sakur_2007 Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Va salut. Am vazut ceva interesant, HYUNDAI GALLOPER 2.5 td 2+1 dor Seamana foarte mult cu pajero dar, are aceleasi performante? Daca poate sa-mi spuna cineva daca se merita sa-mi cumpar asa ceva Pretul ar fi accesibil Eu il vreau doar pt pescuit si cateva iesiri pe munte, prin locuri mai putin circulate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER Dupa cite stiu este facut pe sasiu de Mitsubishi . Iar din auzite cica se aseamana foarte mult cu Mitsubishi, asa ca.............. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER E aceeasi masina, difera putin la design. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER galoperu este un hibrid intre modelu 1 si 2 de la pajero ! partea de transmisie si designul exterior este de pe modelu 1 ! partea de motorizare si designul interior este de la modelu 2! in principiu o masina buna care poate sa-ti aduca satisfacti multe in teren daca este exploatata cum trebuie !! p.s.daca o cumperi doteazo cu anvelope M.T. chiar merita !! bafta Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER vezi sa fie varianta cu intercooler(99 sau 101) CP pentru ca Hyundai RO a adus initial varianta fara si i cam slab motorul,,,in rest numai de bine pentru soft off road. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sakur_2007 Postat Mai 17, 2008 Autor Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER Seamana leit cu pajero. Vreau sa-mi iau una second hand. Si astea au mai multe blocante? sau... cine stie ce ? Tre sa ma uit si dupa alea cand cumpar? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER din cate stiu eu galoperu are numai lsd !(diferential cu patinare limitata) doar pajero are blocante si atea doar modelele 2 ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sakur_2007 Postat Mai 17, 2008 Autor Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER ce inseamna lsd? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER ce inseamna lsd? limited slip diferential !! sau Diferential care reduce diferenta de viteza dintre roti. LSD-ul imbunatateste tractiunea impiedicand roata care patineaza sa mai primeasca putere de la motor. Acest lucru forteaza ambele roti tractoare sa aiba aceeasi viteza de rotatie indiferent de tractiunea disponibila. Rotile sunt totusi actionate diferit la conditii normale de drum, dar tractiunea este imbunatatita cand masina ruleaza in noroi sau pe zapada. Diferentialul partial de alunecare asigura transmiterea unei rotatii la ambele roti chiar daca una dintre ele se afla pe o portiune alunecoasa. Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sakur_2007 Postat Mai 17, 2008 Autor Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER adica nu te lasa sa patinezi???? sau mai include si altceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 17, 2008 Partajează Postat Mai 17, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER eu zic ca merita...dar inainte de a achizitiona masina vezi pretul pieselor si disponibilitatea lor pe piata romaneasca...eu am pajero din 93. 2,5 td si sunt multumit de performante, dar pretul pieselor e cam mare totusi...dar am fost avertizat ...:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sakur_2007 Postat Mai 18, 2008 Autor Partajează Postat Mai 18, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER Cam la toate pretul este mare. Oricum mai tre sa strang niste bani si mai am timp sa ma gandesc. Va multumesc pt intelegere. Sa auzim numai de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER Am de 2 ani un Galloper - pe benzina ce-i drept. O buna parte dintre forumisti il cunosc. Mie imi place - nu am avut probleme serioase cu el, in teren se descurca daca il modifici nitel. Confortabil, merge bine si la drum lung. Nu este bun de extrem (poate varianta scurta ....) dar la open si rally raid e ok. Varianta scurta e cam inghesuita - eu nu am loc destul si in asta mare :grin: In ceea ce priveste piesele - iti faci un card de credit si cumperi de la americani piese pentru montero (se potrivesc peste 90%) la un pret ridicol (un sfert din pretul din Romanica ) - doar ca nu au motoare diesel, daca alegi varianta pe motorina atunci orice piesa afara de motor. Eu dupa ce il omor pe asta o sa-mi comand de acolo un motor de 3,5l - super motor si costa doar 1400 de dolari + transpotul in jur de 800-1000. Nu am regretat nici o clipa ca am luat galloperul - ba chiar mai mult am infectat inca doi prieteni cara si-au cumparat la fel ( cu unul dintre ei o sa fac echipa in Bucovina :banana ) - si mai am doi care vor sa-si ia :grin: Uite-l daca vrei sa vezi cam ce poti face din el :) Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sakur_2007 Postat Mai 19, 2008 Autor Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER Wau Arata superb. Poti sa-mi spui ce modificari ai facut la el? Si daca este portbagaj si pt modelul scurt. Din cate mi-ai spus cred ca e masina ideala pt mine dar modelul 2.5 TD. Eu il vreau mai mult pt mers la pescuit si cateva iesiri in padure, nu ceva extrem ca nici nu ma pricep prea bine si sa recunosc mi-e cam mila de masinile mele nu prea le forjez. Multumesc mult pt sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER Poti sa-mi spui ce modificari ai facut la el? 1. Body lift si suspension lift 2. Baloane BFG MT 33x12,5 3. flanse distantiere 3 cm 4. Bullbar fata - Luigi made 5. Troliu T-max 6. Portbagaj scara si lustra aia de OZN :grin: - Traco made 7.Instalatie GPL 8. Amortizor directie si amortizoare pentru lift de 2 inch - Skyjacker 9. Safari Snorkel 10. scari laterale 11. Urmeaza bara spate si scuturi - cat de rapid Tzuparu stie :wink: :grin: 12. tot felul de prostii mai mult sau mai putin importante Portbagajul nu este cumparat ci facut la comanda asa ca poti sa-ti faci cum il doresti Nici eu nu ma pricep la extrem - dar pofta vine mancand - o sa vezi tu. La inceput o sa vii la intrunirile noastre pentru ca sunt niste oameni minunati - iar dupa o sa vrei si tu pe traseu, si din acel moment vei fi infectat :banana Nu vad de unde esti ca nu ai scris in profil - daca esti din Bucuresti poti oricand sa vezi life masina ca sa-ti faci o impresie. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sakur_2007 Postat Mai 19, 2008 Autor Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER sunt din Baia Mare, nu am scris de unde sant pt ca nu credeam ca voi ajunge sa vb cu cineva. Multe chestii ai pus pe masina cam la ce pret ar fi? aproximativ... Masina arata foarte bine mie imi place mult. Pana la anul sper sa am si eu una sa vad cum strang banutii :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER nene... o masina se prepara in timp ....indiferent ca se numeste pajero, gheu sau etc ...poate dura ....cam toata viata... :h5 ...ia-o si urmareste evolutia masinii in timp ...sa nu mai zic si de pilot ... nu mi-o lua in nume de rau ...dar poti avea un MIG21 si sa dai rateuri ,pana nu iesi cu baietii la o 'noroiala nu o sa simti fiorul .....cumpara ce 4x4 vrei dar distreaza-te, simte-te bine cu masina aia , adu-o la nivenul in care tu sa fii multumit de ea ...in rest just mud/friends&rock&roll ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER Sincer nu mai tin minte cat am bagat - dupa cum a scris si gnok - nu e o investitie imediata ci in timp. Oricum peste 5000E si mai am de bagat - e o distractie scumpa offroadu' asta :wink: dar merita. Incepe cu niste caucioace mai mari si mai agresive si un troliu - apoi iesind in teren o sa-ti dai seama singur de ce ar mai fi nevoie. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER hmm...desi relativ scump sportul in sine ...dar trebuie sa faci niste sacrificii...la inceput par puerile dar odata atins de microb sacrificiile sunt tot mai mari si la fel si satisfactiile,decat sa '' bagi '' 500 de lei in 2 nopti la karaoke faci o iesire de 2 zile in munti...si la pariu ca nu o sa regreti, sa nu mai zic de acele persoane cu care iesi ,pasiunea asta leaga niste prietenii de nu o sa poti crede ca e posibil asa ceva,si mai ales ca e ca si dragostea la prima vedere ...iubesti neconditionat tot / de la masini /oameni /natura pe care o redescoperi/spiritul de aventura, de echipa/si mai presus de toate acel feeling de libertate, acel simtamant de stapan al tau , acea regasire a propriilor limite si cunoastere a propriului eu...ioi devin poet...intr-un cuvant ...nu vei regreta si te vei bucura de ceea ce vei gasi ''acolo'' in experienta 4x4... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER sakur_2007@te rog sa-ti treci locatia in profil ! kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sakur_2007 Postat Mai 20, 2008 Autor Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER am incercat sa-mi trec locatia da n-am reusit am sa incerc iar. Va multumesc de sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER hmm...desi relativ scump sportul in sine ...dar trebuie sa faci niste sacrificii...la inceput par puerile dar odata atins de microb sacrificiile sunt tot mai mari si la fel si satisfactiile,decat sa '' bagi '' 500 de lei in 2 nopti la karaoke faci o iesire de 2 zile in munti...si la pariu ca nu o sa regreti, sa nu mai zic de acele persoane cu care iesi ,pasiunea asta leaga niste prietenii de nu o sa poti crede ca e posibil asa ceva,si mai ales ca e ca si dragostea la prima vedere ...iubesti neconditionat tot / de la masini /oameni /natura pe care o redescoperi/spiritul de aventura, de echipa/si mai presus de toate acel feeling de libertate, acel simtamant de stapan al tau , acea regasire a propriilor limite si cunoastere a propriului eu...ioi devin poet...intr-un cuvant ...nu vei regreta si te vei bucura de ceea ce vei gasi ''acolo'' in experienta 4x4... Al` dreq ca mare dreptate ai... :h5 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 10, 2009 Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER :g Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ban Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Sa cumpar? HYUNDAI GALLOPER Ma intereseaza daca stie vreun coleg de suferinta ,bara spate Galloper clasic,3usi,2.5 td ,fabric 1999,intercooler,sau similar Mitsubishi Pajero.Am achizitionat acest galloper din Germania, varianta Inovation si am dat jos tot acest chit,complet.In forma initiala era o masina frumoasa cu spoilere si anvelope balon,genti de aliaj ,dar nu de teren.Am intregul kit Inovation la dispozitie ,si baloanele(cu genti),daca intereseaza pe cineva. Pt contact,0728 105012 ,ban.o@contorgroup.ro Daca cunoasteti eventual ce bara spate de la alt tip s-ar potrivi sau alta solutie nu f.scumpa. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate