bocanilatup Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: modificare dacia pick up masina care vreau sa o modific Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: modificare dacia pick up motorul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Februarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: modificare dacia pick up cutia si diferentialul pe care vreau sa le montez.aici sunt puse de forma sa vad cum ar veni pozitionate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: modificare dacia pick up Ce cardan folosesti ? E cam mica distanta dintre reductor si diff... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: modificare dacia pick up din cate am studiat diferentialul vine mai in fata.maine urc cutia pe masina si vedem cum vine si grupul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocanilatup Postat Martie 19, 2013 Autor Partajează Postat Martie 19, 2013 Re: modificare dacia pick up numai ca nu stiu sigur daca cutia asta se potriveste la f8q.carcasa de ambreiaj care o am pe vechea cutie a masinii difera la proma vedere,dar pana nu te chinui putin nu afli...:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate