Kenzgro Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Salutare As vrea sa deschid aceasta discutie pe tema gasirii unor piese marunte pentru marcile astea Opel mai vechi. Eu de exemplu caut o pompa spalare parbriz pentru Opel Campo 94 cod motor 4JG2T. E greu.... e foarte greu sa gasesc pentru modelul asta. Al exemplu ... as vrea niste planetare HD , ce imi recomandati ? Ma poate indruma cineva ? Merci . “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Cred ca le cauti intr-o directie gresita...La tine,fiind un hibrid,se potriveste de Frontera,daca nu,de Isuzu trooper (avand in vedere motorizarea).Pune o poza aici cu motorasul si cu vasul,sa ne edifica si noi cu ce seamana.Multi nici nu au auzit de Opel Campo. Planetarele cred ca ar trebui sa le cauti de Trooper. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Ianuarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Salutare Am gasit-o pe net, dar tocmai in state. Dureaza pana sa o aduc. Asa arata pompita ... “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Planetarele cred ca ar trebui sa le cauti de Trooper. Cred ca ar trebui cautate de Monterey. Parerea mea. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 20, 2013 Partajează Postat Ianuarie 20, 2013 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Pentru a se potrivi pe masina , pompa din fotografia de mai sus ar trebui sa fie identica dar 'pe partea cealalta' . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Daca motorul e 4JG2 ...fara T (teul e pus artificial si se refera la turbo) ar trebui sa ai in vedere ca s-a pus pe urmatoarele masini: -Isuzu Trooper (1992-2002) varianta japoneza RHD si europeana si americana LHD -Opel Monterey (1994-2002) varianta europeana -Honda Horizon (1994-1999) varianta japoneza RHD si americana LHD -Vauxall Monterey (1994-1998) varianta japoneza RHD -Holdem Monterey, Isuzu Bighorn, Holdem Jakaroo (varianta Australia), -Caribe 442, Chevrolet Trooper (varianta America de Sud) RHD - right hand drive (volan dreapta) LHD - left hand drive (volan stanga) Probabil ca anumite elemente legate de mecanica ar trebui sa fie similare cu cele ale tipurilor de masini de mai sus. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Salutare Am gasit-o pe net, dar tocmai in state. Dureaza pana sa o aduc. Asa arata pompita ... [ATTACH=CONFIG]164934[/ATTACH] Nu stiu daca vorbesc prostii, dar, merita incercata pompa de spalator de Matiz (dr. in poza) ce la mine pe samurai s-a potrivit la fix (stg.in poza). Este ca cea din poza ta si este pe mana cealalta exact cum zicea si @cos. Mergi la orice magazin de piese si compar-o cu a ta... poate, poate :h5 [ATTACH=CONFIG]164984[/ATTACH] Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 (editat) Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Ca sa nu deschid inutil alt topic,m-am gandit sa postez in cel deja existent..Se da un campo 2000,masina chinuita,si un set de placute care tb.schimbate.Etrierul este sudat de ruginit ce e,deci e inutilizabil.Piese de campo nu vreau sa caut,ca se gasesc numai pe original si nu are sens... Se gandea mintea mea in gandul ei sa puna etrieri de Frontera,e un sistem putin diferit dar daca s-ar schimba etrierul cu totul,s-ar putea sa mearga. Are cineva uun etrier vechi(sau nou)desfacut (sau nu) de Frontera A,pe care ar putea sa-l masoare?Ma intereseaza prinderea de fuzeta,care la campo are 122 mm intre suruburi-asta masurat cu sublerul dupa cateva beri. Ca fapt divers,placuta de frontera este mai mare decat cea de Campo (mai inalta) si are marginea interioara dreapta,fata de cea de frontera (rotunda).Asta ma duce cu gandul ca ar trebui schimbat si discul,dar asta e mai realizabil decat sa cumpar etrier nou de campo.Deci? Editat Septembrie 22, 2014 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Cred ca te intereseaza etrierul de fata ... eu am unul defect de spate ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi G. Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo La A-ul meu sport are între centrele găurilor de prindere 158 mm, deci după cum spuneai că plăcuţa e mai mare, şi etrierul e mai mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo (...) Are cineva uun etrier vechi(sau nou)desfacut (sau nu) de Frontera A,pe care ar putea sa-l masoare?Ma intereseaza prinderea de fuzeta,care la campo are 122 mm intre suruburi-asta masurat cu sublerul dupa cateva beri. (...) Deci? Cel de spate are distanta de 133 mm, deci nu merge, cu atat mai putin ala de fata care e si mai mare. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Cel de spate are distanta de 133 mm, deci nu merge, cu atat mai putin ala de fata care e si mai mare. mersi de raspuns,am primit si mailul. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gmc78 Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Are cineva uun etrier vechi(sau nou)desfacut (sau nu) de Frontera A,pe care ar putea sa-l masoare?Ma intereseaza prinderea de fuzeta,care la campo are 122 mm intre suruburi-asta masurat cu sublerul dupa cateva beri. 122 de mm are din centrul gaurii de sus pana in centrul gaurii de jos, gaurile de prindere pt suportul de etrier. Opel Frontera 2.5 TDS '98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo Care bre..Ala de 2.5 sau de campo-ca la asta stiu doar.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gmc78 Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Re: Diverse Piese pentru Opel Campo La campo este distanta de 122 de mm. Opel Frontera 2.5 TDS '98 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate