stanley Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Michelin 10.doc Interesant ca pe site-urile care comercializeaza online acest cauciuc Michelin, apar doua variante de profil, dar cu referire la acelasi tip, adica 235/85R16 4x4 O/R XZL 120 Q: 1. Acesta din atasament, gen "tractor", cu 3 randuri de crampoane pe latime, dar cu un comportament oricum mai bun in noroi datorita distantelor mai mari intre crampoane 2. Un profil gen BFG MT MK1, cu crampoanele mai mici si mai dese. Stiu ca Michelin a devenit celebru cu varianta 7,5R16 4x4 O/R XZL speciala pentru Defender, datorita flancurilor speciale putandu-se reduce presiunea in noroi sau in nisip pana la 1,0 atm Pentru dimensiunea de 235/85R16 am gasit intr-un catalog Michelin profesional din anul 2006 urmatoarele caracteristici: -Latimea balon: 247 mm -Diametrul 822 mm (adica ceva intre 32'-33" !) Adica mai mari decat la dimensiunea asta de la celelalte marci (la care D=cca 810mm iar latimea 235mm) Stie cineva, care varianta de profilatie se comercializeaza de fapt? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Februarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Michelin 4x4 O/R XZL 235/85 R16 120Q Incercasem sa salvez o poza cu profilatia tip "tractor" de la 235/85R16 O/R XZL, dar vad ca nu mi-a aparut ca atasament in postare. Dar cei care cunosc profilul, stiu despre ce este vorba. Problema ridicata ramane valabila Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Michelin 4x4 O/R XZL 235/85 R16 120Q Pentru gama de dimensiuni a acestui model de anvelopa, verifica aici It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Februarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Michelin 4x4 O/R XZL 235/85 R16 120Q Pentru gama de dimensiuni a acestui model de anvelopa, verifica aici Asta e totusi un site specific pentru camioane. Dimensiunile nu prea se intalnesc la autoturisme offroad, chiar si din gama de 16".Dar un site pentru autoturisme care sa cuprinda si capitol 4x4 offroad nu mai exista? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 2, 2013 Partajează Postat Februarie 2, 2013 Re: Michelin 4x4 O/R XZL 235/85 R16 120Q Asta e totusi un site specific pentru camioane. Dimensiunile nu prea se intalnesc la autoturisme offroad, chiar si din gama de 16".Dar un site pentru autoturisme care sa cuprinda si capitol 4x4 offroad nu mai exista? Se pare ca profiulul asta nu are alte dimensiuni (cel putin la Michelin). Totusi, 8.25 R16 este aproximativ 34" (33,89") si 9 R16 aproximativ 36". N-am gasit alte dimensiuni. Verifica si pdf-ul asta Bafta. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate