Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme tapiterie

adrianix

Postări Recomandate

Salut. Unde gasesc tapiterie pentru plafon? Ca mai toate masinile englezesti si a mea are mici probleme cu tapiteria. S-a lasat pe langa manere si sunt sigur ca este doar inceputul. Am folosot prenandez-ul la lipirea mochetei in barca,dar nu stiu daca pe plafon tine,tinand cont ca e mai cald decat in barca si gravitatia mai are si ea ceva de zis. Multumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme tapiterie

Salut. Nu a avut nimeni aceasta problema?

am si eu plafonul lasat,am vb sa mi l fac .eu o sa l dau jos si l duc la tapitat.cat despre material o sa mi zica mesteru ce i trebuie si eu o sa cumpar .am vreo 3 magazine de materiale aici la mine in oras daca intre timp nu l faci tu si eu o sa l fac o sa ti zic ce si cum s a facut

Link spre comentariu

tine si cu prenandez, insa.....cel mai bine este sa il refaci la un atelier specializat...

decat sa-l dai tu jos, mai bine platesti.

apoi la montare, nenea aa va sti sa ti-l traga si lipeasca, corespunzator

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Salut.@animalu11,sa-mi zici ce material tia zis sa cumperi si cum a iesit. Sunt curios de unde il ei. Eu vreau sa gasesc ceva cat mai apropiat de ce am pe masina. materialul trebuie sa fie si putin elastic,sa se muleze pe formele plafonului.@BABONE, daca voi crede ca ma descurc,prefer sa il fac eu,asa mai fac cunostinta si cu masina si chiar nu e chiar asa de greu de pus.

Link spre comentariu

sa ai spor la treaba, dar sa nu-mi zici ca nu ti-am spus :D

sa ai nervi de otel si muuuulte tigari prin preajma:D

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Adevarul e ca "tigaile" astea,nu stiu cum dar te pun la treaba,eu lucrez chiar cu placere.

Inainte de a cumpara "tigaia" ajunsesem sa uit cum se strange un surub.

Banc: Cica posesorii de LR ajung sigur in RAI,deoarece au patimit prea mult pe lumea asta.(e luat de pe LROC)

Editat de Mardar
Link spre comentariu

am patit figura cu tapiteria de plafon la un golf 3 ......

am dat jos tapiteria de pe masina

am jupuit tot materialul

curatat ''cartonul'' de mizeria care ramane (niste scame de burete)

cumparat MOCHETA DE SUBWOFERE (se intinde si se muleaza foarte bine si nu are nici un fel de suport care sa ramana batzos)

cumparat prenadez de la bison

diluat prenadezul cu dilunat nitro

varat amestecul in pistolul de vopsit

---recomand prenadez la spray---

dat un strat

asteptat 10 min

dat inca un strat

potrivit mocheta

intins mocheta cu mana si uniformizat cu o rola din aia mica de zugravit

lasat sa se usuce pana a doua zi

decupat gaurile de plafoniera parasolare manere de virare etc

intors marginile si lipit pe dosul tapiteriei

rezultautl peste asteptari foarte ok si ieftin

in bv mocheta asta de gaseste doar la 2 magazine care comercializeaza piese si echipamente pt muzica si electronice si e in 2 culori gri si negru

atentie inainte sa pui mocheta lasa vreo 2 min sa prinda un pic de ''coaja '' prenadezul ca altfel iese prin mocheta

Editat de nae rx 4
Link spre comentariu

Salut. Chiar daca nu o sa iasa perfect,aleg varianta lui nae rx 4,nu fumez dar cu niste beri si unul sau doi prieteni prin preajma cred ca o sa am destula rabdare,mai ales ca imi si place. Ramane sa gasesc materialul potrivit,mocheta despre care vorbesti,o cunosc si am lucrat cu ea,dar nu e prima alegere care asi face-o. O sa caut unul mai apropiat de ce-l al masinii. Unde gasesc prenadez spray?

Editat de adrianix
Link spre comentariu

Salut. Chiar daca nu o sa iasa perfect,aleg varianta lui nae rx 4,nu fumez dar cu niste beri si unul sau doi prieteni prin preajma cred ca o sa am destula rabdare,mai ales ca imi si place. Ramane sa gasesc materialul potrivit,mocheta despre care vorbesti,o cunosc si am lucrat cu ea,dar nu e prima alegere care asi face-o. O sa caut unul mai apropiat de ce-l al masinii. Unde gasesc prenadez spray?

la magazine gen dedeman

Link spre comentariu

Adevarul e ca "tigaile" astea,nu stiu cum dar te pun la treaba,eu lucrez chiar cu placere.

Inainte de a cumpara "tigaia" ajunsesem sa uit cum se strange un surub.

Banc: Cica posesorii de LR ajung sigur in RAI,deoarece au patimit prea mult pe lumea asta.(e luat de pe LROC)

Offtopic

Tigaile astea chiar sunt tari iar ca intretinere sunt mai mult decat ok, comform celor de la Land Rover 70 % din modelele produse de ei inca mai se gasesc in circulatie iar ca si piese gasesti chiar orice surub ai nevoie.

Tare si mesajul lor de promovare:

You can go fast, but I can go anywhere...

Si eu tot cu prenadez am reusit sa repar plafonul si vad ca a tinut, 2 ani la mine si inca mai tine la cel la care am vandut masina

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare