adrianix Postat Februarie 9, 2013 Partajează Postat Februarie 9, 2013 Salut. Unde gasesc tapiterie pentru plafon? Ca mai toate masinile englezesti si a mea are mici probleme cu tapiteria. S-a lasat pe langa manere si sunt sigur ca este doar inceputul. Am folosot prenandez-ul la lipirea mochetei in barca,dar nu stiu daca pe plafon tine,tinand cont ca e mai cald decat in barca si gravitatia mai are si ea ceva de zis. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Februarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: probleme tapiterie Salut. Nu a avut nimeni aceasta problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: probleme tapiterie Salut. Nu a avut nimeni aceasta problema? am si eu plafonul lasat,am vb sa mi l fac .eu o sa l dau jos si l duc la tapitat.cat despre material o sa mi zica mesteru ce i trebuie si eu o sa cumpar .am vreo 3 magazine de materiale aici la mine in oras daca intre timp nu l faci tu si eu o sa l fac o sa ti zic ce si cum s a facut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: probleme tapiterie tine si cu prenandez, insa.....cel mai bine este sa il refaci la un atelier specializat... decat sa-l dai tu jos, mai bine platesti. apoi la montare, nenea aa va sti sa ti-l traga si lipeasca, corespunzator In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: probleme tapiterie uite aici stofe, piele si inlocuitori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: probleme tapiterie Salut.@animalu11,sa-mi zici ce material tia zis sa cumperi si cum a iesit. Sunt curios de unde il ei. Eu vreau sa gasesc ceva cat mai apropiat de ce am pe masina. materialul trebuie sa fie si putin elastic,sa se muleze pe formele plafonului.@BABONE, daca voi crede ca ma descurc,prefer sa il fac eu,asa mai fac cunostinta si cu masina si chiar nu e chiar asa de greu de pus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Re: probleme tapiterie sa ai spor la treaba, dar sa nu-mi zici ca nu ti-am spus :D sa ai nervi de otel si muuuulte tigari prin preajma:D In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 (editat) Re: probleme tapiterie Adevarul e ca "tigaile" astea,nu stiu cum dar te pun la treaba,eu lucrez chiar cu placere. Inainte de a cumpara "tigaia" ajunsesem sa uit cum se strange un surub. Banc: Cica posesorii de LR ajung sigur in RAI,deoarece au patimit prea mult pe lumea asta.(e luat de pe LROC) Editat Februarie 13, 2013 de Mardar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 (editat) Re: probleme tapiterie am patit figura cu tapiteria de plafon la un golf 3 ...... am dat jos tapiteria de pe masina am jupuit tot materialul curatat ''cartonul'' de mizeria care ramane (niste scame de burete) cumparat MOCHETA DE SUBWOFERE (se intinde si se muleaza foarte bine si nu are nici un fel de suport care sa ramana batzos) cumparat prenadez de la bison diluat prenadezul cu dilunat nitro varat amestecul in pistolul de vopsit ---recomand prenadez la spray--- dat un strat asteptat 10 min dat inca un strat potrivit mocheta intins mocheta cu mana si uniformizat cu o rola din aia mica de zugravit lasat sa se usuce pana a doua zi decupat gaurile de plafoniera parasolare manere de virare etc intors marginile si lipit pe dosul tapiteriei rezultautl peste asteptari foarte ok si ieftin in bv mocheta asta de gaseste doar la 2 magazine care comercializeaza piese si echipamente pt muzica si electronice si e in 2 culori gri si negru atentie inainte sa pui mocheta lasa vreo 2 min sa prinda un pic de ''coaja '' prenadezul ca altfel iese prin mocheta Editat Februarie 13, 2013 de nae rx 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Februarie 13, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2013 (editat) Re: probleme tapiterie Salut. Chiar daca nu o sa iasa perfect,aleg varianta lui nae rx 4,nu fumez dar cu niste beri si unul sau doi prieteni prin preajma cred ca o sa am destula rabdare,mai ales ca imi si place. Ramane sa gasesc materialul potrivit,mocheta despre care vorbesti,o cunosc si am lucrat cu ea,dar nu e prima alegere care asi face-o. O sa caut unul mai apropiat de ce-l al masinii. Unde gasesc prenadez spray? Editat Februarie 13, 2013 de adrianix Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: probleme tapiterie Salut. Chiar daca nu o sa iasa perfect,aleg varianta lui nae rx 4,nu fumez dar cu niste beri si unul sau doi prieteni prin preajma cred ca o sa am destula rabdare,mai ales ca imi si place. Ramane sa gasesc materialul potrivit,mocheta despre care vorbesti,o cunosc si am lucrat cu ea,dar nu e prima alegere care asi face-o. O sa caut unul mai apropiat de ce-l al masinii. Unde gasesc prenadez spray? la magazine gen dedeman Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianix Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: probleme tapiterie Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
horia1983 Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: probleme tapiterie Adevarul e ca "tigaile" astea,nu stiu cum dar te pun la treaba,eu lucrez chiar cu placere. Inainte de a cumpara "tigaia" ajunsesem sa uit cum se strange un surub. Banc: Cica posesorii de LR ajung sigur in RAI,deoarece au patimit prea mult pe lumea asta.(e luat de pe LROC) Offtopic Tigaile astea chiar sunt tari iar ca intretinere sunt mai mult decat ok, comform celor de la Land Rover 70 % din modelele produse de ei inca mai se gasesc in circulatie iar ca si piese gasesti chiar orice surub ai nevoie. Tare si mesajul lor de promovare: You can go fast, but I can go anywhere... Si eu tot cu prenadez am reusit sa repar plafonul si vad ca a tinut, 2 ani la mine si inca mai tine la cel la care am vandut masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate