adrianix Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Salut. Am luat-o,e din 1999,motor 2.5 DSE,plina mai cu de toate,cum e un RR,dar ce-l mai important pentru mine e ca are carlig de remorcare. Imi place tinuta de drum si faptul ca e foarte spatioasa...,dar o mai mare putoare:wink: de masina,nu am intanlit pana acum. Cred ca primul lucru care o sa il fac este sa ii bag catva caluti. Ce zice-ti? A ridicat cineva puterea motorului? Ca defecte (ce am putut descoperi pana acum) am observat ca nu dezabureste bine geamurile,lucru care nu e prea placut. Vechiul proprietar mia zis ca ar trebui sa ii schimb pompa de apa ca uneori se ridica temperatura apei,mai ales atunci cand mergea pe drumuri montane. Eu cred ca poate fi vascocuplajul,dar el a insistat ca e pompa. Pana acum nu mia facut probleme,desi am chinuit-o destul. Apa sta la locul ei sunt curios ce se intampla cand se incalzeste afara. Daca aveti sfaturi sau opinii va rog sa mi le spune-ti fiindca stiu ca voi avea nevoie. Din cate am citit sunt masini cu destule probleme si unii le-ar ocoli,am fost si eu tentat dar masochismul din mine a rabufnit si ma impins catre achizionarea ei. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Inca un RR Salut! S-o stapanesti sanatos si sa te poarte pe unde vrei! In opinia mea, pana la "inmultirea" calutilor, n-ar strica sa-i faci o revizie cumsecade la motor, s-ar putea sa fii uimit de ce poate "in mintile lui":wink: (in primul rand eu as verifica injectia - pompa si injectoare - si admisia de aer cu intreg traseul de intercooler). Evident, este posibila si o remapare/optimizare cu "ducerea" motorului la vreo 160 caluti, dar, repet, intai de asta trebuie sa fii sigur ca motorul functioneaza asa cum trebuie! Oricum, desi este un RR, masina asta nu e facuta pentru "liniute":grin: (pentru asta sunt benzinarele de 4.6 sau 5.0) Ridicarea temperaturii e ceva obisnuit la motorul asta (dupa o anumita varsta) si inlocuirea pompei de apa s-ar putea sa fie necesara dar nu suficienta (daca schimbi pompa, cauta una care are rotorul metalic si nu din plastic). Deasemeni, se cer verificate radiatorul (si, eventual spalat), si vascoventilatorul (eu l-am inlocuit cu un electroventilator dublu). It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Inca un RR Felicitari!!!!!Sa o stapanesti sanatos.Nu trebuie s-ti faci griji in ceea ce priveste defectiunile la P38,aici gasesti o gramada de informatii si cu putina vointa o repari singur.teddybear are dreptate (am primit si eu multe informatii de la el si nu pot sa ma abtin sa-i multumesc inca odata)trebuie verificat daca motorul functioneaza in parametrii normali.Eu am gasit pe cineva care mi-a mai pus ceva cai si sunt foarte multumit.Acum acesata masina a devenit masina ce o folosesc zilnic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Inca un RR .Eu am gasit pe cineva care mi-a mai pus ceva cai si sunt foarte multumit. Poti impartasii informatia? Cati caluti? Cati bani? Cum? (chip sau remapare) Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Inca un RR Da,pe calculatorul motor sunt "infipte"2 eprom-uri,tipul a sters programul vechi si a instalat altul ce da mai multa putere si un consum ceva mai scazut.A costat 1.000 de lei.Cred ca acum se duce la vreo 160 de cai.Daca dupa cele relatate esti interesat da-mi de veste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Inca un RR da-mi un pm cu datele omului te rog. ce consum ai acum? CV Manuala sau Automata? Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Inca un RR dac ma suni pana la 19-30 putem discuta 0720 878 878 Ciprian,daca nu maine dupa 9-30 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maria Daniela Postat Ianuarie 22, 2013 Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Inca un RR Felicitari!!!!!Sa o stapanesti sanatos.Nu trebuie s-ti faci griji in ceea ce priveste defectiunile la P38,aici gasesti o gramada de informatii si cu putina vointa o repari singur.teddybear are dreptate (am primit si eu multe informatii de la el si nu pot sa ma abtin sa-i multumesc inca odata)trebuie verificat daca motorul functioneaza in parametrii normali.Eu am gasit pe cineva care mi-a mai pus ceva cai si sunt foarte multumit.Acum acesata masina a devenit masina ce o folosesc zilnic. Asa este, si eu folosesc zilnic P38-ul. Este o masina grea totusi, are tractiune integrala permanenta. Preventiv poti sa cureti calea de admisie (inclusiv EGR-ul), baga in motorina 2 tratamente cu DURALUBE si etanseaza admisia foarte bine (sa nu ia aer fals - este foarte important la admisie cu EGR). Va avea demaraj mult mai bun decat inainte de aceasta actiune. Nu trebuie sa uiti filtrele (aer si motorina). Dupa asta poti sa mergi mai departe cu sapatura pe injectie (pompa - avans si injectoare). Sa o stapanesti sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Ianuarie 22, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2013 Re: Inca un RR Salut. Multumesc pentru sfaturi si urari. Cu ceva timp in urma am condus timp de o saptamana un alt RR si avea cam acelasi comportament,lent. Atunci credeam ca acea masina are probleme dar acum imi dau seama ca asta e mersul lor. Poate sunt eu obisnuit cu benzina sau cu masini putin mai puternice. O sa inlocuiesc toate filtrele,uleiurile si o sa merg si la cineva care se ocupa de pompe si injectoare,desi nu cred ca Regina mea are probleme de alimentare sau admisie. Oricum o remapare tot ii fac.:Hr Va tin la curent. Mai multa atentie o sa-i dau sistemului de racire si pentru inceput o sa curat radiatorul si o sa schimb si antigelul. Am uitat sa va zic,cutia de viteze este automata si poate si asta influienteaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Re: Inca un RR O poza ceva sa o vedem si noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Ianuarie 27, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Re: Inca un RR Salut.O sa incerc,desi nu prea ma descurc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 27, 2013 Partajează Postat Ianuarie 27, 2013 Re: Inca un RR Salut.O sa incerc,desi nu prea ma descurc. Chiar nu e greu....incearca asa : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Ianuarie 28, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Inca un RR Salut. Sper sa reusesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Ianuarie 28, 2013 Partajează Postat Ianuarie 28, 2013 Re: Inca un RR Frumoasa masina,inca odata sa o porti cu placere si sa fii sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Inca un RR Salut si multumesc. Am facut deja 1000 km si nu au aparut probleme. Se pare ca masina e OK. Daca reusesc sa o mai inviorez putin va fi si mai bine,daca nu.... asta este. Am vazut intr-un magazin de tuning,o pedala de acceleratie,conectata la un fel de calculator,care face ca accelerarea sa fie mai rapida. Cineva de acplo a zis ca are montat asa ceva si e foarte multumit. daca reusesc sa fac o intelegere cu ei o sa probez si eu una. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horia1983 Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Inca un RR Cel mai bine ii faci remapare, e cel mai sanatos lucru pe care il poti face, nu te complica cu cutii din alea universale de tuning, risti sa azi ceva acolo. Ai schimbat filtru de aer? La mine o punea in cap dupa 2500 rotatii din cauza filtrului o alta cauza ar putea fi de la turbo, poate ar trebui curat. Intre 2000 si 4000 de ture chiar trage bine masinuta, sub 2000 e moarta rau dar cred ca asta se poate rezolva prin remapare. Motorul asta e imprumutat de la BMW si e pus doar pe masini mai usoare 325, 525. Vezi cu racirea e posibil da fie si termostatul de vina, verifica si vntilatorul trebuie sa se invarta usor cu mana la rece iar cand motorul ajunge la 90-100 C trebuie sa fie aproape blocata. Ai nevoie de o racire buna la ditamai dihania... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Februarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Inca un RR Salut. Am remapat-o. E alta masina si acum sunt foarte multumit de ea. Racirea nu mia facut probleme pana acum si nu mi-am facut de treaba sa umblu la ea. astept putina caldura sa vedem ce se intampla. Filtrele le-am schimbat. Erau destul de OK,in afara celor de habitaclu,care erau pline de mizerie si apa. Acum am scapat de aburii din interiorul masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate