Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme ABS pajero sport 99

tughy

Postări Recomandate

am un pajero sport din 1999 2,5 diesel 99cp si cand l am achizitionat nu functiona ABS ul, am fost la reprezentanta si mi au zis ca e dus modulul abs asa ca am luat unul din dezmembrari tot de pe un pajero sport din 99 acelasi motor, am pus modulul si s a stins martorul abs dar franeaza foarte ciudat in sensul ca atunci cand franez brusc intra abs ul si face un zgomot mare (am inteles ca e normal) dar pedala de frana vibreaza putin ca la orice masina apoi se duce pana la "fund" si revine la loc in tot acest timp masina franeaza iar roata stanga fata doar aluneca nu se vede ca ar actiona abs ul si la ea. si din cand in cand se mai aprinde martorul ABS timp in care nu functioneaza daca iau contactul si il pun la loc se stinge si functioneaza din nou. Are cineva habar care ar putea sa fie problema sau unde as putea sa merg sa o rezolv in zona Brasov? va multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme ABS pajero sport 99

... si din cand in cand se mai aprinde martorul ABS timp in care nu functioneaza daca iau contactul si il pun la loc se stinge si functioneaza din nou.

Cum ti-am mai zis, asta e sigur din cauza electrovalvei de la 4x4, schimb-o si o sa vezi sa dispare problema asta. Exact asa am avut si eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare