Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Asia Rocsta

dordeduca

Postări Recomandate

Este surioara asiatica a lui Wrangler ori fiica acestuia. M-ar interesa mai multe despre aceasta masina, daca stie cineva va rog scrieti in acest post.

Am postat unde trebuia? Sunt nou pe aici si nu ma prea pricep:wink:

Editat de Astral
"Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Asia Rocsta

nu sunt chiar asa de rude

relatia lor de rudenie e cam ca si intre abibas si adidas sau intre puma si plima

ca idee masinile is frumoase si cu un aer retro de jeep willys ca si ssang young corando prima generatie.

au sasiu au punti rigide fata spate (destul de sanatoase la prima vedere) au reductor si tot ce trebuie sa poata fi numite masini de teren, motoarele sunt licenta mazda cel benzinar nu il cunosc 1,8L, cel diesel de 2,2 e un motor cu probleme ,cunosc 2 masini cu motorul asta si ambele fierb si deformeaza chiuloase .

o problema de luat in calcul va fi partea cu piesele de schimb -avem un coleg forumist cu o machineta de asta si o tine pe dreapta de 2 ani pt ca nu gaseste una alta .

succesuri

Link spre comentariu

Prin noiembrie 2012 era una de vanzare : 1.8 benzina,an '96 ,pret...5650 euro.Nu cunosc masina/modelul,dar la prima vedere mi se pare cam mult,poate ma insel eu.

Capturej.JPG.3948ceec09f3174a3db40928ce84acf7.JPGKia-Rocsta-Asia-Rocsta-1-8.thumb.jpg.1eb1da5fc1f437a4eed309a2692dac20.jpgKia-Rocsta-Asia-Rocsta-1-8m.thumb.jpg.338b0fdd0c8b477e461fb3c901bf5e43.jpg

Editat de Astral
Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Multumesc pentru lamuriri. Am gasit anunturi de vanzare si... cum sunt in cautare de o masaina 4x4 si mai ales ca seamana cu wranglerul ma batea un gand... Acum multumita voua deja am dat un pas inapoi.

Pote totusi mai aflam si alte pareri. Inca o data multumesc!

"Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare"
Link spre comentariu

Prin noiembrie 2012 era una de vanzare : 1.8 benzina,an '96 ,pret...5650 euro.Nu cunosc masina/modelul,dar la prima vedere mi se pare cam mult,poate ma insel eu.

Mult prea mult, mai ales ca e o masina necunoscuta, fara pedigre, mai mult de atat chir ieri sa vandut in zona un Wrangler yj cu 3000 e neimatriculata. Din pacate am scapat-o, n-am avut lichiditati. Si arata ff bine.

Link spre comentariu

Oare ce a vrut sa zica vanzatorul in anunt "Aspect vintage, model de aventura"?

Cred ca a vrut sa spuna ca odata devenit proprietarul acaretului,viata ta alaturi de acesta va deveni o mare aventura... :wink:

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

• 11 luni mai târziu...

Multumesc pentru lamuriri. Am gasit anunturi de vanzare si... cum sunt in cautare de o masaina 4x4 si mai ales ca seamana cu wranglerul ma batea un gand... Acum multumita voua deja am dat un pas inapoi.

Pote totusi mai aflam si alte pareri. Inca o data multumesc!

Nu-s asa rele aceste <copii> dupa Jeep ,eu am achizitionat un Kia Retona 2.0 tdi,din1999 este foarte ok pe teren accidentat,nu sunt pretentioase doar ca nu sunt cunoscute pe la noi,merg bine pe sosea,nu scutura,directia precisa.Merita banii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare