peter erno Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 A ajuns la mine ,in atelier un vitara cu doua usi cu multe imbunatatiri deja efectuate.Deschid acest topic pentru a da idei,pozitive sau negative,pentru modificari vitara. Modificarile executate de mine ,va fi urmatoarele,bara tip ARB fata spate,montat troliu fata inclusa in bara,proiectat si montat strut bar ,montat proiectat scut metalic motor,ridicat la nivel rezervor,dupa un body lift de aprox 7 cm Am inceput lucrarea din spate,modificat prinderile,si scutul rezervor,care s-a inaltat cu 8 cm,disparand golul dintre cabina si topul rezervorului am inceput proiectarea barii spate,cu criteriile clientului,sa nu atarne in afara caroseriei,sau sa fie chiar mai ingusta si compacta.Bara am inceput cu debitarea tablei de 2,5 mm Dupa suduri in puncte pentru a proba,am sudat roata toate imbinarile Slefuirea a luat cel mai mult timp,incerc suduri perfecte fara puncte dupa slefuire,unde apar totusi goluri,in loc de chit aplic din nou metal incins. Proba finala inainte de a fi vopsit in camp electrostatic Revin ,cu inaintarea lucrarii. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Body lift-ul e facut din doua bucati, sau nu vad bine. E corect asa? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Masina a ajuns la mine in atelier cu body liftul facut.Da este din doua bucati partea aluminiu,care are, la contact cu sasiu si cabina ,bucse sanatoase de cauciuc.Dupa mine nu strica cu nimica daca e din mai multe bucati,doar estetic. Eu bodylifturile le fac din poliamida neagra dintr-o bucata,cu greutate mai redusa decat cel din aluminiu. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Peter, am o sugetie referitoare la poze, si anume sa le pui pe forum, nu pe site-uri externe. Urmaresc cu interes ce faci la masini, si imi place ce vad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 (editat) Re: New look Suzuki Vitara Optic e mai ok unul de 6 probabil, practic e aceeasi treaba, doar sunt stranse intre caroserie si sasiu si stau fixe. Spre deosebire de Pajero, Feroza, etc la Vitara suruburile de prindere sunt prinse in caroserie deci caroseria trebuie ridicata 6 cm cat ar fi fost distantierele + dimensiunea surubului vreo 10 cm. Trebuie ridicata mai putin caroseria si nu risti ruperea furtunelor si alte cele si e si mai rapid montajul. Bara a iesit de nota 10+ Editat Ianuarie 29, 2013 de cucuci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Ultima proba,inainte de vopsit,acum fixat cu suruburi,si adaugat inca un punct de tractare,recuperare. Scut motor,si diferential din tabla striata de 5mm,demontabil din patru puncte de fixare. P.S.(Manu,multumesc mult pentru ajutor) http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: New look Suzuki Vitara :bravo Mie-mi place! Teava de esapament o tai la dimensiune? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Super treaba, asa cum ne-ai obisnuit deja. Ma bucur ca ai reusit cu pozele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Domnu Peter, imi place mult cum a iesit si scutul. Se poate un pret pe PM pentru asa ceva, ca sunt interesat. Multumesc! :grin: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Ianuarie 30, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: New look Suzuki Vitara :bravo Mie-mi place! Teava de esapament o tai la dimensiune? :grin: Daca e cazul scurtez,prelugesc,sau schimb complet.Cum doreste proprietarul. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Din cate vad a iesit frumusica vitara lui Raul.Trebuie sa merg si eu pe la atelier sa-mi montez(improvizez) cumva prinderea unui scut ce-l port cu mine de jumate de an :ha1 . Va sun maine ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Urmaresc cu interes felul in care va evolua aceasta lucrare,Peter.Spor la lucru. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Cosmin, chiar te rog sa mergi sa te rezolve cu scutul ala. E meserias colegul, ti-l recomand. Poate dai si pragurile alea jos, ce zici? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mouse Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Foarte tare...pacat ca e "limitata" din cauza basculelor..... Samurai Putregai 1.9td:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: New look Suzuki Vitara In weekend a prins forma bumperul fata,carcasa troliului si intariturile din material 6mm,restul din tabla 2.5mm.Sudat complet roata,si finisat,prinsa in sase puncte de masina,puncte usor accesibile se demonteaza in zece minute. Urmeaza vopsit electrostatic. Asemenea a prins forma si un strut bar,pentru a rigidiza capetele amortizoarelor,demontabil in cateva minute. 1 http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Foarte frumoasa si bara fata. Imi place ca esti migalos & munca de calitate. ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Amortizor directie,si doua ochiuri de recuperare http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: New look Suzuki Vitara O treaba de nota 200. Imi place foarte mult cum lucrezi. bafta si succes in toate Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Multumesc pentru aprecieri.Maine intra piesele la vopsit electrostatic,revin cu imagini cu bari si troliu gata montate. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: New look Suzuki Vitara :h5 jos palaria.... astept cu nerabdare continuarea lucrarii Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 (editat) Re: New look Suzuki Vitara Proiect finalizat,bumpere vopsite electrostatic,troliu montat,rezervor ridicat ,scut diff fata,amortizor directie,strut bar. Gata de noroi Editat Februarie 8, 2013 de peter erno http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: New look Suzuki Vitara A iesit foarte bine proiectul! :1 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Foarte frumos a iesit totul! A iesit 100% pe gustul meu cel putin. Sper sa o vedem peste putin timp si cu praguri facute sa fie totul complet. ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Bara fata arata mai bine decat orice bara ARB originala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Bara fata arata mai bine decat orice bara ARB originala Peter,o lauda mai mare ca aceasta,nici ca puteai sa primesti. :wink: Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate