Rohhan Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Salutare din nou Am cautat ca de obicei pe forum dar n am gasit nicaieri o discutie despre o problema ff frecventa la WGuri si anume chederele exterioare de la geamurile usilor!!! Ale mele sunt distruse ruginite...fff proste facute.. in fine am cautat sa le schimb dar n am gasit decat in US si nicidecum n am gasit chedere cromate cum au modelele mai noi de Grand.... DECI si prin urmare si a cumparat cineva chedere de pe la noi?Cineva are idee daca exista chedere cromate ptr WG?Tone de multumiri CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: chedere Seaduc doar pe comanda pt ca nu gasesti decat in america,dar are la Jeepmania.ro,un amic a cumapart de la ei,costa cca 200 euro toate 4. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rohhan Postat Ianuarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: chedere mersi pentru raspuns Dragos ii stiu pe baietii de la jeepmania,numai ca ei sunt cu vreo 50 de us dollars mai scumpi.. am gasit cu 100 setul plus 50 transport in us....inca mai caut:) ai idee ai vazut sau auzit pe la cineva daca exista si cromate? mersi CREDENDO VIDES Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate