Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

tuning lada niva

gabarea

Postări Recomandate

Re: tuning lada niva

Sunt persoane interesate de montarea unui set motor de capacitate cilindrica mai mare la Lada 1.6-1.7?

Ma refer la ridicarea capacitatii cilindrice peste 1.7 spre 1.8-2.0 litri.

pai pentru asta nu e nevoie de mare inginerie e nevoie doar de bani si o conexiune pe rusia ca exista deja un kit facut pentru asa ceva care ridica cilindrea de la 1,7 la 2,0 doar ca restul nu mai tine ca asta pe langa marirea cilindreei inseamna si modificari pe instalatia de injectie si o resoftare.

kitul de piese fizice adica chiulasa/set motor/...etc e undeva la 2000 euro ce am gasit eu iar restul cu calculator cu tot ce trebuie mai ducea inca spre 500 euro.

iar montajul accesoriile si restul...depinde de unde le iei.

sau faci ceva pe genunchi tu frumos acasa in garaj iti alezezi si iti modifici motorul pana la limita la care consideri ca poti /iti faci pistoane pe masura alezajului obtinut,spun asta ca doar asta poti face pe genunchi in garaj...daca te bagi la modificari de cursa te bagi la schimbat arbore cardanic biele...etc asa ca pana la urma din motorul de niva nu ramane altceva inafara de bloc motor.

apropo chiulasa pe care o montezi noua e deaia cu 16valve deci se modifica si distributia si admisia si evacuarea.....e nevoie sa mai spun?...maxim din tot ramane doar blocul ca la nivel de dimensiune palier arborele nu se modifica dar se modifica lungimea cotului maneton suficient cat sa nu loveasca in bloc,pompe de ulei...etc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa dezvolti si sa dai o adresa pentru acest stroker kit? Ce cursa foloseste ce alezaj?

Ce include exact acest kit?

Pe genunchi nu ma caracterizeaza sa lucrez.

Eram curios daca cineva a obtinut deja un astfel de kit si cum se impaca cu utilizarea lui.

Eu ma gandeam la un kit care pastereaza chiulasa originala, nu vreau 150hp si cred ca 100 cu un cuplu de cca. 180Nm ar fi fantastic pentru Niva de asfalt murdar cu gheata si zapada.

Editat de LADA17ABS
Link spre comentariu

Poti sa dezvolti si sa dai o adresa pentru acest stroker kit? Ce cursa foloseste ce alezaj?

Ce include exact acest kit?

Pe genunchi nu ma caracterizeaza sa lucrez.

Eram curios daca cineva a obtinut deja un astfel de kit si cum se impaca cu utilizarea lui.

Eu ma gandeam la un kit care pastereaza chiulasa originala, nu vreau 150hp si cred ca 100 cu un cuplu de cca. 180Nm ar fi fantastic pentru Niva de asfalt murdar cu gheata si zapada.

era la un moment dat pe un site rusesc nu imi mai amintesc care cauta pe net ca il gasesti ceri detalii de la ei si le vei primi cam in 3-4 luni sau faci un drum pana la moscova si ai rezolvat treaba cum au facut si altii inaintea ta.

nu te astepta ca cineva care a facut o astfel de modificare sa se laude pe aici cu ea din 2 motive poate ca nu vrea sa se cunoasca acest lucru si al doilea ar fi ca daca faci asta trebuie sa mai treci odata pe la RAR sa faci o omologare individuala ceea ce nu e prea facil iar ochiul vigilent al organului sta si pe aici...mie la itp mi sa spus intr-o doara"" aaa voi sunteti aia de le rupeti prin concursuri si le taiati si modificati si dupa veniti si ziceti ca ...etc lasa ca v0am vazut eu pe yotube ce faceati cu ele"".

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare