colatag Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Salut,doresc sa achizitionez un sj 410,asta dupa ce am studiat cateva pareri de pe forum am ajuns la concluzia ca imi satisface nevoile mele 70% asfalt-30% drum de tara in special toamna la campie ,as dori motor pe carburator,an 1985-1990 pentru ca nu imi place ''electronica" si cred ca ar fi mai fiabil. Ce nu gasesc nicaieri este emisia de co2 la motoarele non euro pentru ca doresc sa imi cumpar una de afara si o sa intre in curand timbru de mediu in vigoare si as dori sa stiu cat ma costa. Poate stie cineva valorile de co 2 la motoarele de samurai pe carburator, la masinile mai noi sunt inscrise in c.i.v sa ma ajute. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) Re: DILEMA:emisia de co 2 la samurai non euro Chiar daca o stii sau nu, emisia tot va fi calculata la RAR cand vei inscrie masina.Si nu te feri asa tare de ''electronica'' masinilor non euro sau euro x.Nu este asa complicata.Mai citeste pe aici ce scriu colegii despre Samuraiele lor.Bafta. Editat Ianuarie 23, 2013 de Astral Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: DILEMA:emisia de co 2 la samurai non euro am auzit ieri seara la stiri cum ca la masinile care nu au trecute in cartea veche emisile ,la eliberarea cartii de romania trebuie calculate de catre ei aceste emisii ,si se zicea ca trebuie sa lasi masina la ei 24 h pentru calcul ,iar pretul nu este unul mic si unul exagerat de mare din cate am ineles de la puratorul de cuvant al rar. Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 (editat) Re: DILEMA:emisia de co 2 la samurai non euro La masinile non euro , euro 1 si euro 2nu e nevoie neaparat sa scrie emisia de co2.Poti calcula noua taxa si fara aceste date. Aici noile formule de calcul ale taxei Editat Ianuarie 23, 2013 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: DILEMA:emisia de co 2 la samurai non euro Eu zic sa nu fugi de "electronica" Samuraielor de dupa 90 ca ......asa o sa mai fugi dupa ele cand o sa vezi ca nu-i mai dai de cap la carburator. e doar o parere Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Re: DILEMA:emisia de co 2 la samurai non euro Daca urmaresti anunturile de pe mobile o sa afli emisiile de CO2 dar, precum spun si colegii n-o sa te ajute prea mult. Oricum injectia asistata electronic o sa te ajute mult la consum, chiar si daca o sa te gandesti la un Gpl. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Re: DILEMA:emisia de co 2 la samurai non euro Salut,doresc sa achizitionez un sj 410,asta dupa ce am studiat cateva pareri de pe forum am ajuns la concluzia ca imi satisface nevoile mele 70% asfalt-30% drum de tara in special toamna la campie ,as dori motor pe carburator,an 1985-1990 pentru ca nu imi place ''electronica" si cred ca ar fi mai fiabil. Eu zic sa fugi cat poti de carburatorul lui 410,la mine singura solutie de a rezolva problemele cu carburatorul a fost trecera pe gpl si in final vanzarea masinii...Bafta! Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate