nomad Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: Blocant diferential Feroza Felicitari pentru realizare!Vezi ca pe blogul tau nu merge filmarea. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mojocojo Postat Februarie 15, 2015 Partajează Postat Februarie 15, 2015 Re: Blocant diferential Feroza Peter la cat poate ajunge ca buget montarea blocantului pe spate?Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Februarie 16, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2015 Re: Blocant diferential Feroza Blocantul rezista ,arata ca nou dupa un sezon de folosire insa planetarele se rasucesc si nu mai decupleaza daca sunt mult fortate cu gume supradimensionate. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Aprilie 21, 2015 Partajează Postat Aprilie 21, 2015 Re: Blocant diferential Feroza Peter la cat poate ajunge ca buget montarea blocantului pe spate?Multumesc mult! Peter cat ajunge costul pentru montarea blocantului? Multumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Aprilie 22, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2015 Re: Blocant diferential Feroza Hai mutati in sectiunea vanzari discutiile!!! http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_Hera Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Re: Blocant diferential Feroza Nu ma injurati ca dezgrop topicul. In week-end am avut nevoie de diferential blocabil. Mai are cineva vreo idee daca se mai gasesc sau daca mai face cineva asa ceva? Si cam la ce buget? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagle Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Re: Blocant diferential Feroza din cate am auzit sunt unele feroza cu LSD , daca nu fa-l pe cel al saracului , cu cele 2 frane de mana ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_Hera Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Re: Blocant diferential Feroza 2 frane de mana... cate 1 pe fiecare roata? Da' nu rupe toate cele p'acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Re: Blocant diferential Feroza 2 frane de mana... cate 1 pe fiecare roata? Da' nu rupe toate cele p'acolo? Eu am Lsd si pe Bertone si pe Rocky. Sigur, nu e ca si un blocant, dar pt ce am eu nevoie e mai mult decat suficient. Eu zic sa cauti un grup la dezmembrari cu lsd si e plug and play. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_Hera Postat Februarie 19, 2018 Partajează Postat Februarie 19, 2018 Re: Blocant diferential Feroza Eu am Lsd si pe Bertone si pe Rocky. Sigur, nu e ca si un blocant, dar pt ce am eu nevoie e mai mult decat suficient. Eu zic sa cauti un grup la dezmembrari cu lsd si e plug and play. Poti sa-mi faci o poza sa stiu dupa ce sa ma uit? Eu habar nu am ce e ala :) Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_Hera Postat Aprilie 11, 2018 Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Re: Blocant diferential Feroza Eu am Lsd si pe Bertone si pe Rocky. Sigur, nu e ca si un blocant, dar pt ce am eu nevoie e mai mult decat suficient. Eu zic sa cauti un grup la dezmembrari cu lsd si e plug and play. @dcosmin, Fa-mi si mie, te rog, o foto la LSD-ul ala, sa stiu dupa ce sa ma uit. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Re: Blocant diferential Feroza LSD-urile astea nu stiu cat mai sunt de eficiente dupa ani de zile de utilizare. S-ar putea sa cheltuiti resurse degeaba. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_Hera Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Re: Blocant diferential Feroza LSD-urile astea nu stiu cat mai sunt de eficiente dupa ani de zile de utilizare. S-ar putea sa cheltuiti resurse degeaba. Zi-mi si mie, ca la un om prost (ca asa sunt, abia descoper mecanica) de ce nu ar mai fi eficiente. Se tocesc partile active? Sau cum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Re: Blocant diferential Feroza Vezi ca este un omulet pe olx care vinde 2 buc. LSD feroza la 250 oiro buc. "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_Hera Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Re: Blocant diferential Feroza L-am vazut. Mai caut date tehnice, sa vad daca mai trebuie ceva ca sa il montez. Si parca as mai cauta un blocant adevarat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Aprilie 12, 2018 Partajează Postat Aprilie 12, 2018 Re: Blocant diferential Feroza Gasesti doar pe un site la greci. http://www.protrack.gr/proionta/daihatsu/adm-menu/feroza/109-rear-locker-daihatsu-feroza.html Pe site au si fata si spate, nu stiu daca trimit in romania. "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 20, 2018 Partajează Postat Aprilie 20, 2018 Re: Blocant diferential Feroza Cat dai pe blocantul ala iei o Feroza de piese sau pui un troliu in fata si unul in spate. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariussbstn Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Salutare! Aveti idee daca puntea spate de Rocky s-ar potrivi pe Feroza ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate