nessum Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Cred ca in perioada urmatoare cand iesim cu masinile modificate trebuie sa stam cu urechile ciulite pe canalul 22! :old Astora :fg1le-am mai bubuit o idee: http://www.antena3.ro/auto/razie-in-trafic-politia-rutiera-si-rar-verifica-starea-tehnica-a-masinilor-198788.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter Avand :2830912117: "putin" modificate o sa ne cam jucam de-a soarecele si pisica...:ha3 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: RAZIE în trafic... Da, am citit si eu aceasta stire, se spunea acolo ca in perioada 20-30 ianuarie echipe formate din politie si RAR vor face aceste filtre in trafic. Mai luam si noi o pauza, cel putin la iesit pe DN-uri (banuiesc ca pe astea ii vom gasi :grin: sau ne vor gasi si in cazul acesta :daisazacaji5: ) :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: RAZIE în trafic... Da, da, da ...foamea ...am auzit ca s-a retinut talon PTR UN BEC de pozitie ... ars! :uameni:bleah consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: RAZIE în trafic... I-am vazut si eu in trafic astazi, banuiesc ca pe 22 injura baietii de mama focului...Am avut si eu o experienta acum ceva ani din cauza becului de pozitie, dar l-am schimbat pe loc si m-au lasat in pace....bec de pozitie pe care l-au ochit in plina dupa-amiaza cu soare...daca era becul de la faza scurta...as fi zis..de atunci am prins un sictir imens fata de razii in trafic de genul asta. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Insane Postat Ianuarie 11, 2013 Partajează Postat Ianuarie 11, 2013 Re: RAZIE în trafic... Oficial, talonul nu-l am la mine, deci nu are ce-mi lua. Numerele de pe masina sunt prinse in popnituri. In cel mai rau caz iau 1,5 milioane ca n-am actele si probabil inca o amenda pt stiu eu ce bec. Sau imi scapa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: RAZIE în trafic... Interesanta abordare Insane :wink: Sunt curios daca si functioneaza... Parca tin minte ca unele firmele de inchirieri auto au masini care circula doar cu copii xerox dupa talon/C.I. + contract. Ma intreb daca o copie legalizata te-ar putea scuti de ameda aia sau, mai rau, imobilizarea masinii si retinerea numerelor. Editat Ianuarie 17, 2013 de Meridivs Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... Astazi era prapad in zona Brasovului echipaje la fiecare intersectie importanta parca vine Obama in vizita 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... caz concret .. Am fost oprit in trafic de echipaj mixt politie si rar , le-am dat carnet , buletin si talonul... nu l-am gasit , "probabil l-am uitat acasa" . rezultatul : amenda de 360 lei (aprox nu mai tin minte exact era anul trecut in vara ) din care am platit jumate in 48 de ore . dupa ce dadusem actele politistului cel de la rar a venit la mine , masina clar nu era in cea mai buna stare tehnica :prezenta urme de lovituri si rugina iar la omocinetica curgea bine de tot ulei , cel de la rar imi spune : eu totusi cred ca ai actele in bord si nu vrei sa le dai , i-am spus ca se inseala , iar el imi spune: pot sa ma uit?. i-am zis ca poate iar cand s-a aplecat peste geam l-am intrebat daca are mandat , s-a enervat tipul si a plecat vorbind "marunt" spre masina lor . cam asta a fost patania mea cu ei . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... Bani la bugetul de stat. Au fost alegeri si e nevoie de cash mult:uameni HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... caz concret .. ..., cel de la rar imi spune : eu totusi cred ca ai actele in bord si nu vrei sa le dai , i-am spus ca se inseala , iar el imi spune: pot sa ma uit?. i-am zis ca poate iar cand s-a aplecat peste geam l-am intrebat daca are mandat , s-a enervat tipul si a plecat vorbind "marunt" spre masina lor . cam asta a fost patania mea cu ei . Avem noi asa ceva in legisaltie, necesitatea unui "mandat de perchezitie" ptr. a verifica masina sau locuinta, in urma unei banuieli a reprezentantilor legii cum ca ascunzi ceva (ilegal)/ te sustragi unui control (neprezentarea actelor)?! Stiu ca nu au dreptul sa te opreasca in trafic decat daca au semnalat o neregula/nerespectare a legilor de circulatie, cu exceptia, cand se efectueaza filtre/actiuni organizate si aprobate de Inspectoratul General al Politiei, dar de chestia cu "mandatul" nu am auzit pana acum. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: RAZIE în trafic... Parerea mea e ca chiar daca oficial se fac ca nu inteleg si fac pe domnisoarele, menirea lor este de a aduna bani, nimic altceva. Sunt scosi in strada exact in Ianuarie, an de an...acelasi regim il au si alte controale.....toate iau pielea de pe cine prind pentru a mai obloji gaurile bugetului. Actiunile coincid cu perioada de calculare si rascalculare (nu prea le ies socotelile) a bugetului. An de an, guvernele dau extemporale in fata FMI care le cere sa arate ce au cheltuit si de unde. Ce nu iese, trebuie ajustata inflatia...ce a ce nu e prea convenabil pentru nimeni. Asa ca inteligentii mai falsifica ce mai pot si ei....si mai recupereaza de pe unde pot. De exemplu din venituri "extrabugetare" ...in astea intra si amenzile. Daca si-ar da lor amenzi pentru ca nu realizeaza ce promit...si pentru toate esecurile ....etc, etc....am fi bogati. De asta si maririle de impozite...si noi impozite inainte de elaborarea bugetului...sunt incapabili sa sprijine si sa elaboreze niste politici de relansare economica (dar cine mai are chef sa mai faca afaceri in tara asta?) asa ca un lucru e simplu si asta le cer din afara. Sa arate de unde iau banii...de unde pot? .....impozite, taxe si amenzi. ...ca economie nu mai avem. Mentiune clarificatoare : controalele trebuie sa existe, dar menirea lor este doar de a indrepta nu de a incasa bani. ...mie imi par folosite in alt scop. Editat Ianuarie 17, 2013 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... Astazi pe la ora 10 erau in formula completa (Garcea + RAR) pe Sos. Oltenitei, vis-a-vis de Directia Generala Anticoruptie. mesterX-ule, de acord cu mentiunea ta. Insa notiunea de avertisment a disparut din legislatia referitoare la sanctiuni. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_ct Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... ce amnenzi pentru becuri si alte chestii in cluj toate loganurile si mcv-urile au doar faza scurta de pe dreapta. daca ma opreste unu ptr o pozitie jur ca il iau la intrebari de masina de politie sau daca is in afara localitatii ma duc si ma uit daca are roti de iarna mearga ei undeva..... Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduCampina Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... asta e pentru Giorgel sa traiesti m-a oprit unul in targoviste acum nu demult eram intr-un sens giratoriu si cand sa ma asigur si eu mai bine ma vede ca n-aveam centura am vorbit frumos si mi-a dat avertisment si doua puncte penalizare deci fara amenda deci se poate multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... Autoturismul cu care ne deplasam este proprietate privata ( a noastra sa a altcuiva ). Nu se poate face perchezitie in masina decat cu mandat eliberat de un judecator , cu directie pe masina , marca, cu numarul de inmatriculare , etc. Daca ai in masina pistol ( de exemplu ) si politia iti cere sa te verifice fara mandat , nu au ce face . Le trantesti usa in nas si fara mandat stau pe langa masina pana ingheata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... Oficial, talonul nu-l am la mine, deci nu are ce-mi lua. Numerele de pe masina sunt prinse in popnituri. In cel mai rau caz iau 1,5 milioane ca n-am actele si probabil inca o amenda pt stiu eu ce bec. Sau imi scapa ceva? Si ce daca ai numerele prinse cu nituri?Asa a zic si colegul liviuoff, ca raspuns garcea si-a rugat colegul sa-i aduca bormasina. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_pajero Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... Autoturismul cu care ne deplasam este proprietate privata ( a noastra sa a altcuiva ). Nu se poate face perchezitie in masina decat cu mandat eliberat de un judecator , cu directie pe masina , marca, cu numarul de inmatriculare , etc. Daca ai in masina pistol ( de exemplu ) si politia iti cere sa te verifice fara mandat , nu au ce face . Le trantesti usa in nas si fara mandat stau pe langa masina pana ingheata. Esti sigur? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: RAZIE în trafic... Autoturismul cu care ne deplasam este proprietate privata ( a noastra sa a altcuiva ). Nu se poate face perchezitie in masina decat cu mandat eliberat de un judecator , cu directie pe masina , marca, cu numarul de inmatriculare , etc. Daca ai in masina pistol ( de exemplu ) si politia iti cere sa te verifice fara mandat , nu au ce face . Le trantesti usa in nas si fara mandat stau pe langa masina pana ingheata. Ar fi super sa fie asa! Cu toate ca nu am nimic de ascuns :grin: doar asa ca idee. Multumesc ptr. raspuns. :h5 P.S. Sper ca informatia ta sa vina din sursa sigura (gen cunoasterea legislatie/a legii propriuzis), nu ca implementare a acestei idei, in urma vizionarii filmelor americane :grin: Editat Ianuarie 17, 2013 de edy_M :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... Autoturismul cu care ne deplasam este proprietate privata ( a noastra sa a altcuiva ). Nu se poate face perchezitie in masina decat cu mandat eliberat de un judecator , cu directie pe masina , marca, cu numarul de inmatriculare , etc. Daca ai in masina pistol ( de exemplu ) si politia iti cere sa te verifice fara mandat , nu au ce face . Le trantesti usa in nas si fara mandat stau pe langa masina pana ingheata. Poate ma insel, dar din cate stiu politia te poate conduce pana la prima sectie, sau daca nu vrei, stai pe camp pana vine mandatul cerut expres de matale. Si zau, nu stiu cine ingheata. In regulament este specifcat clar dreptul de a controla si de a legitima persoanele din autoturism. Lamureste-ma, la un punct vamal ce-i spui vamesului care vrea sa controleze masina ? Sa-ti arate mandatul de perchezitie, cu marca, nr.,etc. ? Nu cred. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinct Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: RAZIE în trafic... din cate stiu au voie sa te controleze in masina.Te crezi intr-un stat civilizat care are habar de drepturile omului? In Romania politicienii au facut legile dupa modelul celor sovietice in care oricine este vinovat pana la proba contrarie si trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia in strada (daca nu vrea sa fie dus cu duba la cercetari pe 24 ore). De aia pot sa te perchezitioneze fara nici un motiv, ca sa vada daca nu esti "dusman al poporului". In alte parti trebuie sa aiba motive plauzibile si scrise in proceduri (mergi pe 2 carari, 3 benzi, nu ai luminile aprinse noaptea sau cu viteza peste limita) ca ai incalcat legea pentru a te opri cu masina sau pentru a te intreba de sanatate pe strada. SECTIUNEA 1 Obligatiile participantilor la trafic Art.35. (3) În exercitarea atributiilor care îi revin, politistul rutier are dreptul sa verifice vehiculul, precum si identitatea conducatorului sau a pasagerilor aflati în interiorul acestuia atunci când exista indicii despre savârsirea unei fapte de natura contraventionala sau penala...... ........... si daca nimeresti pe unul care crede el ca esti cu musca pe caciula Articolul 13. Drepturile poliţiei Poliţia are dreptul: 21) să efectueze controlul mijloacelor de transport la înfăptuirea, în conformitate cu hotărîrea şefului organului de poliţie a operaţiilor pentru reţinerea persoanelor care au săvîrşit infracţiuni sau au evadat de sub strajă, pe sectoarele de teren unde se presupune că ele îşi vor face apariţia, să supună, în caz de necesitate, controlului corporal conducătorii mijloacelor de transport şi călătorii; 22) să efectueze controlul bagajului de mînă şi al bagajului pasagerilor transportului aerian, iar în caz de necesitate, să efectueze controlul corporal al pasagerilor; 23) să limiteze temporar sau să interzică circulaţia transportului şi a pietonilor pe străzi şi pe drumuri, precum şi accesul cetăţenilor pe anumite porţiuni de teren şi spre anumite obiecte în scopul asigurării securităţii publice, ocrotirii vieţii, sănătăţii şi averii cetăţenilor, efectuării unor acte de procedură şi de investigaţie operativă; 24) să supună controlului activitatea întreprinderilor, organizaţiilor şi instituţiilor în scopul asugurării securităţii circulaţiei rutiere; să interzică exploatarea mijloacelor de transport, a căror stare tehnică prezintă pericol pentru securitatea circulaţiei sau ale căror degajări de gaze de eşapament în atmosferă depăşesc normele admise; să oprească mijloacele de transport şi să controleze permisele de conducere ale şoferilor, foile de parcurs şi documentele de trăsură respective; să efectueze controlul mijloacelor de transport, dacă se presupune că ele sînt folosite în scopuri nelegale; să limiteze sau să interzică efectuarea lucrărilor de reparaţie şi de construcţie a drumurilor, precum şi alte lucrări rutiere, dacă nu se respectă cerinţele asigurării securităţii publice; 36) să verifice caracterul legitim al achiziţionării bunurilor de stat, obşteşti şi cooperatiste, precum şi integritatea lor în locurile de producţie, păstrare, transportare şi de realizare în acest scop să viziteze întreprinderile, inclusiv cele cooperatiste, organizaţiile şi instituţiile, să efectueze cu participarea administraţiei cercetarea încăperilor de producţie, a depozitelor şi a altor încăperi de serviciu. În cazul descoperirii unor încălcăti ale condiţiilor de asigurare a integrităţii bunurilor materiale şi a mijloacelor băneşti, să ceară lichidarea acestor încălcări, să propună organelor ierarhic superioare măsuri respective, iar în cazul în care încălcările rămîn nelichidate, să-i tragă la răspundere pe cei vinovaţi în conformitate cu legea; 37) să ceară persoanelor oficiale şi gestionarilor, precum şi persoanelor ce însoţesc mărfuri, să prezinte documentele pentru bunurile materiale şi de altă natură; în caz de necesitate să verifiice în prezenţa lor corespunderea acestor documente mărfurilor, materiilor prime, semifabricatelor, producţiei finite care se află în depozite, în încăperile de producţie şi în alte încăperi de serviciu, în mijloacele de transport; dar legea este facuta sa fie interpretata... Editat Ianuarie 17, 2013 de sorinct Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,, ARO 243 2.4 Vitara 1,6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... Tot n-am prea inteles cum sta treaba cu actele (talon) in copie legalizata. Se mai da amenda sau nu? Cat despre atitudini "destepte" am vazut, din pacate, unde duc si n-a fost niciodata ceva placut pentru sofer. Mai degraba nervi si timp pierdut pentru tot felul de explicatii si dat cu subsemnatul. Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... Tot n-am prea inteles cum sta treaba cu actele (talon) in copie legalizata. . Care-i logica sa umbli cu copii legalizate dupa actele masinii ? Aici se vorbesc multe, dar din pacate fara corespondent in realitate. Vorbim de controale si cerem mandate de perchezitie, cati dintre noi am fost opriti asa aiurea si obligati sa fim perchezitionati ? Cu actele trase la copiator(Xerox), daca esti in regula nu ai probleme, poti explica ca masina-i folosita si de nevasta, de copii si sa nu se piarda talonul, umblam cu copii. Cu permisul la fel, daca este in regula, nu ai de ce-ti face probleme. Daca se pune problema retinerii permisului sau al talonului, iar nu sunt probleme daca nu-l ai la tine. Se intocmeste P/V ptr. respectiva infractiune si ori predai actul la politie, ori nu-l folosesti pe perioada suspendarii. L-ai folosit si te-au prins, si nu esti parlamentar, puscarias scrie pe tine. Avem un exemplu cat se poate de simplu, in noul talon dimensiunea anvelopelor nu este trecuta, dar asta nu inseamna ca putem monta ce vrem . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: RAZIE în trafic... Scria cineva pe pag.1 ceva de rugina ,intreb si eu se poate ridica talonul pentru ca ai masina ruginita? Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 (editat) Re: RAZIE în trafic... @JurasikMan Bre ... asta cu propietatea privata e vax ...daca militianu presupune ca ai droguri de exemplu in masina... ti-o demonteaza in strada bucatele ...are dreptul ca si organ erectil de control ...si tu nu ai ce face! Ca nu mai stie sa ti-o asambleaze inapoi ...suna un prieten adica pastia de la "sictir" (ISCTR) ... :ha: Vrei sa arzi militianul? Daca n-are sapca, daca n-are vesta cu politia rutiera, daca nu se recomanda cine e ...astea sunt metode... Dar stim cu totii ...au mintea odihnita ... instant inventeaza motive sa-ti scrie biletul castigator de loterie ...cu numar contului de la trezorererie ...asa ca e cel mai bine ... o dai la pace cu el ... din start ...si atata timp cat esti regulamentar ...nu prea are ce iti face ...in cel mai bun caz ...sa-ti ureze drum bun ...el tie si tu lui ... un flagrant de 5 stele daca o da in ciungi ca ar bea si el un ceai si a uitat portofelu acasa! Da, se poate ridica talonul ptr rugina ...dar aia nu hotaraste militianu ci ala de la RAR din cate stiu eu! Editat Ianuarie 17, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Re: RAZIE în trafic... Nicio hartie fie ea xeroxata sau legalizata nu tine loc permisului sau talonului sau buletinului. Asta ramane la bunavointa organului de control. Legal, te poate arde (dupa identificare iti da amenta pt. lipsa actelor). Suspendarea permisului intra din momentul in care predai permisul. Nu-l predai in termen de 5 zile, se mai adauga la suspendare un bonus de 30 zile. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate