Chopper Postat Februarie 1, 2013 Partajează Postat Februarie 1, 2013 Salutare tuturor. Daca are cineva jocuri cu masini si ceva shootere pentru PS2 si nu mai are nevoie de ele ma intereseaza. Respecte. Ride Free Die Free. A way of life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Jocuri PS2 Pune si date de contact! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chopper Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 Re: Jocuri PS2 Sorry. 0755078001 szasz_andrei@yahoo.com Ride Free Die Free. A way of life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chopper Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Jocuri PS2 Sorry. 0755078001 szasz_andrei@yahoo.com Salutare. Nu are chiar nimeni ? Ride Free Die Free. A way of life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saddas Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Re: Jocuri PS2 Daca mai vrei iti pot trimite : Autobahn Raser Destruction Madness; MX vs ATV Unleashed . Scrie-mi la sloimii@yahoo.com adresa ta si numele ca sa-ti trimit jocurile.Te costa :x la proxima ocazie. :grin: Sau daca ai drum prin Baia Mare ti le inmânez personal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chopper Postat August 15, 2013 Autor Partajează Postat August 15, 2013 Re: Jocuri PS2 Daca mai vrei iti pot trimite : Autobahn Raser Destruction Madness; MX vs ATV Unleashed . Scrie-mi la sloimii@yahoo.com adresa ta si numele ca sa-ti trimit jocurile.Te costa :x la proxima ocazie. :grin: Sau daca ai drum prin Baia Mare ti le inmânez personal. Merci. Ai e-mail. Ride Free Die Free. A way of life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
saddas Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 (editat) Re: Jocuri PS2 Imi cer iertare,doar azi am reusit sa ajung la posta.Sper ca Vineri sa primesti.In caz ca nu primesti aviz pana Luni,mergi la posta si intreaba de colet! http://img35.imageshack.us/img35/2824/3t5p.jpg Nr. de prezentare 11143; Nu ai precizat daca la a doua adresa sa pun acelasi nume,am pus tot S.Andrei.Te descurci cu preluarea ca esti major. :) Daca eventual ai probleme(Posta Românã) iti trimit factura.Bafta! Later edit: Link direct la scan,am vazut ca nu se disting detalii la poza. http://imageshack.us/photo/my-images/35/3t5p.jpg/ Editat August 21, 2013 de saddas Am pus link direct la scan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chopper Postat August 27, 2013 Autor Partajează Postat August 27, 2013 Re: Jocuri PS2 Merci @saddas, motoarele deja au fost turate. Fiul meu fiind cam avid de jocuri, cu program bineinteles, las topicul descis, poate poate. Seara buna. Ride Free Die Free. A way of life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate