mirceasmx Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Am mers cu masina (Honda CR.V 2.2 diesel 2008) sa ii schimb uleiul motor filtru motorina si filtru de aer la 80.000 km. Care poate fi cauza pentru care filtrul de aer era murdar de ulei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Am mers cu masina (Honda CR.V 2.2 diesel 2008) sa ii schimb uleiul motor filtru motorina si filtru de aer la 80.000 km. Care poate fi cauza pentru care filtrul de aer era murdar de ulei? stai asa sa intelegem.....pentru prima oara in 80.000 schimbi filtrul de combustibil si filtrul de motorina ? Ca daca-i asa...nu e bine. De regula, filtrul de aer se imbacseste cu ulei de la vaporii blowby (gazele din carter). La Patrol, cam asa-i. Si nu numai. Cat de departe este filtrul de aer fata de locul unde intra acest gaz in admisie ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Cred ca pentru Romania 80.000 km sa schimbi filtrele e cam mult.In special cel de aer,avand in vedere praful de pe sosele. Cu un filtru de aer incarcat de praf vei consuma mai mult combustibil si masina va trage mai greu.Ai ulei in filtru de aer sau pe carcasa? Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Trebuie sa schimbi filtrul de epurare a gazelor care se afla pe calacul de culbutori si scapi de problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Daca ai mers cu masina 80.000 km fara sa schimbi filtrul de aer si acum ai constatat asta ... :grin: Se poate rezolva simplu...sudeaza-i capota da-o naibii ca si asa o ridici rar! CRV-ul asta este commonrail? 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Si daca omul s-a referit la revizia de 80.000 km, si nu ca a parcurs km respectivi fara sa schimbe nimic? Ce va mai repeziti.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Si daca omul s-a referit la revizia de 80.000 km, si nu ca a parcurs km respectivi fara sa schimbe nimic? Ce va mai repeziti.... Sigur s-a referit la revizia de 80000 km (probabil a patra). Masina e din 2008, ma gandesc ca a luat-o noua, cand pleci cu masina din showroom iti spune baiatul acela cand sa mergi la revizii, nu e ca si cum ai lua-o din obor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei :) Chiar nu am mers cu masina 80.000 km fara revezii. Totate reviziile pana la 70.000 km sunt facute la Honda. Din pacate am constatat ca nu sunt foarte seriosi si am decis sa fac urmatoarele revizii in alta parte. Nu mi.am batut joc de masini si nici nu intentionez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei O sa verific si filtrul de epurare a gazelor. Motorul este 2.2 i.cdti. Va multumesc pentru sfaturi. Chiar acestei masini i s.au facut din 10.000 in 10.000 de km revizii asa cum cer cei de la Honda si cum este editat carnetul de service. O zi buna va doresc. Cum rezolv aceasta mica problema revin si voi transmite rezultatul. Toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Cred ca pentru Romania 80.000 km sa schimbi filtrele e cam mult.In special cel de aer,avand in vedere praful de pe sosele. Cu un filtru de aer incarcat de praf vei consuma mai mult combustibil si masina va trage mai greu.Ai ulei in filtru de aer sau pe carcasa? Uleiul era in filtru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Salut, ar cam 2 explicatii la problema ta: 1. daca esti ghinionist.........te-a lasat turbina 2. e posibil ca ce ai vazut tu in filtru sa fie uleiul cu care vine imbibat filtrul original amestecat cu praful de pe drumurile noastre. PS: daca ajungi prin Bucuresti cu masina da un semn si iti spunem exact ce si cum. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Am discutat cu un domn care a lucrat la Honda si mi.a spus ca filtru meu este un filtru umed care vine de la inceput imbibat cu ulei iar in contact cu praful pe care il trage de afara devine inchis la culoare pe anumite zone ale lui si cam asta ar putea fi explicatia. Pe scurt punctul 2 de la Ruff Riders. Multumesc!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Si tu l-ai crezut? Nu crezi ca ar fi mai bine sa verifici filtru epurator si jocul la turbina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Si tu l-ai crezut? Nu crezi ca ar fi mai bine sa verifici filtru epurator si jocul la turbina? Eu cred ca ar trebui sa-i faci si setul motor + o verificare o cutiei de viteze, urmata de o schimbare o mochetei din masina - toate astea prin teava de esapament. :ha: Nu va suparati pe mine, dar nu e cazul sa bagam omul in ceata cu diverse probleme pe care nu le are. PS: Honda nu se strica niciodata :banana PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Razi tu razi....dar patarea filtrului de aer nu-i a buna. De ce nu se pateaza uniform daca este imbibat complet cu ulei? Si de ce la reviziile anterioare nu era patat? Cat crezi ca dureaza verficarea filtrului epurator si a turbinei? Eu zic ca este bine sa arunce ochii p-acolo si sa vada daca este ceva in neregula.... pentru linistea lui. Si mie mi s-a patat filtru de aer cu ulei si multi mi-au spus sa stau linistit ca totul este ok. Cand am desfacut toata tubulatura si intercooler-rul, mi-am schimbat parerea...nu mai era ok. Masina nu avea din fabrica filtru epurator. Cu economia asta de piata poti sa te astepti la orice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Cat de curand voi verifica si filtrul epurator, oricum va mai merge inca o data in service pentru altceva si profit de ocazie. Inainte cand mergeam la Honda sa ii fac revizia, masina o prelua cineva in poarta si apoi primeam cheile de la receptie cu factura. Multumesc inca o data pentru sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei "mac" nu vrea sau ne contrazicem. Eu stiu ceva mai multe lucruri din interiorul retelei Honda decat altii. Tu, probabil, iti bazezi afirmatiile pe experientele tale trecute (si de la alte marci). Nu am spus ca afirmatiile tale, sau ale altor colegi de forum, nu sunt corecte, ci doar ca nu cred sa fie cazul la masina despre care se vorbeste. Daca "mirceamsx" ajunge cu masina in Bucuresti o sa si probez ceea ce am spus. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirceasmx Postat Februarie 8, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: filtru de aer murdar de ulei Eu de loc sunt din Bucuresti, acum un an m-am mutat in Botosani. Eu mai revin in Bucuresti pentru diverse si atunci dau un semn. Multumesc! Zi buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate