cristi69 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 (editat) Re: felicitari protagonistilor ! Ma intreb daca obtineau autorizatie sa faca prezentarea asta in Alpii Bavarezi ca doar e masina nemteasca. P.S.Invitatii si pe ei la Impotmoliada ca sa demonstreze pe viu ce stie Xdraivu :ha: Editat Februarie 1, 2013 de cristi69 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacadrean Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! @cristi69 - asta ar fi frumos sa o faca organizatorii "Impotmoliadei" . Dar sa o faca oficial folosind cat mai multe canale media. Sa fie ceva in stilul raspunsului la campania facuta in UK anti romani si bulgari: -" Baietilor cu X-uri care au aratat ca o au tare pe zapada partiei ii invitam sa-si demosntreze tariea si la "impotmoliada" organizata de noi. " :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! Nu cred ca e de de dorit sa fim plini de prejudecati. Vad ca si daca a fost o actiune organizata (prost, daca a iesit cu scandal) noi continuam sa ne indignam profund si proletar. Top Gear are voie sa faca filmari langa si in mare in Islanda si nu e problema. Top Gear poate sa foloseasca o trambulina olimpica pentru salt cu masina iar noi, e si normal, amuzam cand vedem episodul. Dar daca un dealer roman sau un campion roman de raliu face o chestie neobisnuita (dar fara sa puna pe cineva in pericol, in cadru organizat si cu masuri de siguranta luate), ne loveste brusc sindromul mierlei de apa si tipam ca virgina dusa la violat. Hai sa nu fim puritani! Evident ca e de neadmis ca cocalaru' sa intre cu meleu' sau chiusaptele pe partie sau plaja, dar de aici si pana la a face scandal si la cate un publicity stunt e cale lunga. Ca daca am fi asa de ecologisti pe cat ne dam, am umbla la munte numai cu rucsacul si cortul, nu calare pe cai putere! 2 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! Nu cred ca e de de dorit sa fim plini de prejudecati. Vad ca si daca a fost o actiune organizata (prost, daca a iesit cu scandal) noi continuam sa ne indignam profund si proletar. Top Gear are voie sa faca filmari langa si in mare in Islanda si nu e problema. Top Gear poate sa foloseasca o trambulina olimpica pentru salt cu masina iar noi, e si normal, amuzam cand vedem episodul. Dar daca un dealer roman sau un campion roman de raliu face o chestie neobisnuita (dar fara sa puna pe cineva in pericol, in cadru organizat si cu masuri de siguranta luate), ne loveste brusc sindromul mierlei de apa si tipam ca virgina dusa la violat. Hai sa nu fim puritani! Evident ca e de neadmis ca cocalaru' sa intre cu meleu' sau chiusaptele pe partie sau plaja, dar de aici si pana la a face scandal si la cate un publicity stunt e cale lunga. Ca daca am fi asa de ecologisti pe cat ne dam, am umbla la munte numai cu rucsacul si cortul, nu calare pe cai putere! Subscriu! :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! corect!.... *hahahahaha ce ma mai distrez, ce misto si repede am ajuns la pagina 3 :ha:... iar pe aia nici in varful antenei nu-i doare Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! ".............Peisajul i-au lasat cu gura cascata pana si pe edilii................." Analfabetii dracului.Niste idioti in cautare de subiecte de senzatie sa isi faca timp de emisie intre reclame. Datorita cacatilor astia avem preturi astronomice la produse, pentru ca trebuie scosi banii dati pe reclamele din programul lor idiot. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 1, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! Nu cred ca e de de dorit sa fim plini de prejudecati. Vad ca si daca a fost o actiune organizata (prost, daca a iesit cu scandal) noi continuam sa ne indignam profund si proletar. Top Gear are voie sa faca filmari langa si in mare in Islanda si nu e problema. Top Gear poate sa foloseasca o trambulina olimpica pentru salt cu masina iar noi, e si normal, amuzam cand vedem episodul. Dar daca un dealer roman sau un campion roman de raliu face o chestie neobisnuita (dar fara sa puna pe cineva in pericol, in cadru organizat si cu masuri de siguranta luate), ne loveste brusc sindromul mierlei de apa si tipam ca virgina dusa la violat. Hai sa nu fim puritani! Evident ca e de neadmis ca cocalaru' sa intre cu meleu' sau chiusaptele pe partie sau plaja, dar de aici si pana la a face scandal si la cate un publicity stunt e cale lunga. Ca daca am fi asa de ecologisti pe cat ne dam, am umbla la munte numai cu rucsacul si cortul, nu calare pe cai putere! nu e vorba despre prejudecati. nici despre puritanism. nici despre spirit proletar sau mistocar. Tie ti se pare acceptabil pentru ca altii, in alta tara, au facut ceva similar. Pe mine insa nu ma intererseaza ce fac altii cu tarile lor, ma intereseaza in ce se transforma tara mea. Imi pare rau, e evidenta pierderea de timp, nu te pot invata sa respecti valori pe care nu le cunosti. Nici pe tine si nici pe altii ca tine, sunteti mult prea multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! Mda...s-a lamurit misterul.Filmarile s-au facut pentru emisiunea Pro Motor cu Roxana Ciuhulescu ,probabil duminica le vom vedea la tv. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! Ce idioti aia de la Kăkat D! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 (editat) Re: felicitari protagonistilor ! Imi pare rau, e evidenta pierderea de timp, nu te pot invata sa respecti valori pe care nu le cunosti. Nici pe tine si nici pe altii ca tine, sunteti mult prea multi. De unde stii ce valori cunosc? Eu si altii ca mine! Nu te-am auzit reactionand la observatia mea legata de mersul in munti exclusiv la picior, cu rucsacul in spinare. Poate alea sunt valorile mele si in cazul asta e posibil ca "miscarea offroad" sa fie personajul negativ... Imi place ca te deranjeaza prezenta singulara, in cadru organizat, a unei masini facute pentru sosea pe o partie inchisa. Dar ce zic valorile tale de invazia paltonarilor(si mai ales a gunoaielor aduse de ei) in inima muntelui datorita Transalpinei/Transfagarasanului? Imi pare rau, e evident ca nu te pot invata dialogul. Cand ridici o tema pe un forum, este de asteptat ca unii sa-si permita aroganta sa mai puna intrebari, ba chiar , Doamne fereste, sa aduca argumente contrare alor tale. S-ar putea chiar sa aiba dreptate, uneori! Sau e posibil ca, punctual, ambele parti sa aiba dreptate (cum cred eu ca se intampla acum). Ce naiba "miscare offroad" e aia unde un orgoliu de moment intoarce membrii unul impotriva celuilalt? Ai tot primit stelute pozitive de la mine, datorita postarilor faine, dar de data asta eu sunt de parere ca esti taliban(in sensul unui sustinator fanatic al unei idei). Editat Februarie 2, 2013 de f_zoltan 1 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! Eu zic ca nu merita discutii intre membri.Televiziunea de CA.....T este de vina si interesul pt stiri exclusiviste.... Nu cred ca-i ok sa ne ambalam asa pt o gogoasa neverificata si aruncata la public. Aversitatea pt Q si X ca marci auto vine din alta parte....Cit despre publicitate,oricine are nevoie mai ales cind vinzarile scad dramatic... Noi romanii suntem mai catolici decit papa in anumite cazuri......si cind avem ocazia mai facem cite o nefacuta,ne ia valul, si vorbim vorbe. U2_2 ne-ai cam jignit gratuit.....eu cel putin am cam simtit-o,dar nu-i problema,cred ca te-a cam luat valul si probabil esti cam patimas :ha1 Suntem romani necivilizati, aia este...si mai avem 10-20 ani timp sa ne revenim....speram,unii... 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! ok. sorry. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: felicitari protagonistilor ! Suntem romani necivilizati, aia este...si mai avem 10-20 ani (lumina) timp sa ne revenim....speram,unii... ...:h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate