Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

La Multi Ani pentru Terrano!

Max

Postări Recomandate

Re: La Multi Ani pentru Terrano!

Va multumesc mult mult. Aveti dreptate ar fi cel mai potrivit sa petrec si sa ma relaxez dar din pacate vin dupa 3 zile de lucru extenuante, dar si asa cea mai buna relaxare este sa deshid acest forum si sa va citesc despre bucuriile, dezamagarile, succesele sau poate "problemele tehnice" aparute zi de zi si uite asa sa formam o mica mare comunitate a noastra cea a Club 4x4. La iesirea de primavara nu am ajuns, a invins pe undeva virusul de rulotist in mine (oricum eram de servicu de 2-3 mai) si am fost asa 4 zile, de pasti in Gorj tot asa cu niste baieti extraordinari de pe forumul ruda ca si denumire (clubrv). Dar promit ca o sa revin in forta, poate nu cu Terrano, totusi cred ca il pastrez ca si masina de familie si pentru "nebunii" imi cumpar un Jimny pentru ca in ultima vreme s-a cam demonstrat ca masina stie multe. Mersi prieteni!

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator johanna

Re: La Multi Ani pentru Terrano!

:banana la multi ani!! :x si nu uita ca viata e frumoasa...bucura-te de fiecare zi :ap

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare