BoZo Postat Ianuarie 31, 2013 Partajează Postat Ianuarie 31, 2013 Am deschis topic nou pentru a putea fi gasit mai repede de cei care au nevoie de informatii. Vreau sa pun la frontera mea (A sport facelift) un volan mai mic. Unde gasesc la un pret acceptabil, si cum stiu daca se potriveste? Cumva numai butucul difera? Daca da care e bun pentru Frontera? Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Discutii despre volane frontera Difera si butucul si daca mai ai si comenzi pe volan, airbag ... nasol. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: Discutii despre volane frontera Comenzi pe volan nu am, iar la airbag renunt, pentru ca oricum nu cred ca mai functioneaza unul din 1996. La loganele de serviciu nu mai functioneaza nici unul si sunt din 2007. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Februarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Discutii despre volane frontera chiar nu a schimbat nimeni volanul la frontera? Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Discutii despre volane frontera Ai claxonul pe volan? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Discutii despre volane frontera da, claxonul este pe volan. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Discutii despre volane frontera Comenzi pe volan nu am, iar la airbag renunt, pentru ca oricum nu cred ca mai functioneaza unul din 1996. La loganele de serviciu nu mai functioneaza nici unul si sunt din 2007. Frontera `96 cu airbag..?Ma indoiesc..Poti pune o poza?Daca e cel in 3 spite,nu are airbag.Daca e in 4 spite,probabil a fost schimbat de cineva,si pus din motive estetice. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 (editat) Re: Discutii despre volane frontera in 4 spite e [ATTACH=CONFIG]166458[/ATTACH] Daca l-a schimbat cineva nu a facut bine, pentru ca nu mai ramane mult loc intre el si scaun, si abia mai poti intra in masina. Vreau sa schimb ori volanul, ori scaunele, cu unele mai confortabile, si cu reglaj pe inaltime, sau cel mei bine si volanul si scaunele. Am mai vazut poze, si nu cred ca e schimbat, exista si cu 4 spite. Iar modelul asta vad ca a fost dotat cu airbag si in dreapta, unde la mine e un loc gol (mai bine...) Editat Februarie 3, 2013 de BoZo Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Discutii despre volane frontera La tipul ala de bord ala e volanul (in patru spite). Daca contactul la claxon e la fel ca si la ala in 3 spite, m-a indoiesc ca vei gasii ceva sa se potriveasca. Eventual modificarea alimentarii butonului de claxon din volan. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Discutii despre volane frontera Ce ai tu acolo e bord si volan de 97-98,nu de 96.Asa am si eu,si nu ai airbag.Pe cel cu airbag scrie mare.Ce nu vad ca la mine e reglajul pe inaltime al volanului.Fa-mi o vizita,sa studiem problema.In mod sigur se ridica mai sus. Cel mai probabil a fost schimbat,sau poate o fi ultima luna din 96 si l-au pus bonus... 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Discutii despre volane frontera Masina e fabricata in 96 dar e model 97(si a fost vanduta in 97), am studiat mai bine. Reglaj nu exista, am dat tot bordul jos ca sa ma asigur, si e cat se poate de fix, coloana nu poate fi nici macar modificata sa stea mai sus. Oricum nu ma intereseaza airbagul si daca are si daca nu are. Am vazut volane sport, iar unele chiar arata si bine. Oare nu e nimeni care si-a schimbat volanul sa imi zica ce dimensiune are la butuc? Cu claxonul vad eu cum fac, il pun in alta parte daca nu merge pe volanul nou. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Discutii despre volane frontera La Frontera e mai ciudat..Daca te duci sa cumperi butuc,probabil vazatorul iti va da ceva de Opel Astra F Vectra A sau Calibra.Nu se potrivesc decat poate cu modificari.Au mai incercat si altii..:wink: Ce ai putea tu sa faci e sa gasesti un volan terminat,de la care sa-i iei partea care vine pe ax si sa o pui la noul volan.Dar si asta trebuie gandita. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claunakis Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Re: Discutii despre volane frontera Si eu urmeaza sa imi schimb volanul la frontera(A SWB '93) cu unul sport MOMO, mai trebuie numai sa achizitionez butucul: http://www.ebay.de/itm/MOMO-Steering-Wheel-Hub-Adapter-OPEL-FRONTERA-/300446404773?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item45f40050a5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 (editat) Re: Discutii despre volane frontera Mi-am adus aminte ... daca schimbi volanul, nu mai revine nici semnalizatorul in 0 la revenirea din viraj. Trebuie sa-l dai manual. Si sunt modele care nu au reglaj pe verticala la volan, au coloana fixa, reglajul era optional. Oricum, asa fix e la fel ca la cele cu reglaj pe maxim in sus. Se pare ca adaptorul ala rezolva toate problemele (semnalizare si claxon) Editat Februarie 4, 2013 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Discutii despre volane frontera Se pare ca adaptorul ala rezolva toate problemele (semnalizare si claxon) Nu se gaseste de frontera,cel putin in targ la Vitan.Mi-e greu sa cred ca in alta parte da. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Februarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2013 Re: Discutii despre volane frontera Am vazut ca nu se gaseste pe la noi. Cred ca pe viitor o sa dau si eu comanda pe ebay. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Discutii despre volane frontera volanul meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Discutii despre volane frontera da jos coaja aia de pe el! de unde ai cumparat butucul? Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Discutii despre volane frontera da jos coaja aia de pe el! de unde ai cumparat butucul?[/QUOT nu mai am husa aia e poza de cand o aveam:P asa am luato cu butucul ala :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkz-ul Postat Mai 29, 2013 Partajează Postat Mai 29, 2013 Re: Discutii despre volane frontera Butucul se poate confectiona la un mester foarte inspirat in strung. Un prieten a facut un butuc prin Popesti Leordeni exact dupa biserica de pe stanga de la intrare, pentru un Fiat Stilo pentru ca deja isi luase un volan Momo si nu gasea pe nicaieri acel butuc sa se potriveasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate