Vizitator laurentiu Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 * Mesaj editat de administrator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II ca de obicei....bine ai venit pe la noi....primul post trebuia sa fie la prezentare.....dar e greu de citit un regulament... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II Ehhhhh lumea e pusa pe vadut si mai putin pe citit Ia pune mane niste pozne sa vedem cu ce te lauzi? I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II sal sunt inregistrat pe 4x4mania de vreo catev luni, pt cei care nu stiu. am observat ca mi-a fost transferat contul aci si nu am crezut ca tre sa ma prezint din nou aniway! ma numesc laurentiu, 33 ani, bucurestiposed din luna noiembrie 2007 un nissan terrano II an 2001, 2.4 benzina, 5 usi, o masina exceptionala care fuge cu 160 ( 20l/100) dar care a lasat si niste pseudo tranctiuni integrale acasa pe 03.01.2008( gen hyundai e.t.c) oricum imi pare bine ca m-ati observat. see u on mud Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II 20% ?! De ceeee?? PS: Bine ai venit! Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II sal sunt inregistrat pe 4x4mania de vreo catev luni, pt cei care nu stiu. am observat ca mi-a fost transferat contul aci si nu am crezut ca tre sa ma prezint din nou 1. Nu conteaza pe ce alte forumuri mai esti. 2. Nu ti-a transferat nimeni contul aici pt ca nu se poate face asa ceva . Tu l-ai facut singur. 3. Citeste te rog Regulametul Forumului inainte de a posta ceva. :rules viewtopic.php?f=3&t=113 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II stati mai nu dati cu paru ca n-am homorat pe nimeni!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu Postat Iulie 14, 2008 Partajează Postat Iulie 14, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II si scuze, cred ca am confundat cu 4x4mania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II apropo, pot sa pun anuntul cu jentile, ca poate are cineva nevoie de ele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II apropo, pot sa pun anuntul cu jentile, ca poate are cineva nevoie de ele? Acum da. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adyante Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II apropo, pot sa pun anuntul cu jentile, ca poate are cineva nevoie de ele? caut o janta pe 16" de nissan terano adyante_ady@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II si eu caut 5 bucati... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II am eu 5 buc, jante Al , nelovite, impecabile ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II acum o ora au plecat din bucuresti spre mine 5 bucati am asteptat o leaca...dar se pare ca e rezolvata forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II apropo, pot sa pun anuntul cu jentile, ca poate are cineva nevoie de ele? Astept anuntul cu jantele. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 8, 2008 Partajează Postat Septembrie 8, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II Astept anuntul cu jantele. Se vand jante de aliaj, marimea 16 inch, cu 6 gauri, pentru masini japoneze ... - eu am 4 bucati la 580 ron/buc - model DOTZ Luxor [ 5 spite ] - se dau cu capace si set 24 piulite - poze la topicul meu cu "Autobuzul" [ sectiunea Nissan ] - Luigi [ nissan4x4 ] are si el un set de 5 bucati - o sa va spuna toate datele daca sunteti interesati - cred ca si laurentiu avea la vanzare ceva jante, poate intra si da ceva amanunte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II Ma intereseaza un set de jante pe 16 cu et negativ,pot fi si din tabla si SH. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 9, 2008 Partajează Postat Septembrie 9, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II Luigi sau Angus ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu Postat Septembrie 19, 2008 Partajează Postat Septembrie 19, 2008 Re: jante aluminiu nissan terrano II sunt 4 jante originale nissan terrano II, an 2001, aluminiu, dimensiune 16'', 6 prezoane pret 1000 ron poze pe mail sa nu incarcam server :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate