air_wolf Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: New look Suzuki Vitara revolver shackel-urile tip terraflex... de unde, cum si cit? :dr2 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 (editat) Re: New look Suzuki Vitara Soare,multumesc pentru aprecieri Air-wolf,le-am facut revolverele pentru Daihatsu al meu,azi le-am montat,permite o flexare cu 14cm mai mare fata de cercei originali Revin cu poze dupa test in teren,in topicul ,,Daihatsu sportrack,achizitie noua,, (am pus din gresala in acest topic nu m-am prins inca cum se sterge) Editat Februarie 8, 2013 de peter erno http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Felicitari! O lucrare frumoasa! Asteptam si alte proiecte! Se poate un pret in pm? Merci! PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Si pe mine ma intereseaza un pret (PM) pentru bara fata/spate si te rog sa imi spui daca trebuie adusa masina la tine. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scoro Postat Februarie 22, 2013 Partajează Postat Februarie 22, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Superb . Fara cuvinte ...lucru de calitate si frumos d.p.d.v estitic. Bravo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nnightwolf Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Cat te-a ajuns troliul si ce poate?, daca esti amabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Martie 5, 2013 Autor Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Cat te-a ajuns troliul si ce poate?, daca esti amabil Troliul este achizitionat de la tovarasul nostru de pe forum, Calinvas,este de 6800 lbs http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Mare mester domnul Peter:br, trebuie sa trec pe la tine sa vb si de proiectul meu Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Martie 17, 2013 Partajează Postat Martie 17, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Un proect foarte frumos dar am si eu o intrbare : nu mai ai cumva schita de la bari fata si spate as dori sa imi fac si din cate am mai vazut asta ii cea mai ok . multumesc mult:bravo: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Un proect foarte frumos dar am si eu o intrbare : nu mai ai cumva schita de la bari fata si spate as dori sa imi fac si din cate am mai vazut asta ii cea mai ok . multumesc mult:bravo: Multumesc,din pacate nu am schite,dupa partea de sus a barii,ce a fost conturat pe carton,restul s-a facut custom,doar dupa simt de estetica,masina va reveni in curand pentru a monta praguri laterale,atunci pot lua masurile. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Martie 18, 2013 Autor Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Mare mester domnul Peter:br, trebuie sa trec pe la tine sa vb si de proiectul meu Cipri,dupa masa hai oricand,chiar acum sunt in mijlocul unei restaurari,deci totul e demontat in bucati. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: New look Suzuki Vitara Sal ar fi o treaba super daca mai ajuta c schita si as fi foarte recunoscator multumesc foarte mult oricum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate