Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

felicitari protagonistilor !

u2_2

Postări Recomandate

Re: felicitari protagonistilor !

Din pana de idei ...nici o Zavoranca violata de vrajitoare, nici un Columbean prins cu mana in curul gainii, nici o Elodie reincarnata ...ce puteau sa mai dea pe sticla? Decat alte tampenii ...

De cand X6 sau celelalte autoturisme sunt masini de teren?

Iar protagonistii ...se stie ...bizoni! :uameni

Pe de alta parte ce pot fi acest stiri decat legaturile intentionate ale acelor autoturisme FARA VREO LEGATURA cu adevaratele masini 4x4 care cu totii stim ca sunt CU TOTUL ALTCEVA facute prin intermediul borcanelor vreunui redactor onanist si frustrat de la televiziunea respectiva care constata dimineata de dimineata ireversibil din pacate ptr el, ca nu i se mai scoala altceva ...decat parul din cap gol pe dinauntru.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Naspa faza dar nu sunt singurii. Vali Porcisteanu a facut la fel acum o luna de zile cu un Mitsubishi Evo.

Pe de alta parte nu vad asocierea intre mscarea offroad si nis te banale bmw-uri de manelisti.

Ca ce ? Au 4x4? Sa fim seriosi, si Fiat Panda exista cu 4x4 si nu prea s e poate asocia cu ce facem noi la iesiri, nu crezi?

Link spre comentariu

Viata e "frumos". Din pacate, nici reporterii nu sunt prea "scoliti".....daca alea sunt masini de teren, ma intreb un Patrol, Toyota sau Suzuki ce dracu' or mai fi....probabil tractoare. Ma irita astfel de stiri, prezentate si tendentios dupa una si alta, pentru ca datorita lor, ADEVARATII 4x4 sunt bagati in aceeasi oala cu protagonistii clipului de mai sus.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Vali Porcisteanu a facut la fel acum o luna de zile cu un Mitsubishi Evo.

da, dar cu o singura diferenta... a fost in cadru organizat, cu inchiderea partiei, echipe de filmare, sesiune de antrenament, aprobari, etc.

cu restul ai dreptate :h5

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu

Am totusi o intrebare, in marea de indignare justificata. Masinile par identice si vad ca ambele poarta o sigla. Partie inchisa, masini identice si cu sigla... nu cumva era ceva organizat? S-au cam balbait aia, dar tot nu sunt lamurit in totalitate.

Daca faza cu Vali Porcisteanu e condamnabila, sa-i dam naibii si pe cei trei de la Top Gear ca ne-au inchis Transfagarasanul. Nu vad diferenta!

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

da, dar cu o singura diferenta... a fost in cadru organizat, cu inchiderea partiei, echipe de filmare, sesiune de antrenament, aprobari, etc.

....

Exact! Nu se poate compara ce a facut Porcisteanu cu ce au facut nemernicii aia.

Link spre comentariu

nu cred ca era ceva prea oficial. Ala de-i intreaba de sanatate si cheama jandarmii e viceprimarul, daca aveau autorizatie de manifestatie pe domeniul public, vicele ar fi trebuit sa stie.

Link spre comentariu

Yonutz, stim noi, dar noi suntem putini. Perceptia publica va fi alta decat a noastra, din pacate.

Si acum ce vrei ? Sa ne punem noi cenusa in cap ptr idiotii aia?

Sa-ti spun o scurta istorie. Acum ceva timp ma suna unu care avea o padure in zona si ma intreaba:"Auzi ma Ioane, sunt unii cu niste masini de teren si se dau prin padure desi eu le-am zis sa nu intre in padure ca e propietate privata, sperie vanatul, fac sleauri bla bla bla, ce sa fac ca sunt de-ai "vostri"?". Stau putin si ma gandesc, ma uit in curte, vad masinile noastre frumos aliniate si zic:"Auzi vere, daca ai gloante destule si inca mai vezi bine impusca-i pe toti, dai in plm!" Asa si cu astia ...

Daca a fost cadru organizat si aveau aprobari de la autoritati...atunci astia cu camerele meritau tavaliti!

Daca a fost cadru organizat si aveau pe pile acceptul de a tavali partia ... atunci meritau tavaliti aia care i-au lasat!

Daca s-au dat de capul lor acolo ... atunci ei meritau tavaliti!

In toate cazurile - tavaleala nene ...Dar tot n-am inteles CE LEGATURA au ei / stirea cu noi? Asa e in lumea asta stramba ...unii sunt cu distractia ...si altii trebuie sa achite nota de plata!

LE

Avand in vedere topicul asta si multe altele ... ce ne-am face noi daca din viata noastra macar ptr o zi ...ar lipsi cancanul? Am supravietui oare? :ha1

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Si esti sigur ca, presupunand ca partia e a primariei, viceprimarul trebuia sa stie ce se intampla acolo? Poate stria primarul, poate era șusta administratorului partiei... Poate gresesc (si probabilitatea e mare) dar tot cred ca ceva era ciudat acolo. Privitor la balbaiala, daca cineva ma ia tare si sta si cu camerele in spate, m-as cam pierde si eu, indiferent de cat de justificat m-as afla acolo.

Samurai incepator
Link spre comentariu

S-au organizat....nu au vorbit cu nea>>>....>>>> sa inchida pirtia ? si pirtia-i inchisa.....

nea viceprimarul ala dornic de reclama (l-au taiat la Montaj :ha: ) a stricat toata joaca oamenilor.

PS: nici un coconaut cu X6 -seis- nu are prieteni cu un amarit din ala de x1....este prea ieftin si mic in comparatie cu bolidul lui.....si invers, daca ai X1 trb sa ai prieteni cu Audi A4 sau VW....sa-i domini prin valoare...:ha::ha::ha:

Niste saraci cei care fac stiri pe banda rulanta, sa umple spatiul de emisie ......

Editat de RZV

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Masinile sunt inscriptionate,una are nr. B-...-BMW (nu inteleg de ce se vede "in oglinda"),partia e inchisa (probabil pe destui bani) - parerea mea e ca a fost ceva organizat si 'vicele' a picat ca musca-n lapte iar marii reporteri au ouat o stire senzationala fara mare legatura cu realitatea.

Un alt argument ca nu sunt bizoni e si faptul ca apare si un Disco4 (ca masina de asistenta)!:ha:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

HAAAAA.... deci am dreptate.Sarind peste mistocareala...

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Daca toate astea s-ar fi intamplat intr-o tara normala, primeau niste amenzi de nu le mai trebuia toata viata lor "figuri" pe partia de schi..... incepand de la cel care a dat autorizatia pana la ultimii bizoni.

Dar eu spun mereu..."La noi ca la nimeni".

Noi si americanii! Vrei sa-ti indeplinesti un vis? Alege Romania sau SUA.:ha:

Editat de mac01
Link spre comentariu

Pe X1 cu numar B....BMW scrie X1 URBAN RIDE (pe usa soferului) - in concluzie este o actiune de marketing a producatorului si sigur nu pe gratis pentru cei ce detin partia.

Aici crezi ca au fost fara autorizatie?

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

A fost o actiune a celor de la BMW doar pentru X1. Se pare ca cei filmati nu au fost de capul lor.

Este posibil in schimb sa fi fot o intelegerere "romaneasca" de carere primaria nu stia.

http://www.informatiiauto.ro/bmw-seria-1-xdrive-o-masina-de-oras-cucereste-partia-sid11357.html

BMW lanseaza X1 pe partie. Sursa: http://www.automarket.ro/stiri/bmw-a-lansat-seria-1-xdrive-cu-o-cursa-pe-partia-de-la-predeal-49439.html

Se pare ca i-am acuzat degeaba.

Presa de rahat care cauta doar scandal si circ oriunde!

Editat de dacadrean
Link spre comentariu

Mai oameni buni, caterinca asta cu autorizatia e nimic altceva decat caterinca... spagile sunt la ordinea zilei.

Si daca au facut-o si altii inseamna ca e ok, asa-i ?

Dar dincolo de asta, voua vi se pare normalitate prezenta unor masini pe partie sau pe plaja ? Au ramas fara drumuri, nu mai puteau decat sa se dea cu masina pe partie?

Acum vreo 30 de ani nu se punea problema sa intri cu pantofii sau bocancii pe partie, ce sa mai zic de masini... e ceva ce tine de cultura muntelui, de sport, de bun simt ! Daca vreun maimutoi a eliberat o autorizatie, asta face deodata sa fie de un rafinament aparte, sau ramane doar o manifestare a grotescului prost gust cotidian?

Revenind la noi, astfel de iesiri cu siguranta nu ne vor aduce simpatie nici in randul populatiei, nici in randul iubitorilor de natura. Nu mai zic de cei care stiu ce este muntele...

Link spre comentariu

Operatiune BMW cu piloti de curse:

http://0-100.hotnews.ro/2013/02/01/lansare-inedita-pentru-bmw-seria-1-xdrive-in-romania-masina-a-urcat-partia-cocosul-din-predeal-tractand-doi-schiori-cu-80-kmh/

"Pentru asigurarea partiei, precum si pentru o desfasurare in conditii de siguranta a evenimentului am beneficiat de sprijinul autoritatilor, salvamontului si jandarmeriei, dar si de excelenta pregatire a pilotului nostru, Claudiu David. Am vrut sa testam limitele noului nostru model cu tractiune integrala, pentru aceasta am pregatit un experiment la limita. Cu siguranta nu ne asteptam sa incerce si clientii nostri acelasi lucru, dar provocarile pe care le-a depasit BMW Seria 1 cu xDrive arata pe deplin calitatile noului model”, a declarat responsabilul de comunicare al BMW Group Romania, Alexandru Seremet.

Editat de rdk84
Link spre comentariu

Mai oameni buni, caterinca asta cu autorizatia e nimic altceva decat caterinca... spagile sunt la ordinea zilei.

Si daca au facut-o si altii inseamna ca e ok, asa-i ?

Dar dincolo de asta, voua vi se pare normalitate prezenta unor masini pe partie sau pe plaja ? Au ramas fara drumuri, nu mai puteau decat sa se dea cu masina pe partie?

Acum vreo 30 de ani nu se punea problema sa intri cu pantofii sau bocancii pe partie, ce sa mai zic de masini... e ceva ce tine de cultura muntelui, de sport, de bun simt ! Daca vreun maimutoi a eliberat o autorizatie, asta face deodata sa fie de un rafinament aparte, sau ramane doar o manifestare a grotescului prost gust cotidian?

Revenind la noi, astfel de iesiri cu siguranta nu ne vor aduce simpatie nici in randul populatiei, nici in randul iubitorilor de natura. Nu mai zic de cei care stiu ce este muntele...

Ai mare dreptate!

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Hai ca deja le cam facem reclama moca astora de la bemve mai dai in ......cu prezentarea lor de doi lei si pe ei si pe alti dealeri.Daca te duci tu om normal si ceri un test drive pe un petic de zapada se c..... pe ei ca nu au nu pot etc.De asta ajungi toti prin pomi ca se uita la ''prezentari''.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare