RETI Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 (editat) Salut ! Ma intereseaza un depozit ceva , magazin de unde sa imi iua niste coturi si teava de mai multe diametre pentru un proiect . Teava sa fie speciala de esapament ....nu inox alimentar sau alte dracii... Mersi anticipat ! Reti Editat Februarie 11, 2013 de RETI Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Teava esapament coturi ,etc Vad ca tu vrei de inox. Pe mine ma intereseaza teava neagra (normala) pentru esapament si coturi daca stie cineva. Multumesc. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Teava esapament coturi ,etc Teava neagra cat si coturi poti gasi pe la depozitele de materiale de constructii care tin si profile metalice.Coturi am vazut si la magazinele de bricolaj daca nu ma insel la Hornbach , avand coturi in mod sigur au si teava. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Teava esapament coturi ,etc Au, dar e groasa (peretele) si grea. Din cate am auzit ar exista ceva special pentru esapamente. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 10, 2013 Partajează Postat Februarie 10, 2013 Re: Teava esapament coturi ,etc Salut ! Ma intereseaza un depozit ceva , magazin de unde sa imi iua niste coturi si teava de mai multe doametre pentru un proiect . Teava sa fie speciala de esapament ....nu inox alimentar sau alte dracii... Mersi anticipat ! Reti Un depozit nu stiu, dar un atelier da. Este pe sos. Andronache, il cheama Razvan ,tel. 0721114699. Vorbeste cu el si poate afli de unde iau materialul. Succes ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Teava esapament coturi ,etc Salut ! Ma intereseaza un depozit ceva , magazin de unde sa imi iua niste coturi si teava de mai multe diametre pentru un proiect . Teava sa fie speciala de esapament ....nu inox alimentar sau alte dracii... Mersi anticipat ! Reti Pai cel alimentar nu e T304? Din T304 se fac multe sisteme de evacuare: http://www.jegs.com/p/MBRP/MBRP-Pro-Series-T304-Stainless-Exhaust-Systems/1275710/10002/-1 '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 11, 2013 Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Teava esapament coturi ,etc incearca la unix ei parca aveau teava de evacuare la metru. eu de la ei am luat si a fost si este foarte buna are cam 1,5 in carne si se da la 2 metri parca iar coturi imi amintesc ca au desi eu nu am folosit ca le aveam pe ale mele gata curbate :) acum ideea e ca nu e inox e ceva teava tratata cu nu stiu ce anume in compozitie...cel putin asta spuneau cei de acolo,altcineva spunea ca e un fel de tratament superficial de fosfatare...etc nu stiu si nu cunosc detalii tehnice dar cel mai bine ii intrebi pe ei ca nu e scump un telefon :) si pe mine ma bate gandul sa imi modific evacuarea si daca mi-o fac singur atunci sigur voi lua coturi asa ca nu te sfii sa pui aici informatiile aferente :) eventual chiar si un om care face asta daca stii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Teava esapament coturi ,etc Ba da face parte din grupa inox alimentar T 304,,,eu caut un inox aluminizat , extraordinar de facut serpisori si alte tampeni foarte maleabil , usor de modelat plastic,cine face esapamente stie ce vorbesc, Inoz am langa mine ital inox cumpar cat vreau de aici dar nu asa cum imi doresc. Mersi ! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 11, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2013 Re: Teava esapament coturi ,etc m rezolvat mersi. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 15, 2013 Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: Teava esapament coturi ,etc Pai spune-ne si noua,ca si pe mine ma bate gandul sa fac niscai modificari.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate