Ady LRF Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 (editat) Buna ziua! as avea nevoie de un sfat. Am un Land Rover Freelander 2.0 Td4 din 2003, (s-ar merita) ar merita sa il schimb pe un Hyundai Tucson 2.0 crdi 16v din 2005? este mai costisitor tucsonul decat freelanderul? va multumesc Editat Ianuarie 10, 2013 de Astral http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: o intrebare Daca Tucson-nul este nou si Freelander-ul vechi , merita. Daca Freelander-ul este nou si Tucsonul este vechi , nu merita. Am vazut ce ani de fabricatie au cele doaua masini , nu-s imbecil , dar vreau sa scot in evidenta o idee. Conteaza starea tehnica a celor doua masini, rulajul. Nu schimbi un mar cu o para ...pe care ai manca-o imediat si nu ar avea importanta care tine mai mult pe raft. Conteaza ce sti tu despre masina ta. Are hibe , necesita investitii majore ? Conteaza ce stie proprietarului de Tucson despte masina lui. Are hibe , necesita investitii masjore in servisare ? Nimeni nu iti poate raspunde serios la intrebarea asta. Raspunsul depinde strict de starea celor doua masini si nimeni de pe forum nu poate cunoaste starea lor. Daca intrebarea era : Ce sa imi cumpar , Freelander noua sau Tucson nou ? ... poate ca aveai niste raspunsuri la obiect . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: o intrebare Daca intrebarea era : Ce sa imi cumpar , Freelander noua sau Tucson nou ? ... poate ca aveai niste raspunsuri la obiect . Pot adauga la asta si faptul ca intrebarea este pusa total nepotrivit: in sectiunea "Club Land Rover"... care are un cu totul alt scop decat acest "versus" :ha: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: o intrebare Buna ziua! as avea nevoie de un sfat. Am un Land Rover Freelander 2.0 Td4 din 2003, s-ar merita sa il schimb pe un Hyundai Tucson 2.0 crdi 16v din 2005? este mai costisitor tucsonul decat freelanderul? va multumesc Nu. Nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: o intrebare Pot adauga la asta si faptul ca intrebarea este pusa total nepotrivit: in sectiunea "Club Land Rover"... care are un cu totul alt scop decat acest "versus" :ha: corect... era mai degraba o intrebare pentru sectiunea Hyundai ...si acolo poate raspunsul era Da:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: o intrebare Cu scuzele de rigoare catre moderatorii sectiunii LR, acest topic l-am mutat la "Discutii diverse" pentru ca despre Freelander sunt destule topicuri din care initiatorul topicului isi poate da seama daca merita sa pastreze sau nu aceasta masina si nici pentru Hyundai nu mi se pare a fi de folos deocamdata.... In momentul in care discutia va contine elemente de interes, discutia va fi mutata fie la Freelander, fie la SUV-uri, dar pana atunci, cel putin degrevam sectiunea Clubului LR de acest balast..... Va multmesc pentru intelegere ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 (editat) Re: o intrebare Tucson-urile sunt masini destule de fiabile. Problematice au fost cele care aveau cutii manuale. Ambreiajul era subdimensionat si se strica foarte repede. Diesel-urile echipate cu (,) cutii automate au fost mai bune. Decizia ramane numai a ta. Tu stii mai bine ce necazuri ai la masina si de ce vrei sa faci acest schimb. Daca ar fi dupa mine eu nu as face acest schimb. In primul rand, nu-mi place aspectul masinii. Restul nu mai conteaza. Bafta. Editat Ianuarie 10, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ady LRF Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: o intrebare va multumesc de pareri....masina mea nu are nici o problema. am adus-o in tara in sept 2012 si merge perfect...vroiam sa fac acest schimb deoarece este mai nou tucsonul si vreau sa ma ridic in an adica sa ajung pe undeva la 2007 2008 iar cu banii in mana se ajunge greu la acest an...adica sa o vand pe asta si pe urma sa mai pun o diferenta sa iau alta peste 2003 si tot asa...nu ma intereseaza asa tare aspectul masinii ci ma intereseaza sa progresez in an....va multumesc inca odata de pareri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: o intrebare Nu intotdeauna ce este mai nou este si bun. Masinile construite in ultimii ani nu mai sunt asa fiabile. Sunt frumoase si pline de electronica, dar asta nu inseamna ca sunt si bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate