Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

senzori de parcare

rcdragomir

Postări Recomandate

Re: senzori de parcare

Multumesc de informatie. Din poza inteleg ca trebuie bara demontata sau este acces si pe dedesubt?

trebuie demontata bara. Vezi sa nu ai fire roase prin frecare pe acolo. Daca nu poti desface suruburile din contraaripi, poti sa dai jos aripa cu dublurile de plastic cu tot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Revin cu update-uri.

Am inlocuit vechiul difuzor cu unul de pe golf 6 . Cel original este de 50ohmi 1 wat iar fel de pe golf este de 50 ohmi 0,5 wati. Se aude ok.

Insa acum am alta problema.

Cand cuplez marsalierul, se aude bepul de "activare" senzori dupa care un tiuit de 4 secunde si dupa nimic.

Am ascultat cu urechea fiecare senzor si nici un zgomot, nimic.

Oare nu se alimenteaza senzorii?

Am inteles ca sunt alimentati prin fir comun?

Probabil un senzor e defect sau nu este conectat ,atunci face bip lung. La senzorii de parcare originali cand unul e defect nu mai functioneaza deloc ca sa te protejeze sa nu dai cu spatele si sa ai obstacol chiar la senzorul defect si tu sa nu cunosti ca si defect.

Link spre comentariu

Din cate stiu eu ECU intra in mod de avarie si nu iti mai da semnale cand identifica un senzor defect dar ceilalti cica clicaie daca sunt buni, cel putin la D2 asa se identifica senzorul defect daca asta e cazul... totusi informatiile sunt destul de mixte asa ca nu ma contrazic pe tema asta ca eu nu am pe al meu sa deconectez unul sa verific sau poate la Fl e diferit

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Confirm ca asa e si la Freelander. Cand un senzor e defect si ai activat din butonul din bord senzorii de parcare, in momentul cand bagi in marsarier se aude un semnal lung care te avertizeaza ca intreg sistemul nu functioneaza. Si da, senzorul defect se poate detecta acustic. Daca iti apropii urechea de ei, pe cei buni ii auzi cum clicaie. Cel care nu o face e senzorul defect. Been there done that...

Editat de Musti
  • Like 1
Land Rover Freelander TD4 facelift, LNBE028, 5 usi, cv manuala, varianta echipare SE, fabricat 16.10.2003
Link spre comentariu

Am ascultat fiecare senzor in parte si nu clicaie niciunul.

Clar e ceva pe alimentarea principala. In weekend o sa dau bara jos sa vad cum se prezinta firele.

Pana una alta masina intra la "schimbare de volan."

Multumesc tuturor pentru sfaturi.

Link spre comentariu

Confirm ca asa e si la Freelander. Cand un senzor e defect si ai activat din butonul din bord senzorii de parcare, in momentul cand bagi in marsarier se aude un semnal lung care te avertizeaza ca intreg sistemul nu functioneaza. Si da, senzorul defect se poate detecta acustic. Daca iti apropii urechea de ei, pe cei buni ii auzi cum clicaie. Cel care nu o face e senzorul defect. Been there done that...

Mersi Musti de confirmare.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare