Marianw8 Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Imi poate spune cineva ce diametru are stutul de tur de la rezervor( cel care iese din rezervor ) , masina este in alt cartier , vreau sa cumpar un furtun si nu stiu diametrul interior al furtunului /exterior al conductei , vreau sa fac legatura dintre rezervor si conducta de benzina . Multumesc anticipat Marian ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduAlex Postat Ianuarie 23, 2013 Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Diametru conducta tur sorb /rezervor 3.5 ? La L200> - 8mm tur, 6 mm retur motorina - 5, respectiv 6 mm furtune compresor blocant - 6 mm aerisire grup spate. Presupun ca standardizarea e aplicata pentru celelalte modele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Ianuarie 23, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2013 Re: Diametru conducta tur sorb /rezervor 3.5 ? Multumesc frumos de raspuns , intradevar la Mk2 benzina tur 8mm - retur 6mm , am ajuns la masina si am masurat , ......recomand schimbarea conductelor dintre rezervor si filtru de benzina , cu furtun de combustibil sau teava . numai bine Marian ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate