tcmihai Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 (editat) de cateva zile tragem tare sa schimbam infatisarea si mai ales suspensia batranului sami si am ajuns cam aici acum trebuie sa fixam servodirectia care din pacate ne va obliga sa lungim sasiul cu aproximativ 10 cm:grin: Editat Februarie 10, 2013 de tcmihai 1 Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Soare Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: elicoidale pe samurai de cateva zile tragem tare sa schimbam infatisarea si mai ales suspensia batranului sami si am ajuns cam aici acum trebuie sa fixam servodirectia care din pacate ne va obliga sa lungim sasiul cu aproximativ 10 cm:grin: Stiu pe cineva care vrea sa isi schimbe lamelarele cu elicoidale la un Samurai din '92. Pot sa il trimit la voi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: elicoidale pe samurai sigur ca da, saptamana asta speram sa terminam si spatele Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: elicoidale pe samurai Prinderea tendoanelor pe sasiu in locul foilor e cam prea avansata, sa vedem cum se va comporta. Succes in continuare. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Februarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: elicoidale pe samurai da, dar puntea a plecat in fata cu 20 cm :wink: se comporta ok cel putin la flexul din garaj , sa vedem in teren Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: elicoidale pe samurai arcurile alea galbene de la ce masina sunt? asteptam poze su suspensia spate. tot cu tendoane o sa fie? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: elicoidale pe samurai da, dar puntea a plecat in fata cu 20 cm :wink: se comporta ok cel putin la flexul din garaj , sa vedem in teren E grozav sa duci puntea in fata.Echilibreazi masina foarte bine.Ideal ar fi sa duci si pe cea in spate astfel ajungand la 2,3-2,4 intre punti.Ideal ar fi 2,5 m si atunci sa vezi ce flex o sa ai.Eu am fost conditionat de rezervor,caroserie..etc ca le vroiam intacte.Am gresit , acum trebuind sa refac. Pe spate daca-i faci da-i direct 4 link (4 brate) ori cu pivot in V cum are Vitara ori cu bucse de pe diferential tot in V. Cauta bucse de nubira bascula fata (cred ca gasesc codul daca vrei) sunt excelente pentru bari panhard sau bratele superioare.Si costa 12 lei/buc Spor la treaba! KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 (editat) Re: elicoidale pe samurai Cauta bucse de nubira bascula fata (cred ca gasesc codul daca vrei) sunt excelente pentru bari panhard sau bratele superioare. Poti te rog sa-mi dai codul de la bucsa respectiva? Chiar si pe PM! Multumesc Editat Februarie 10, 2013 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: elicoidale pe samurai ieri am schimbat arcurile cu unele mai lungi si ceva mai moi, am montat si servodirectia caseta nu este chiar ce mi-am dorit dar est ce am avut, o caseta de pajero si am usurat si spatele:as Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 (editat) Re: elicoidale pe samurai Poti te rog sa-mi dai codul de la bucsa respectiva? Chiar si pe PM! Tot o caut daca nu o gasesc il intreb pe Silviu ca el mi-a zis de bucsa respectiva. lATER EDIT Am gasit codurile: 96492383, 96298000,96259768 sunt toate pe original pentru aceeasi bucsa.Pret 14 ron(s-a mai scumpit) Legat de suspensie pune-i morcovi pe interiorul arcului ca altfel la socuri,movile luate mai tare se va duce ceva pe fata.Cred ca gasesti tot de vitara cum observ ca sunt si arcurile. Si la arcuri poti sa le faci sus si jos un inel(siguranta) prin care sa treaca si mai apoi la extindere maxima sa nu-ti iasa.Cum te-ai hotarat sa faci spatele? Editat Februarie 12, 2013 de Giani KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: elicoidale pe samurai Poti sa detaliezi putin legat de arcuri si telescoape si anume arcurile de pe ce masina sunt, cele fata difera de cele de pe spate, telescoapele ce lungime au, comprimate si deschise la maxim. Si inca un lucru, ai mers pe caseta de directie de pajero pt a-ti putea duce puntea mai in fata 20cm, cu alta caseta, gen de vitara, nu ai fi reusit acest lucru? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: elicoidale pe samurai Poti sa detaliezi putin legat de arcuri si telescoape si anume arcurile de pe ce masina sunt, cele fata difera de cele de pe spate, telescoapele ce lungime au, comprimate si deschise la maxim. Si inca un lucru, ai mers pe caseta de directie de pajero pt a-ti putea duce puntea mai in fata 20cm, cu alta caseta, gen de vitara, nu ai fi reusit acest lucru? arcurile snt de vitara dar cred ca voi merge cu cele lungi luate de la matiz, amortizoarele nu stiu exact de ce sunt ca sunt luate pe marimi, din pacate am mers intradevar pe caseta de pajero pentru ca asta am avut si nu am vrut sa mai dau bani si pe altceva dar nu este ce trebuie pentru ca am lungit si sasiul cu 7 cm ca sa incapa, ideala ar fi o caseta de patrol care are bratul pitman spre fata si atunci nu mai lungem sasiul Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: elicoidale pe samurai Poti te rog sa-mi dai codul de la bucsa respectiva? Chiar si pe PM! Tot o caut daca nu o gasesc il intreb pe Silviu ca el mi-a zis de bucsa respectiva. lATER EDIT Am gasit codurile: 96492383, 96298000,96259768 sunt toate pe original pentru aceeasi bucsa.Pret 14 ron(s-a mai scumpit) Legat de suspensie pune-i morcovi pe interiorul arcului ca altfel la socuri,movile luate mai tare se va duce ceva pe fata.Cred ca gasesti tot de vitara cum observ ca sunt si arcurile. Si la arcuri poti sa le faci sus si jos un inel(siguranta) prin care sa treaca si mai apoi la extindere maxima sa nu-ti iasa.Cum te-ai hotarat sa faci spatele? legat de arcuri si morcovi :)) in mod sigur am sa-i pun morcovi dar de jeep ca am prin curte, iese cultura de primavara, iar arcurile vor fi legate cel puti intr-o parte spatele va fi 4 link triangulat, avem o dilema la bucsile ce le vom folosi, in rest bratele inferioare de 80 cm cele superioare cam 60 arcuri de daewoo, mutat puntea cam 10 cm mai in spate si o colivie pentru pilot si copilot :) Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: elicoidale pe samurai Arcurile si bratele Jimny fac pereche buna cu telescoapele de toyta 70....sunt montate si probate de mine, functioneaza perfect...spor la treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 4, 2013 Autor Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: elicoidale pe samurai am reusit in sfarsit sa creionez si rollcage-ul Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: elicoidale pe samurai ne-am apucat si de suspensia spate, :ap Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: elicoidale pe samurai gata cu fata broscoiului si cu 4 linkul spate, lucreaza foarte ok pentru arcurile astea Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 21, 2013 Autor Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: elicoidale pe samurai jucaria se apropie de final Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: elicoidale pe samurai Salut. Am si eu o intrebare : prinderea bratelor pe sasiu ai facut-o exact unde se prindeau foile de arc sau te-ai dus mai in spate? Multam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: elicoidale pe samurai n'arata rau. cum sta cu flexu'? cind o vedem in teren? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 21, 2013 Autor Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: elicoidale pe samurai Salut. Am si eu o intrebare : prinderea bratelor pe sasiu ai facut-o exact unde se prindeau foile de arc sau te-ai dus mai in spate? Multam pe fata am folosit prinderea arcurilor stoc dar am plecat cu puntea cam 20 cm mai in fata, pe spate am facut alta prindere Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 21, 2013 Autor Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: elicoidale pe samurai flex suficient parerea mea uite si prinderea de sasiu Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: elicoidale pe samurai pe fata am folosit prinderea arcurilor stoc dar am plecat cu puntea cam 20 cm mai in fata, pe spate am facut alta prindere Ai prelungit cardanul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 21, 2013 Autor Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: elicoidale pe samurai Ai prelungit cardanul ? inca nu dar trebuiesc prelungite ambele Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Martie 21, 2013 Partajează Postat Martie 21, 2013 Re: elicoidale pe samurai Imi pare mie sau ati mai taiat din sasiu in spate? eu o sa folosesc si pe spate prinderile de pe sasiu a foilor de arc si in consecinta mi sa va duce puntea mai in spate vreo 20-22cm, din poze imi pare ca rotile la tine depasesc in spate sasiul cam cat o sa il depaseasca si la mine(vreo 5cm) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate