Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Galoper SWB sau LWB ?

dordeduca

Postări Recomandate

Ma tot bate gandul sa-mi iau un 4x4 si acum studiez diferite marci si modele. Printre favorite se afla si Galoperul care arata destul de bine si este si la pret destul de bun.

Dilema mea este: Scurt sau lung? Mentionez ca n-am de gand sa fac of road extrem ci mai degraba plimbari in aer liber, iesiri pe camp (o mica afacere in agricultura) si asfalt cam in procent de 80%.

Ma intereseaza comportamentul celor doua modele atat of cat si on road. Multumesc!:jp1

:cl

Editat de dordeduca
"Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Galoper SWB sau LWB ?

Heloo!

Nu raspunde nimeni?

Ce face ala scurt , topaie pe asfalt ori ba? Este mai rigid? Lamuriti-ma ca nustiu chiar nimic:cr1 :Hr

"Cu oricate raspunsuri l-am pava, drumul nostru va aparea tot ca un mare semn de intrebare"
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

lung sau scurt depnde sice vrei sa transporti cu el, nr. pasageri ca sa nu te deranjeze nici pe tine nici pe cel din dreapta urca.....coboara daca te intereseaza un galloper da-mi un tel si vb decand sefa [nevasta] a inceput sa-mi alimenteze cardul parca mi sa schimbat ideile

Link spre comentariu

Despre cel scurt iti pot spune ca se comporta bine pe sosea...nu este rigida si nici obositoare la drumuri mai lungi. Este o masina pe care o poti folosii cu usurinta atat on cat si off road avand un comportament decent in ambele situatii.

Just me !
Link spre comentariu

ERY:

Multumesc! In sfarsit un raspuns edificator, cam asta vroiam sa aflu. :banana

Link spre comentariu

Cu cea lunga poti pati precum Aro lung, Aro 10 trece foarte usor il vezi la sfarsitul videoclipului.

Aici nu are nici o legatura LWB sau SWB....

a) anvelope

b) spanul de jos

ARO 10 o calca destul de hotarat, ARO.....nu prea...

Iti pot arata un situatie asemanatoare unde eu cu Patrolul am urcat fara nici un stres, la fel ca toate SWB-urile care au fost in fata mea.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Cu cea lunga poti pati precum Aro lung, Aro 10 trece foarte usor il vezi la sfarsitul videoclipului.

Am o intrebare.

Care e experienta ta in domeniul 4x4? Adica data tot te bagi in discutii specifice, ai vreo experienta in acest sens sau iti place sa te vezi postand?

Nu de alta dar acesta este un forum cu un anumit specific iar unii intra aici ca sa primeasca raspunsuri pertinete la intrebarile lor, raspunsuri care se presupune ca se bazeaza pe experienta.

Daca nu ai aceasta experienta, as aprecia daca ai lasa pe altii sa ofere aceste raspunsuri.

N-am nici o problema daca esti activ in discutiile cu caracter general dar abtine-te sa o faci in discutiile cu caracter specific 4x4 daca nu ai experienta in acest domeniu.

Citiorul care intra nu are de unde sa stie faptul ca tu nu ai aceasta experienta si poate sa ia de buna o parerea dea ta chiar daca in realitate nu e buna.

Hai sa ne vedem lungul nasului si sa discutam despre ceva la ce ne pricepem.

Multumesc

Max

Editat de Max
Link spre comentariu

Am o intrebare.

Care e experienta ta in domeniul 4x4? Adica data tot te bagi in discutii specifice, ai vreo experienta in acest sens sau iti place sa te vezi postand?

Nu de alta dar acesta este un forum cu un anumit specific iar unii intra aici ca sa primeasca raspunsuri pertinete la intrebarile lor, raspunsuri care se presupune ca se bazeaza pe experienta.

Daca nu ai aceasta experienta, as aprecia daca ai lasa pe altii sa ofere aceste raspunsuri.

N-am nici o problema daca esti activ in discutiile cu caracter general dar abtine-te sa o faci in discutiile cu caracter specific 4x4 daca nu ai experienta in acest domeniu.

Citiorul care intra nu are de unde sa stie faptul ca tu nu ai aceasta experienta si poate sa ia de buna o parerea dea ta chiar daca in realitate nu e buna.

Hai sa ne vedem lungul nasului si sa discutam despre ceva la ce ne pricepem.

Multumesc

Max

Raspuns:

Exerienta mea este zero.

Ok, o sa-mi vad lungul nasulului si nu o sa mai raspund in astfel de topicuri.

Te rog sa ma ajuti insa cu informatia corecta privind intrebarea intiatorului topicului ca altfel raman doar un "copil" urechiat in public care si-a invatat lectia de a nu mai pune intrebari fara a isi atinge insa scopul: acela de a invata.

Multumesc,

dacadrean

Link spre comentariu

Alegerea unui anume tip de masina se face in functie de necesitati, de modul de utilizare, placerea utilizatorului si de buget.

Masina lunga sau scurta... Nu exista reguli clare pentru asta. Exemplul dat de tine cu cele doua ARO-uri nu este elcovent.

Fiecare varianta are avantaje si dezavantaje. La o urcare foarte abrupta, masina scurta are sanse mai mari sa se de-a peste cap fata de una lunga.

La trecerea peste santuri, la fel, masina lunga poate fi avantajata.

Masina lunga este mai confortabila decat una scurta.

Masina scurta se poate strecura mai usor in locuri inguste.

Masina scurta e mai usoara fapt care o ajuta la trecerea prin noroaie deoarece nu se afunda asa usor ca si una lunga.

Masina scurta e mai usoara lucru care duce la un consum mai mic.

Masina lunga este mai utila la transportatul diverselor produse (avantaj la informatia oferita de initiatorul topicului care spune aca vrea sa o foloseasca si in agricultura),

Si asa mai departe...

Editat de Max
Link spre comentariu

Multumesc pentru lamuririle suplimentare. Chiar imi vor folosi in luarea deciziei finale. Imediat ce voi deveni proprietarul unui Galloper o sa revin pentru a ma lauda cu el. (bineinteles in sectinea dedicata ca nu cumva sa fiu sanctionat)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare