Durasell Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) Buna dimineata domnilor, Ma aflu intr-o dilema pe care sper sa o rezolv prin intermediul acestui forum dedicat pasionatilor de iesiri in natura. Inainte sa va prezint situatia in care ma aflu doresc sa va informez ca am citit mai tot ce se putea citii despre cele doua masini. Ok, cred ca pot incepe :tk: - Fiind pasionat si practicant de vanatoare si pescuit am ajuns la momentul in care trebuie sa trec de la clasica masina de oras si de asfalt la ceva mai "potent" in teren deoarece am inceput sa intalnesc, din ce in ce mai des, situatii in care imi vine sa ridic in brate masina pe care o am in cest moment (nu dau nume) ca sa pot trece peste un sleau sau o mica balta :bb. - Masina pe care urmeaza sa o aleg va trebuii sa fie capabila in teren in sensul ca voi intalnii situatii soft spre mediu si foarte rar Hard, dar in acelasi timp sa pot circula cu ea si in oras fara prea multe menajamente, sau sa pot ajunge cu ea pana la munte sa va fac o vizita.:cl - De ce m-am oprit la cele doua variante?.. In primul rand imi plac "Mitsu" :al MK 2 2.8 SWB: - Ma incanta perfromantele in teren, cuplul pe care il dezvolta, Cutia SuperSelect - Nu ma incanta consumul care este cam maricel dar asta e, spatiul din habitaclu si cel pentru bagaj dar acesta se poate rezolva cu un RoofRack - Si cel ma important ma sperie ca nu pot gasi o masina cat de cat mai rasarita in tara si la un pret decent si cand spun pret decent sa stiti ca ma refer la 4000, 5000 de cocosei nu la 1000.(Bun, la 5000 ar trebui sa fie impecabila si echipata de Off- Road). La banii astia ba e plina de rugina , ba motorul este la ultima suflare, ba sasiuul este mancat si tot asa, si nu are sens sa dau banii astia pe ceva ce nu ma incanta, banuiesc ca sunteti mult mai informati ca mine in ceea ce priveste calitatea lor. Gata cu MK 2.:wink: L200: - L200 pana in 2007 are cutie Easy Select si nu imi conive - Este mult mai lung fata de MK 2 si mult ma generos ca spatiu de depozitare ca pt pasageri din spate se aseamana cu MK 2 si acum ma refer la modelele pana in 2007 - Consumul este putin mai mic sa spune in afara terenului. - Dezavantajul major in cazul acestor masini??? Pretul extraordinar de mare pt o masina mai veche de 7-8 ani...o fi poleita cu aur nu stiu. - Desi marea majoritate arata boboc exterior, mecanica este dusa pe apa sambetei si dupa ce ca dai 8 sau 9 mii pe o masnia din 2005 int-un caz fericit 2007 trebuie sa mai bagi ceva sa o aduci pe linia de plutire Ok, pana acum v-am facut eu capul mare si v-am povestit ce stiu eu despre ele. De ce am nevoie de parerea voastra? Pentru ca le folositi des in teren si stiti ce le poate pielea probabil amandurora in teren si pe asfalt. Pana acum am povestit eu, de acum inainte daca sunteti amabili poate povestiti voi, adica plusuri minisuri, de exemplu: cumpar MK 2 2.8, cat de usor pot gasi piese pt el? adica sa pot reface motorul, cutiile, caroseria, L 200 cat de usor se intretine? chestii de genul acestar daca ma intelegeti. Va multumesc ancipat pentru timpul acordat si astept cu interes raspunsurile adevaratilor utilizatori de off-roadere.:hl Editat Ianuarie 29, 2013 de Tavi D. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) Re: Pajero MK2 2.8 SWB 95'- 99- VS L200 2004 - 2008 Ti-am mutat topicul la discutii generale si cand o sa ai masina o sa faci altul la rubrica respectiva. On-topic: masina trebuie aleasa in functie de ceea ce vrei exact sa faci cu ea, fiind second hand e hazardat sa spui care e mai fiabila, care e mai solida, depinde de cum o nimeresti, ingrijita bine masina ta e cea mai buna si cea mai fiabila, piesele costa cam la fel, se gasesc la dezmembrari pentru ambele, fiind pentru vanatoare eu unul as prefera L200, ma gandesc ca bena e un avantaj. Bafta! Editat Ianuarie 29, 2013 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hyundai terracan Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Pajero MK2 2.8 SWB 95'- 99- VS L200 2004 - 2008 depinde de tine ce vrei sa pui pe primul loc: off road sau vanatoare? daca crezi ca vei avea inclinatii catre off road, se preteaza f bine mk2. pentru vanatoare si mai ales pt configuratia terenului din zona ta, este ideala l200. eu am trecut de la masina mare la mica, ceea ce m-a ajutat f mult la terenul meu de vanatoare, unde trec cu usurinta peste sleauri de taf, paraie, dar m-a deranjat cand a trebuit sa car inca 3 oameni cu 2 caini la o vanatoare colectiva, altadata 2 mistreti. asa ca ... vezi ce compromis trebuie sa faci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Durasell Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Pajero MK2 2.8 SWB 95'- 99 vs. L200 2004 - 2008 Va multumesc pentru pareri, intradevar trebuie sa analizez foarte bine situatia. Cu siguranta ca in momentul in care voi lua masina voi investii putin in ea ( OME +5, WARN, Scuturi si probabil un Webastro) dar nu stiu daca voi face off road adevarat deoarece eu sunt departe de " terenurile de joaca " de la munte. Data viitoare voi revenii cu poze direct :cl. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate