Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nedumerire vis-a-vis de Sergiu Nicolaescu

JurasikMan

Postări Recomandate

Mie mi-a placut actorul. Mi-au placut si filmele lui ( la varsta la care le-am vazut ) .

Dar am o nelamurire. Cand esti eroul neamului , inmormantat ( ma rog , incinerat ) cu onoruri militare, politician ( parca a si fost presedintele camerei deputatilor ) , cand esti invitat sa dai interviuri si sa iti reversi intelepciunea si experienta peste milioane de cetateni cate iti sorb cuvintelele si iti admira tinuta impecabila .... buey , da' nu ar trebui cineva sa se intrebe cum naiba a putut sa detina functii politice si sa traiasca cu una de 16 ani ? Ca dupa calcule la varsta aia a cunoscut-o pe Danuta.

Nu ma intelegeti gresit , putea sa traiasca cu una de 13 ca nu ma deranja. Ce ma deranjeaza este dublul standard al societatii noastre. Daca facea asta Sile Camatarul , se isteriza jumatate din populatia romaniei. Biserica se criza, politia se autosesiza , procuratura il incrimina ...si mascatii il saltau in curul gol din vreo camera de hotel. Dar pentru ca " invinuitul s-a numit Sergiu Nicolaescu , reperul , actorul , politicianul , regizorul , stalpul societaii ..nici naiba nu vrea sa vada anomalia asta.

In de Dreaq de societate traim? Nu exista nici un gram de obiectivitate ? Aplicam reguli cand ne convine ...si le lovim de nulitate cand sunt impotriva noastra ?

Chiar nu pricep.

Sa mor alunecand pe o coaja de banana daca ma deranjeaza asta la un om oarecare ..care se iubeste in liniste cu o mucoasa si care nu se da nici mare roman , nici reprezentant al maselor .

Explicati-mi si mie care este logica ?

Cred ca ati observat ca am deschis topic separat , ca sa nu se zica ca am porcait "idolul" in topicul pios care priveste plecarea lui dintre hai vii.

Avea 62 de ani , era in parlamentul romaniei si traia cu o mucoasa de 16 ani !

Editat de JurasikMan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nedumerire vis-a-vis de Sergiu Nicolaescu

Eu am inteles ca a intalnit-o la 18 ani. Oricum e irelevant, ce mi-e 16 ce mi-e 18 cand tu ai 60. Cred ca bottom line e ca Sergiu Nicolaescu era om, nu sfant. Cu bune si rele.

Din punctul meu de vedere, cele bune au fost mult mai multe.

Link spre comentariu

Eu am inteles ca a intalnit-o la 18 ani. Oricum e irelevant, ce mi-e 16 ce mi-e 18 cand tu ai 60. Cred ca bottom line e ca Sergiu Nicolaescu era om, nu sfant. Cu bune si rele.

Din punctul meu de vedere, cele bune au fost mult mai multe.

Poti sa faci bune toata viata.....dar cand ai gresit odata trebuie sa platesti! Asa e LOGIC!

Daca avea 16ani cred ca este legal sa intretina relatii sexuale cu ea.....asta daca nu ma insel. Pana in 15 ani (sau 13) este total interzis, asa stiam eu. Trebuie sa fie o lege pe undeva despre asta:grin:

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Pai cine a zis ca a luat-o sa intretina relatii sexuale cu ea? Poate a luat-o s-o creasca, cum a luat-o Elvis Presley pe Priscilla Presley. A luat-o si a crescut-o si dupa ce a ajuns la varsta care trebuia, abia atunci i-a strecurat-o.

Link spre comentariu

Poti sa faci bune toata viata.....dar cand ai gresit odata trebuie sa platesti! Asa e LOGIC!

Daca avea 16ani cred ca este legal sa intretina relatii sexuale cu ea.....asta daca nu ma insel. Pana in 15 ani (sau 13) este total interzis, asa stiam eu. Trebuie sa fie o lege pe undeva despre asta:grin:

Scuza-ma, te contrazici. Cu ce anume a gresit si ce anume trebuie sa plateasca, nu inteleg?

Link spre comentariu

@JurasikMan :

Lasa-l, frate, sa se odihneasca ca destul l-au cautat si-n gaura curului imbecilii astia de moderatori de la toate emisiunile de kkt.....

Daca puneai in discutie moralitatea concubinajului cu o minora, a unei persoane publice vs o persoana anonima, la modul general, poate as mai fi inteles, dar sa-i rascolim acuma si-n cenusa, mi se pare deplasat.......

Link spre comentariu

Cat a trait, omul a fost un exemplu de discretie legat de viata lui privata. Nici macar nu se stia daca a fost insurat vreodata, nu a aparut in scandaluri, nici macar in wikipedia nu aparea nici o alta referinta in afara de informatiile profesionale. Nu puteam lasam asa ceva sa dainuie, trebuia noi sa ne bagam nasul in asternuturile lui, sa judecam cum si cu cine a trait, de cand, de ce, ce facea, cum o strecura, cat de des si cu cat succes. Avem vocatie necro si coprofaga, d'aia n-avem noi pulovar pe gat ca nu stim de cand si cu ce motiv s-a combinat un batran bogat de 62 de ani cu o "tanara domnita, dulce si suava ca o garofita".

Ca Marutii si Gherlele nu pot mictiona fara scandal e de inteles. Tufar nu mai are copite de curatat in direct, Clejanca cea tanara are deja silicoanele rodate si nu mai intereseaza pe nima', de BiancaSanziCruduZavo s-a saturat si vacaru' din capatu' satului ca le cunoaste si ultimu' floc pe ureche, averea lu' Dolanescu se destrama inainte de a fi impartita si inmormantarea fratelui lu' Guta nu poate fi discutata la nesfarsit, le trebuia putreziciune proaspata. Da' de ce discutam noi, oameni in toata firea, cu vieti, hobbiuri, familii si joburi de asemenea rahaturi, sa mor de pricep!

Nu inchid topicul, ca poate-s eu tampit batran si nu pricep lumea de azi, dar mi se cam apleaca...

• Like 2
Samurai incepator
Link spre comentariu

Cat a trait, omul a fost un exemplu de discretie legat de viata lui privata. Nici macar nu se stia daca a fost insurat vreodata, nu a aparut in scandaluri, nici macar in wikipedia nu aparea nici o alta referinta in afara de informatiile profesionale. Nu puteam lasam asa ceva sa dainuie, trebuia noi sa ne bagam nasul in asternuturile lui, sa judecam cum si cu cine a trait, de cand, de ce, ce facea, cum o strecura, cat de des si cu cat succes. Avem vocatie necro si coprofaga, d'aia n-avem noi pulovar pe gat ca nu stim de cand si cu ce motiv s-a combinat un batran bogat de 62 de ani cu o "tanara domnita, dulce si suava ca o garofita".

Ca Marutii si Gherlele nu pot mictiona fara scandal e de inteles. Tufar nu mai are copite de curatat in direct, Clejanca cea tanara are deja silicoanele rodate si nu mai intereseaza pe nima', de BiancaSanziCruduZavo s-a saturat si vacaru' din capatu' satului ca le cunoaste si ultimu' floc pe ureche, averea lu' Dolanescu se destrama inainte de a fi impartita si inmormantarea fratelui lu' Guta nu poate fi discutata la nesfarsit, le trebuia putreziciune proaspata. Da' de ce discutam noi, oameni in toata firea, cu vieti, hobbiuri, familii si joburi de asemenea rahaturi, sa mor de pricep!

Nu inchid topicul, ca poate-s eu tampit batran si nu pricep lumea de azi, dar mi se cam apleaca...

Bravo , :g , nu putem sa vorbim despre filmografia lui Nicolaescu ? Nu putem vorbi despre rolul lui in industria cinematrografica romaneasca? Am putea dar aceste lucruri nu se vand pe sticla la fel de bine precum un scandal, mult mai bine se vinde scandalul decat aportul lui Sergiu Nicolaescu in cinematografia romaneasca spre exemplu.

Link spre comentariu

Vesnica problema a romanului ...de ce i se scoala vecinului si lui nu! :uameni

Traia cu una de 18 ani ca il tinea mataranga ...daia!

A fost incinerat ptr ca aia si-a dorit ...asa, si?

A detinut atatea functii ptr ca ORI a fost destept, ORI a dat spaga, ORI, ORI sau ORI ...

Nu inteleg de ce trebuie judecat omul ...mai ales dupa ce a parasit aceasta lume ... ca a fost rau, bun sau cum a fost ...A FOST, S-A DUS, gata ...sa-l lasam sa se odihneasca in pace...

Din punctul meu de vedere S.N. a fost un mare regizor si actor, un punct de referinta al cinematografiei romanesti si de ce nu mondiale ...Viata lui personala nu m-a interesat in nici un fel, deci aici nu imi dau cu parerea!

Este pacat ca mentalitatea comunista ("DE CE" sau "DE UNDE") in creierii unora are puternice radacini.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mi s-ar fi parut interesant un topic al lui Sergiu Nicolaescu "Nedumerire vis-a vis de JurasikMan" :grin:

Daca se poate in o directie, era fair play si reversul.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Este o regula ca despre morti sa se vorbeasca numai de bine dar , societatea romaneasca s-a schimbat, abea asteapta sa se duca putin un roman mai rasarit pentru al putea lua la tocat. Uneori nici nu mai asteapta....

Nu mai avem nimic sfant!

Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi!
Link spre comentariu

Este o regula ca despre morti sa se vorbeasca numai de bine dar , societatea romaneasca s-a schimbat, abea asteapta sa se duca putin un roman mai rasarit pentru al putea lua la tocat. Uneori nici nu mai asteapta....

Nu mai avem nimic sfant!

Nu noi, ci retardatii care fac emisiunile si ni le baga pe gat cu de-a sila.....nu tine figura cu schimbatul canalului pentru ca, nu stiu daca ati observat, cand apare un rahat puturos, il adulmeca aproape simultan toate posturile de stiri si can-can......

Link spre comentariu

Aceasta nedumerire, daca exista?, trebuia exprimata in timpul vietii "acuzatului"

In rest despre morti numai de bine mai ales despre acesti AMBASADORI AI ROMANIEI peste hotare.

Sa-i fie CENUSA usoara si va rog sa nu judecati hotararea omului, doar ortodoxismul acuza aceasta practica, in rest ne vom bucura de filmele lui ani multi 'nainte.

Sunt ortodox ! si eu personal nu pot sa acuz aceasta practica, considerata normala in lumea moderna.

" Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea "
Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere,se poate inchide.Divorteaza Banica jr de Andreea Marin! Subiectul S.N. poate fi demodat...si noi odata cu el...Asadar, propun o noua discutie: Credeti ca a inselat-o Banica jr pe zana zanelor,sau invers???De ce credeti ca s-a ingrasat Andreea Marin?

• Like 1
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Eu cred ca Banica ie lesbian. Si moldoveanca ailata ie omosexuala ...Fiecare ie pe inversul inversului! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu cred ca Banica ie lesbian. Si moldoveanca ailata ie omosexuala ...Fiecare ie pe inversul inversului! :ha:

Nu am rezistat sa nu abuzez de un ultim reply. Daca forumul nu imi permite sa ii dau un agree la Yonutz, ca cica i-am mai dat, ii dau un like asa. Si la Nomad ii dau, ca imi place cum gandeste :D

Samurai incepator
Link spre comentariu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare