gabarea Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 cum pot schimba data nasterii? cand am facut contul am pus la nimereala si acum nu mai merge schimbat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: data nasterii pe forum Vorbeste cu moderatorii, administratorii, supraveghetorii etc :D doar ei pot.Uite: Data Nasterii: February 25, 1980 Data nasterii si varsta dvs sunt afisate in mai multe locuri pe forum. Doar administratorul va avea acces la aceste informatii daca decideti sa le ascundeti, din setarile de intimitate de mai jos. Please contact the Administrator if your date of birth has changed. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: data nasterii pe forum Buna asta :ha: Please contact the Administrator if your date of birth has changed. Data de nastere ramane aceasi, poti sa setezi chiar tu daca vrei sa fie vizibila sau nu, sa o modifici, doar un admin, si nu vad rostu sa o modifici, doar daca ai introduso gresit de la inceput! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: data nasterii pe forum Pai rostul este sa primesti mesaje cu la multi ani de la colegi atunci cand trebuie :)) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabarea Postat Februarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2013 Re: data nasterii pe forum pai am cam introdus-o gresit. sunt mai tanar decat par :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: data nasterii pe forum Da-mi un pm cu data corecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate