaje personale din care nu mi-am salvat ce trebuie si-am mai si ramas in mijlocul discutiei cu cineva (inca nu stiu daca e membru aici sau in alta parte).

Astept un raspuns la intrebarea de la inceputul mesajului. Un simplu DA sau NU sau "Ma mai gandesc in urmatoarele 3 zile" ar fi suficient (daca DA, in ce conditii?).

Multumesc.

Link spre comentariu

Mai M715 Kaiser (Oresti) ti-am vb. urat? Ti-am cerut ceva? In ultimul timp doar ti-am dat ...si iti dau in continuare!

Tu in continuare ma jignesti atat pe privat cat si public! Nu vrei tu sa terminam discutiile astea femeiesti si sa iesim la o bere ca barbatzii ...si poate cine stie ...o sa fi mai bogat cu INCA 500 EURO in schimbul unor informatii pe care ulterior eu le multiplic si DONEZ celor interesati; ca si asa ti-ai manifestat dorinta de a ma arde cu mai multi bani?

Eu nu traiesc din instante sau judecati, traiesc din munca, muncesc ptr fiecare leu! Nici nu intentionez sa-mi schimb modul de viata, cel putin in perioada imediat urmatoare!

Prietene, totul are un pret mai mare sau mai mic ... dar BUNUL SIMT nu se cumpara!

PS -vezi ca aici nu mai esti tu stapan, sa dai ban cand vrei si cand nu iti convine ceva!

@ampopa D-le va rog sa cititi cu atentie ceea ce am scris! Nu am jignit pe nimeni, nu am aruncat cu noroi in nimeni, mi-am expus punctul meu de vedere! Iar cand vreodata o sa va ia unu din buzunar 2000 RON ptr cioara de pe gardul vecinului vecinului ...atunci sa ma judecati! Repet - toata povestea mea e reala, ea putand fi confirmata de cel putin 5 persoane ! Sunt nebun nu zic nu, dar din cand in cand mai am si putina dreptate!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

Acest forum are un regulament care trebuie citit si respectat de toata lumea.

"Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum;"

"Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 15 zile, pana la stergerea contului "

dl. nicuncur : faceti f multe afirmatii si aveti o gramade de texte in dvs. Probabil sunteti avocat de meserie sau vreun fost sau actual procurur care a luat prea multa spaga si acum are timp sa stea pe forumuri si sa implice in discutii care il depasesc. Pe forumul meu aaveati 9 postari inainte de a incerca sa iesiti in evidenta, aici 2, ambele adesate mie. Eu va atrag atenti a,chiar daca sunteti mai in varsta ca acesta nu este un comportament de om cu capu' pe umeri si poate avea urmari neplacute. In alte cuvinde : veziti prietene de treaba ca sunt satul de specimene ca tine,.......dl procuror.

ps. nu vreau sa scriu mai corect de atat in limba romana ca sa crape pipota in tine de nervi.

Sa inteleg ca, respectarea regulamentului este obligatorie doar pentru mine, domnul Oresti fiind deasupra legilor?

Ma rog, cu asta am incheiat definitiv divagatiile si orice disputa (daca ea exista in fapt) pe marginea acestui subiect.

P.S. - Domnule Oresti, te rog eu frumos sa nu ma ameninti, ca nu-i frumos... :grin:

Nu te ameninta nimeni. te-am rugat sa iti vezi de treaba .

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

Revenim la subiect : de ce sa inchis forumul ?, sau il ridicam pe yonutz in slavi?

Forumul sa inchis deoarece dupa 2 ani de munca ,nervi,bani cheltuiti ,multe discutii inutile am ajuns la concluzia ca omul isi complica exista cu mana lui. Este mult mai simplu sa stai relaxat in timpul liber decat sa te sune unul si altul sa te intrebe daca ai vazut ce a scris unul sau altul , topicuri pe care trebuie sa le stergi, sa modifici, etc. Nu mai am timp,nervi si dispozitia necesara pt a tine acel forum.Din cei 1500 de membrii pot numara pe degete persoanele cu care imi face placere sa ies in teren ,sa stau la o bere, sa construiesc o masina. Si atunci,de ce sa port in spate 1500 de pareri cand de fapt nu ma intereseaza decat 10? Stiu,stiu. Sunt prea direct sau nu sunt logic. Ok,so? Am auzit de a lungul anilor cum ca acel forum apartine tuturor. In continuare va atrag atentia ca gresiti. Apartine initiatorului si acelui ce munceste si plateste pt a il tine/intretine. Sigur se vor gasi o gramada care sa spuna ca au scris ,sau implicat ,au facut pe dracu in 4 pt acel forum. Ati beneficiat de forum gratuit timp de 2 ani .Toti am depus efort iar 'unii' si mai mult ,fapt rasplatit prin toate informatiile gratuite de care ati dispus.

Nu mai am chef de oameni cu 2 fetze, oameni care beneficiaza de forum dar te vorbesc de rau pe la spate. Nu mai amchef de oameni care sunt sub impresia ca totul le apertine chiar daca nu au ridicat un deget pt acel ceva. Nu mai am chef de 1500 de off roadisti care au 1000 de pareri dar nu ii vezi vreodata in teren. Dorecs un club alcatuit din 10 persoane hotarate,posesori de masini pregatite pt extrem ,oameni care nu plang cand zgarie o aripa sau murdaresc parbrizul. Vreau sa am mai multe in comun cu acestia decat mesajele de pe un forum virtual. Asadar forumul va reveni la 1 iunie dar numai pt membrii clubului 4x4mania.

Va fi un forum privat, accesat prin intermediul sitului ,forum care va necesita password pt a fi logat.

Cu astea spuse, doresc si rog adminul sa inchida acest topic pt a nu da ocazia la discutii inutile .

Link spre comentariu

Vizitator koala

Abtineti-va de la comentarii aiurea ... nu ne intereseaza nici disputa personala, si nici datoriile cuiva catre altcineva ... la prima postare care nu are legatura cu subiectul topicului am sa inchid threadul ! ...

Merci !

Am apucat acum sa vad ultimul mesaj al lui Oresti ... deci, topicul se inchide si va rog sa nu deschideti altul nou, pe aceasi tema !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare