mergioricrapa Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Uite ce patira o familie de americani seriosi: Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Love is in the air :ha::ha::ha: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Love is in the air :ha::ha::ha: nu pot sa cred, vreau sursa ! e mult prea tare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Love is in the air Un mail de la un prieten. Nu am idee din ce ziar vine. Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Love is in the air E facatura, au si americanii catavencii lor... ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate