Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

furtun vacuum neidentificat

alex_pajero

Postări Recomandate

Re: furtun vaccum neidentificat

Probabil ca pompa aia de vacuum nu e folosita la nimic, dar e ciudat, poate e ceva care a fost desfiintat pe parcurs... Stiind ce dotari ai la masina si ce functioneaza si ce nu, poate reusesti sa-ti dai seama.

Editat de Tavi D.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: furtun vacuum neidentificat

Din cate vad eu, acolo ai un grup de 2 electrovalve intercuplate cu furtune de vacuum. Tinand cont ca eu am Galloper si motorul e la fel, pot sa-ti spun ca asa trebuie sa fie, intrucat acolo intra aer la presiunea atmosferica si este ca un punct de referinta.

La mine sunt 3. In doua dintre ele vin furtunase cuplate la baza turbinei, iar cel de al 3-lea se duce la pompa de injectie.

Editat de Marianmario

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

Cred ca o imagine face cat o mie de cuvinte.

Primul stut din stanga este liber.

DSC_0001.thumb.jpg.718a723e0d89a252492eb4a2a5f82ae9.jpg

DSC_0002.thumb.jpg.4494f57e64b54b00561048f3e584287b.jpg

DSC_0003.thumb.jpg.c37d3aa02cf32076d4ce8fb2f9f63f0d.jpg

DSC_0004.thumb.jpg.5f0fc8b9c241b4fd4c3adfe5bfa138bd.jpg

Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut

am si eu o problema cu galloperul meu , nu s etureaza mai mult de 3200-3400 de ture , am verificat pompa , turbina

totul e ok dar am ajuns la concuzia ca e o problema de vacuum-uri .

marian mario te as ruga sa mi spui si mie unde duce furtunasul de la jumatate de sus . ca la mine ala lipseste .

ms anticipat

Link spre comentariu

Am vazut tarziu mesajul tau si deja este intuneric. Dar am sa incerc sa fac vreo 2 foto dupa ce desfac valvele de pe interccooler sa se poata vedea si partea cealalta.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

Sper ca esti lamurit cu aceste fotografii. Ai grija, cand le compari, ca unele sunt facute din spate si atunci se inverseaza ordinea (respectiv foto 3,4,si 5). Multa bafta.

DSCN1439.thumb.JPG.7745c4eed5932857aa6a21530c70afb6.JPG

DSCN1440.thumb.JPG.74b8da1ac72260db85b8417a51717308.JPG

DSCN1441.thumb.JPG.e0831a894809397dfa41ad07ec907082.JPG

DSCN1442.thumb.JPG.5e1be0aa1ea02d683572cfcc0916a03b.JPG

DSCN1443.thumb.JPG.93732b12593f4494ef5ed12b154fce47.JPG

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

ms frumos

maine ma apuc de ia sper sa i dau de cap

raman dator de cinste :x

dar am studiat mai bn pozele si tot nu mi dau seama unde duce furtunasul ala

atasez o poza si am insemnat furtunul cu pricina :tk

DSCN1442.thumb.JPG.0b137f0dd5783b787c1d50b0ac346230.JPG

Editat de mae pajero
Link spre comentariu

Acest furtunel duce prin intermediul unei conducte si apoi al altui furtun intr-un stut la pompa de vacuum. Succes!

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

am incercat sa pun vacuumurile ca la colegu mariomarian dar tot nimic si in plus se aud si injectoarele cum fac zgomot :((

am fost si la pompangiu si mi-a spus ca " pompa e foarte buna " lucreaza normal

azi am tot accelerat-o si treptat s-a dus pana la 3600 de ture

asta pe liber in mers nu trece de 3000

abia astept sa pelc si eu cu ea :dr1:cort

maine ies cu ea si o turez in mers pana .... ori isi da drumu ori duca-se

si revin la vechea mea dragoste :) pajero MK2 dreptaci

Editat de Tavi D.
Link spre comentariu

Aceeasi problema am avut si eu cu ea la inceput si tot cu span s-a dat pe brazda. Suspectez ca era ceva pe la EGR ca scotea fum pe acolo cand o turam, iar dupa un timp am observat ca si actuatorul de la turbina ramasese blocat, dar l-am miscat putin cu mana si am turat-o putin in gol si acum merge brici. Apropo, turbina ta are si racire cu apa, ca a mea are? Numai bine.

(Winston Churchill)

Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare