tcmihai Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: elicoidale pe samurai Imi pare mie sau ati mai taiat din sasiu in spate? eu o sa folosesc si pe spate prinderile de pe sasiu a foilor de arc si in consecinta mi sa va duce puntea mai in spate vreo 20-22cm, din poze imi pare ca rotile la tine depasesc in spate sasiul cam cat o sa il depaseasca si la mine(vreo 5cm) da am taiat din sasiu, daca folosesti prinderile originale in functie de ce roti vei avea probabil ca or sa iasa un pic in afara Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Martie 22, 2013 Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: elicoidale pe samurai Nu vad din poze prinderea telescoapelor fata, ai pastrat prinderea originala pe sasiu si ai facut prinderi noi pe punti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 23, 2013 Autor Partajează Postat Martie 23, 2013 Re: elicoidale pe samurai puntile se chelesc complet, trebuie sa repozitionezi toul Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Martie 26, 2013 Autor Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: elicoidale pe samurai am montat si rezervorul, iar amu este cu electrica la vedere :D Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: elicoidale pe samurai :bravo Asteptam cu interes impresii de la probe, ne mai tineti mult in suspans? :grin: E molipsitoare conversia asta. :dr2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Aprilie 4, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: elicoidale pe samurai este gata de probe dar abia saptamana care vine o sa avem timp sa si iesim, promit sa revenim cu poze Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 4, 2013 Partajează Postat Aprilie 4, 2013 Re: elicoidale pe samurai este gata de probe dar abia saptamana care vine o sa avem timp sa si iesim, promit sa revenim cu poze Hai la groapa , daca veniti astept un telefon !!:h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate