marinionescu Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Pentru mine fenomenul off-road este o enigma . Ce motiv poate avea un om sa dea o caruta de bani pe o masina pe care nu o poate folosi tot timpul ( costuri combustibil , dimensiuni etc ) ? Ce motiv are sa renunte la confort si sa sta in varful muntelui plin de noroi ? Cum se simte atunci cand ploua sau este frig si sta sa faca mici reparatii la masina ? Vreau un raspuns la aceste intrebari ( mai sunt si altele ) , dar pe piela mea ca din citite sau auzite este simplu . Varsta = 40 si restul ani Ocupatia = IT&C de prea mult timp. Autoturism = Peugeot 206 1.4 HDI Locatia = Bucuresti Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Re: Buna ziua salut. mai mult ca sigur ti-ai petrecut timpul in fata pc.ului :sr ai avut iesiri sporadice in natura ,iar atunci cand ai facut asta companionii au fost din acelasi aluat . acum ai mai descoperit ceva pe net . OFF ROADul si nu sti cum si in ce fel se digera { de mancat este f greu } dar pentru a nu ma lungii si mai ales pentruca vei primii foarte multe raspunsuri sau poate niciunul te indrum spre a lectura si viziona CU RABDARE cele expuse pe aici . oricum simpla curiozitate vizavi de acest fenomen arata ca s-a produs un declic undeva acolo in mintea ta oricum :W baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Re: Buna ziua Bine ai venit !... :grin: 1.Fenomenul Off Road este o enigma pentru tine deoarece il privesti din afara lui. Incearca sa vii la intalnirile noastre, macar sa vezi, ori sa mergi ca pasager, sau chiar sa conduci o masina preparata si vei gandi altfel... Vei simti si vei trece prin situatii limita care iti vor demonstra ca INCA ESTI VIU ! Stand doar in oras, circuland cu o conserva de unic accident, din spatele calculatorului, facand zilnic acelasi lucru ca un robot, de fapt esti MORT de mult, dar nu constientizezi... Vino cu noi si vei intelege, virusul off road te la lovi si vei reveni mereu si mereu... 2.Pasiunea este motivul pentru care bagam atatia bani in aceste masini, dorinta de a construi masina perfecta, care sa mearga oricum, oriunde, oricand. Majoritatea dintre noi folosesc aceste masini zi de zi, nu ma intereseaza cat consuma atata timp cat imi place, o iubesc si e masina mea. Masinile adevarate sunt ca si femeile frumoase, toaca multi bani; dar probabil ca sunt si barbati care isi doresc o sotie urata, banala si comuna, fara pretentii, imbracata prost, ieftin si evident o masina la fel. Marimea acestor masini constituie un avantaj, in nici un caz un handicap, datorita sigurantei pasive, rar auzi de vreun accident pe strada in care sa fie implicata o masina de off road, acestea impunand respect pe sosele, pe cand cu o masina mica fac toti pipi pe tine... Niciodata nu o sa inteleg cum poate cumpara cineva o masina mica, evident prost facuta, pe considerentul ca oricum cei care o cumpara nu se pricep si vor cumpara alta peste 2/3 ani si tot asa, fiind tintele/fraierii de servici ai producatorilor de masini disperati dupa bani. Pe vremuri masinile se faceau de ingineri si mecanici, pentru toata viata, aveau personalitate si suflet. Acum masinile sunt facute de marketing pentru oameni care habar n-au ce cumpara, gunoaie care arata frumos, oare ??? 3.Motivul pentru care o persoana renunta la confort si se duce in varful muntelui sa stea acolo plina de noroi, este ca acea persoana intelege ca daca traiesti doar in oras, la Moll, ti se depune in timp un "strat de slanina" pe creier si pierzi contactul cu NATURA, cu realitatea/viata adevarata, nu cea prezentata la televizor ca sa-ti spele creierii... 4.O persoana care face reparatii la masina in noroi, in ploaie in conditii vitrege este o persoana care isi transcede permanent limitele.Atunci cand aceste reparatii, sfaturi se fac in compania unor prieteni/colegi de pasiune off road, acest fapt creaza o solidaritate aproape indestructibila intre camarazi, greu de realizat in oras unde relatiile interumane sunt extrem de superficiale... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Mai 18, 2008 Autor Partajează Postat Mai 18, 2008 Re: Buna ziua Prezentarea find facuta sa trecem la obiectul muncii nu cred ca pot intra in padure cu un Peugeot 206 . Datele problemei sunt urmatoarele: 1. Suma disponibila pentru inceput pt achizitie masina 5000 euro . 2. Inmatriculata 3. ITP. 4.Impozit cat mai mic . 5. Dilema 1 : benzina / motorina ? 6. Dilema 2 : carburatie / injectie ? 7. Dilema 3 : pregatita sau nu ? Cine ma ajuta sa rezolv problema are o lada de bere aleasa de el si servita la firul ierbii. Sunt foarte putine oferte pe piata sau poate nu stiu eu unde sa caut. Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 18, 2008 Partajează Postat Mai 18, 2008 Re: Buna ziua Pt ca nu s-au specificat dimensiunile sau numarul de pasageri... Suzuki Samurai. Se incadreaza la mare parte din capitole, scad taxele de TPI in curand, si pt inceput nu cred ca e necesar pregatita...pana se prinde ceva experienta. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Mai 28, 2008 Autor Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Buna ziua Ce parere aveti de un HYUNDAI GALLOPER ll, An 1998, V6, 3000cmc Benzina in stare buna . Nu este preparat dar abia asteapta . Merita luat sau nu ? Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 31, 2008 Partajează Postat Mai 31, 2008 Re: Buna ziua sal si bine ai venit. :hi personal am vazut un galloper pregatit (chiar f bine) in teren, si mi s-a parut foarte tare...asa ca, ia legatura cu Vitalies. :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
faitonu Postat Iunie 2, 2008 Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: Buna ziua bine ai venit. :W ..daca ai intrat,inseamna ca undeva exista o dorinta..poate altceva decit ceea ce ai facut pina acum...la fel a fost si la mine..mai greu pina m-am hotarit ce 4x4 sa-mi iau..al meu inca nu e 4x4,dar va fi curind..incearca sa te lipesti de o trupa de aici de pe forum,sa faci o iesire o data cu ei,si atunci vei vedea ce inseamna plimbare,senzatii,etc etc..pe mine de exemplu nu ma mai excita liniutele si nici mersul cu 180km/h..trecind de virsta liniutelor si neavind posibilitatea sa merg mai tare decit viteza sus mentionata...am cautat altceva..si am gasit... :) ..stii,cum zicea cineva de aici de pe forum..."is not a passion...it's a obsession"...masina nu conteaza prea mult cita vreme iti ofera ce ti-ai dorit..trebuie doar sa te hotarasti daca vrei sa participi la competitii sau doar de hobby :h5 ..aici va fi diferenta...succes in continuare.. :h5 ...asta nu-i masina...e IMS!!!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate