udrescu_marian Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 (editat) Salut! Vreau sa va intreb :hl daca pe samuraiul meu, din poza de la avatar, as putea pune anvelope 265/75/15 A/T , echivalent 31", fara sa imi atinga pe undeva!? O alta intrebare ar fi daca nu cumva va afecta pinioanele din reductor, diferentiale sau planetarele! Si ultima intrebare: pana la ce dimensiune pot monta anvelope, fara a afecta vre-una din urmatoarele: reductor si/sau diferentiale, planetare?! Mentionez ca are kit inaltare (body lift) de 3 Inch! Va multumesc anticipat:cl Editat Februarie 14, 2013 de udrescu_marian Un om deştept poate să înveţe şi de la un prost. Invers e mai greu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silus Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Compatibilitate anvelope-reductor Posibil sa iti atinga si sa ai nevoie sa inalti si caroseria fata de sasiu cu 2-3cm. Legat de dimensiunea anvelopelor aici discutia e mai lunga, cu 31 si planetare stock pe punti de samurai esti safe chiar si in regim de concurs, dar ai nev de reductii schimbate macar in reductor daca nu si in punti altfel prajesti ambreiajul si o sa mearga masina ca melcul, cu 33-uri e ok pe punti de samurai dar cam ai nevoie sa planetare hd in special pe fata, pt 35-uri si mai sus deja trebuie sa schimti puntile cu unele de toyota, patrol, dar aici deja dam in alte discutii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
udrescu_marian Postat Februarie 16, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Compatibilitate anvelope-reductor Multumesc mult pentru indrumari! Toate cele bune! Un om deştept poate să înveţe şi de la un prost. Invers e mai greu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Compatibilitate anvelope-reductor Eu am AT-uri 215/75R15 (bfgoodrich). Urca greu, nu pot sa merg cu mai putin de 2500 rot/min. Din a treia in a patra schimb pe la 3200 de ture, altfel intra in trepidatii (subturare). Reductorul e standard de samurai pe injectie. Pe low e ok. Imi atinge un pic cind virez maxim stinga/dreapta, dar nu-s nici arcurile in cea mai buna forma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Compatibilitate anvelope-reductor Eu am SPOA si 31" Insa Turbo Special Track cu planetare si rapoarte stock si trag de masina fara mila de mai bine de 2 ani. Consumul a sarit de 15 in oras iar in teren... :roll: Merge destul de greu (in special cu motorul rece) dar cum spunea si colegul de mai sus, pe low e ok. Depinde ce vrei de la masina. Edit: Imi atinge putin in foaia de arc la viraj maxim dreapta. La viraj stanga nu atinge deloc si nici la flexari. Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 (editat) Re: Compatibilitate anvelope-reductor Posibil sa iti atinga si sa ai nevoie sa inalti si caroseria fata de sasiu cu 2-3cm. Pai nu ne-a spus ca a inaltat-o ( caroseria fata de sasiu ) deja cu 3 Inch ? :old Mentionez ca are kit inaltare (body lift) de 3 Inch! Editat Februarie 17, 2013 de Astral 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baphomet Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Compatibilitate anvelope-reductor pentru 31" iti trebuie distantieri sa nu iti atinca in foi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate