costelpp Postat Februarie 13, 2013 Partajează Postat Februarie 13, 2013 Salutare tuturor. De curand am si eu Samurai din 84 cu motor de 963 cm3, in stare generala buna. Am citit cam toate posturile voastre trferitor la chestiile care ma intereseaza dar nu am gasit un raspuns concludent. Ma intereseaza urmatoarele aspecte ,sper ca nu sunt prea multe : - Cum am spus in titlu, sare din treapta 3 . Oare e mai rentabil sa incerc sa repar cutia (sincron+manopera) sau sa o inlocuiesc cu tot (am gasit la 300 lei cutie completa) ? - A doua problema este legata de diferentialul blocabil(din Fabrica ) atunci cand il cuplez si urc un deal, martorul de la bord DIFF-LOOC nu sta aprins continuu, ci se aprinde intermitent si se aude si un tacanit in ritmul in care se aprinde martorul.Intrebarea mea este dace ati mai intalnit simptomul acesta si daca da ,care a fost rezolvarea, nu cupleaza complet si sare ,sau este ceva uzat si il deculpeaza in forta. - A treia problema ar fi legata de inaltare. Vreau il inalt doar din cercei (cercei cu aprox 5cm mai inalti) . Vreau sa stiu daca e nevoie si de alte telescoape sau nu e nevoie. Mentionez ca arcurile de pe fata sunt derpte si aproape ca atig tampoanele pe punte . Sper ca m-am facut inteles si ca ma veti putea lamuri in aceste probleme . Dupa ce voi avea experienta promit ca si eu voi incerca sa ajut pe cei care inca nu stiu cu ce se mananca Samuraiul. Toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BERTONE BMW Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Sare din viteza a 3-a cumpara cutia cu totul. nu te complica sa umbli in cutie. laso de rezerva pe a ta . nu e o suma colosala 300 lei. o zi placuta. - problema 2. : tu o simti ca e cuplata ? de exemplu la HOVER cand cuplez diferentialul e mereu intermitent becul din bord si merge bine .( aici poate sa-si dea cu parerea cineva care are exact modelul tau de masina) - problema 3: daca ridici din cercei numai 5cm lasi amortizoarele masinii ca merg. stima si asteptam poze cu veverita ta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelpp Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: Sare din viteza a 3-a Ieri am desfacut cutia de viteze ce era pe masina si ar ramas suprins sa vad ca un rulment era spart. Noroc ca nu a crapat pe autostrada (1200 km Din Germania pana Acasa)Deasemenea am ramas surprins de simplitatea ei constructiva . Am pus alta cutie si merge ok (deocamdata). Daca Aveti nevoie de ceva piese din cutie va stau la dispozitie. Cand da un pic caldura ma apuc de cercei . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelpp Postat Februarie 15, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2013 Re: Sare din viteza a 3-a Ieri am desfacut cutia de viteze ce era pe masina si ar ramas suprins sa vad ca un rulment era spart. Noroc ca nu a crapat pe autostrada (1200 km Din Germania pana Acasa)Deasemenea am ramas surprins de simplitatea ei constructiva . Am pus alta cutie si merge ok (deocamdata). Daca Aveti nevoie de ceva piese din cutie va stau la dispozitie. Cand da un pic caldura ma apuc de cercei . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate