gabi.r Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 5 zile demipensiune,transport cu autocar inclus, hotel 4* la preț de 200 euro...partii pentru toate gusturile...seri cu muzica live, crame, taverne, spa, piscine, patinoare, transport pe cablu in toate directiile cu 25 euro pe zi...distracție pe cinste si la întoarcere acasă tristetea gindului de ce nu avem si noi prin muntii noștri " acasa " așa ceva...pardon acasa poate este acolo la Bansko...tinind cont ca in minimarket, in telegondola auzi la tot pasul in graiul nostru dulce " misto si ieftin la astia frate ! " daca stai bine sa te gindesti, cetățenia bulgara nu se obține chiar greu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria De ce sa ne miram,daca primim lectii de la ei in turismul de litoral,in cel montan de ce nu am primi? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria Ai fost la ski sau la muzica live? Vezi ca e gratis pana-n februarie urcarea cu telegondola la noua partie a voastra de la Vidra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria Ai fost la ski sau la muzica live? Vezi ca e gratis pana-n februarie urcarea cu telegondola la noua partie a voastra de la Vidra. " Domeniul schiabil Voineasa " si zona Vidra-Obirsia Lotrului are o sansa mare sa devină ceea ce trebuie in turismul romanesc,chiar daca a fost nevoie sa treacă 23 de ani pentru ca " proiectul Dascalescu " sa fie continuat...( culmea e ca a fost reluat de o " blonda "...spun asta fara sa facem politica...) poate ar fi constructiv ca autoritatile locale care conduc destinele județului nostru sa vina in vizita de lucru pina la prietenii bulgari sa ia notite... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria " Domeniul schiabil Voineasa " si zona Vidra-Obirsia Lotrului are o sansa mare sa devină ceea ce trebuie in turismul romanesc,chiar daca a fost nevoie sa treacă 23 de ani pentru ca " proiectul Dascalescu " sa fie continuat...( culmea e ca a fost reluat de o " blonda "...spun asta fara sa facem politica...) poate ar fi constructiv ca autoritatile locale care conduc destinele județului nostru sa vina in vizita de lucru pina la prietenii bulgari sa ia notite... @gabi.r - Imi prezint scuze pentru ca imi permit sa postez aici o informatie legata de "Domeniul schiabil Voineasa",dar poate sunt colegi care nu stiu la ce te referi.Proiectul bazelor turistice din Parang: http://ovidiuciutescu.wordpress.com/2011/11/11/vis-olimpic-ingropat-in-parang/ Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 12, 2013 Partajează Postat Ianuarie 12, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria " Domeniul schiabil Voineasa " si zona Vidra-Obirsia Lotrului are o sansa mare sa devină ceea ce trebuie in turismul romanesc,chiar daca a fost nevoie sa treacă 23 de ani pentru ca " proiectul Dascalescu " sa fie continuat...( culmea e ca a fost reluat de o " blonda "...spun asta fara sa facem politica...) A fost nevoie de 23 de ani si de bani europeni :) Domeniul schiabil a fost gata inca din februarie 2012 si inca nu se gasise cine sa preia il in exploatare. Bine ca e activ acum, Doamne ajuta sa fie si cazare, ca asta lipseste deocamdata si nu vad cui ii e rentabil sa bata 40 km la est sau la vest ca sa poata sa stea peste noapte. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria Gabi, ai fost sau te duci la Bansko? Eu plec pe 19.01....al treilea an.Sa nu exageram trebuie sa stii unde sa mergi,sau sa fii norocos. Si nu trebuie sa te bucuri ca dai 400E pe un sejur de o saptamina cu mincare. totul trebuie si este proportional...... Pirtiile sunt super ok,adevarat,nu Austria dar muuult mai ok decit orice vreti sau laudati in Romania noastra- si eu sunt patriot frate , nu gluma.Nu trebuie uitat ca la ei toate investitiile sunt facute de nemti...asa cum trebuie nu dupa ureche ca la noi, de aie ne bat rau.... La 400 E stai bine si maninci in oras..... de la 700 E in sus stai bine , maninci bine, esti aprope de pirtie,si ai SPA( sauna, masaj,piscina acoperita si eventual mare.....) Aste-s sume pentru 2-3 persoane pentru o saptamina care au ce cu ce compara app de Bansko. Anul trecut am fost intr-o zi cu furtuna -nu se putea schia- la vizionari de case/apartamente- de curiozitate. Ai sa ramii surprins.....pleaca de la 18-20 mii E garsoniere si se opresc pe la 50-60mii apartamente de 80-95 mp. Centrala proprie, semineu-cam nsaol dar...ai cosul si poti sa dai cit vrei pe semineul care-l vrei, sevicii de paza, contract pt gaze si electric.....tot- tot, daca vrei poti si sa-l inchiriezi tu sau se ocupa agentia.Asta pt ap de 3 camere unde intra lejer 6 pers hotarite sa skieze sau 4 mofturosi ce vor living si semineu :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria Buna seara , Daca stie cineva m-ar interesa in Bansko un Hotel care sa aiba piscina cu culoare , pentru a putea inota . Am fost si eu de 2 ori in Bansko , a fost foarte frumos si am fost impresionat de parcarea IMENSA de la Gondola unde vii cu masina , pui claparii si tup la 20 mtr este intrarea gondolei. Am fost de revelion si cozile erau MARI dar surprinzator mergeau repede ... adica totusi 45 min ... se putea urca cu masina primul tronson de gondola ca sa nu mai pierzi vremea la coada . Toate bune , Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 (editat) Re: La ski in Bansko - Bulgaria Buna seara , Daca stie cineva m-ar interesa in Bansko un Hotel care sa aiba piscina cu culoare , pentru a putea inota . Am fost si eu de 2 ori in Bansko , a fost foarte frumos si am fost impresionat de parcarea IMENSA de la Gondola unde vii cu masina , pui claparii si tup la 20 mtr este intrarea gondolei. Am fost de revelion si cozile erau MARI dar surprinzator mergeau repede ... adica totusi 45 min ... se putea urca cu masina primul tronson de gondola ca sa nu mai pierzi vremea la coada . Toate bune , Calin Hotel park gardenia 4*, demipensiune,piscina, sauna uscata, sauna umeda, sala de sport, masaj...etc...etc...200 euro/persoana/5 nopti prin agenția corali holidays Editat Ianuarie 13, 2013 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Ianuarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria Gabi, ai fost sau te duci la Bansko? Eu plec pe 19.01....al treilea an.Sa nu exageram trebuie sa stii unde sa mergi,sau sa fii norocos. Si nu trebuie sa te bucuri ca dai 400E pe un sejur de o saptamina cu mincare. totul trebuie si este proportional...... Pirtiile sunt super ok,adevarat,nu Austria dar muuult mai ok decit orice vreti sau laudati in Romania noastra- si eu sunt patriot frate , nu gluma.Nu trebuie uitat ca la ei toate investitiile sunt facute de nemti...asa cum trebuie nu dupa ureche ca la noi, de aie ne bat rau.... La 400 E stai bine si maninci in oras..... de la 700 E in sus stai bine , maninci bine, esti aprope de pirtie,si ai SPA( sauna, masaj,piscina acoperita si eventual mare.....) Aste-s sume pentru 2-3 persoane pentru o saptamina care au ce cu ce compara app de Bansko. Anul trecut am fost intr-o zi cu furtuna -nu se putea schia- la vizionari de case/apartamente- de curiozitate. Ai sa ramii surprins.....pleaca de la 18-20 mii E garsoniere si se opresc pe la 50-60mii apartamente de 80-95 mp. Centrala proprie, semineu-cam nsaol dar...ai cosul si poti sa dai cit vrei pe semineul care-l vrei, sevicii de paza, contract pt gaze si electric.....tot- tot, daca vrei poti si sa-l inchiriezi tu sau se ocupa agentia.Asta pt ap de 3 camere unde intra lejer 6 pers hotarite sa skieze sau 4 mofturosi ce vor living si semineu :grin: Am fost deja razvan...distracție plăcută tie si prietenilor !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria De revelion anu trecut minim 1 ora coada... pe mine unu nu ma mai vad curand baietii cu ceafa lata.. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria Si eu am luat-o o data. Trebuie sa mergi cind se termina vacanta copiilor sau fara perioada sarbatorilor...altfel este problema sa iei cabina de jos ca si WE cind se aglomereaza un pic.....alternativa este sa urci cu masina pina la Bunderitza de dimineata...si scapi de aglomeratia de jos suntind prima bucata de urcare cu cabina unde se inghesuie toata lumea.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria Poze n-aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 (editat) Re: La ski in Bansko - Bulgaria Uite aici.....Doamne, abia astept sfirsitul saptaminii..... Virful este Vb Pirin cu domeniul schiabil....Normal o poza cu mine in actiune.......mincare multa si buna..... si preturi la ap de vacanta....:grin: Editat Ianuarie 14, 2013 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria Vidra Transalpina - nu arata deloc rau.Exista premisele pentru o viitoare statiune de referinta: http://www.businessmagazin.ro/actualitate/cea-mai-tare-statiune-de-iarna-din-romania-de-care-foarte-putini-au-auzit-galerie-foto-10463479 sursa: businessmagazin.ro Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: La ski in Bansko - Bulgaria Oameni buni,sa ne intelegem: La noi....avem zone muuuuult mai tari, potential X10 ...dar noi suntem romani...trebuie sa furam sa facem bani pt familion,pt noi, si pe urma daca se poate si un pic pt altii....... Bulgarii au acum ceea ce ai nostri vor sa faca de 15 ani.....si nu au inca nimic. Punct. la asta se rezuma totul. Austriecii ..aici este alta mincare de peste....astia au asta de cind se stiu si pe deasupra fac asta tot de atuci.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate