rocat Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Am un un Shogun mk 1 2,5 dti Lwb adus din Anglia și m-ar interesa masa maximă autorizată pentru tractarea unei remorci cu sistem de frânare inerțial . Este trecută în cartea de identitate sau în certificatul de înmatriculare la cei care au înmatriculat o mașină similară în România sau e trecută pe site-uri dar eu nu le-am găsit. Caut să cumpăr o remorcă și nu știu cât poate tracta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Care este masa maxim autorizata pentru tractare remorca cu sistem de franare ? N-am link-uri acum sa probez ceea ce scriu, dar cand am facut cercatari am aflat asa: Shogun/Pajero de Europa - 2700 kg Pajero import Japonia - 3300 kg S-au confirmat astea si la nenumaratele controale prin Europa (UK, DE, A) Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rocat Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Care este masa maxim autorizata pentru tractare remorca cu sistem de franare ? Salut Marse. Pajeroul meu este import Japonia. Pe mine mă interesează o remorca tip platforma (pentru carat stupi) cu supprafata cat mai mare. Problema ca uzual sunt de 2700 și 3500 kg maxim autorizată. Oare daca ai pe cerificat 3300 și te prinde ARR sau politia că tractezi remorca de 3500 ce sanctiune risti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Care este masa maxim autorizata pentru tractare remorca cu sistem de franare ? Pai cauta in regulamentul rutier, indicat e sa nu depasesti. Dar de ce intrebarile astea, nu va scrie in taloane greutatea maxima remorcabila? P.S. Eu am 3300 kg la V60 din 2002, dar din 2007 de cand a iesit Pajero V80 greutatea s-a redus la 2700. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rocat Postat Februarie 12, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Care este masa maxim autorizata pentru tractare remorca cu sistem de franare ? Nu am inmatriculat masina inca in România sau poate o inmatriculez in Bulgaria . In actele mașinii din Anglia nu specifica nimic cu privire la masa maxim autorizata, ca in cartea de identitate româneasca și in paralel caut si platforma sh. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi_manta Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 Re: Care este masa maxim autorizata pentru tractare remorca cu sistem de franare ? Salut Marse. Pajeroul meu este import Japonia. Pe mine mă interesează o remorca tip platforma (pentru carat stupi) cu supprafata cat mai mare. Problema ca uzual sunt de 2700 și 3500 kg maxim autorizată. Oare daca ai pe cerificat 3300 și te prinde ARR sau politia că tractezi remorca de 3500 ce sanctiune risti? Salut,sunt remorci si de 3t. Poti merge cu remorca de 3500 kg dar sa nu depasesti masa admisa pe care o ai tu in talon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Care este masa maxim autorizata pentru tractare remorca cu sistem de franare ? in principiu sa nu aibe 2 axe, si nici sa nu depasesti ansamblul de 3500 kg pentru categoria b, sper ca nu gresesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Care este masa maxim autorizata pentru tractare remorca cu sistem de franare ? Nu are importanta cate axe are. DAR important e ca MMA remorca sa nu depaseasca MMA remorcabil al masinii, iar MMA ansamblu sa se incadreze la categoria de permis al conducatorului auto. Dar nu asta era intrebarea initiala a topicului, ci cat poate tracta un Shogun/Montero/Pajero MK1 LWB. Cine are asa ceva cu optiunea respectiva trecuta in talon sau CI sa o scrie aici. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Aprilie 8, 2013 Partajează Postat Aprilie 8, 2013 Re: Care este masa maxim autorizata pentru tractare remorca cu sistem de franare ? Am Pajero mk1, 2.5 TD, model japonez si in carte am trecuta mma pentru tractat de 3.3 tone. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate