ovidiuseini Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Buna Ma poate ajuta si pe mine cineva la urmatoarea problema ? Am montat un motor de audi de 2800 pe un sasiu de samurai cu cutia de viteze de audi si am ramas pe cutia de transfer de samurai pana pana aici a fost totul simplu dar nu mai stiu ce sa fac ca, cutia de viteze se invarte invers si am 5 viteze in spate si doar una in fata ce idei puteti sa imi dati ? Sa o modific cat mai bine si cat mai simplu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Motor audi pe samurai Nu stiu daca este posibil la puntea de Samurai, dar as incerca sa intorc cu 180 de grade grupurile din punti. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Motor audi pe samurai ce audi are cutia cu tractiune pe spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lexx Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Motor audi pe samurai Motorizarea care o detine colegul este un v6 170 cp 4x4 decuplabil la peste viteza de 35km/h....au fost montate pe audi coupe ,cabrio , b4 si 100 pana in anii 94 (parca) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Re: Motor audi pe samurai Exact asa a patit cineva de aici din oras. A montat motor de VW diesel si cutie de Dacia 1304 pe reductorul de samurai. Avea toate vitezele inapoi si marsalierul inainte. Cred ca poti sa intorci grupurile dar dintii pinioanelor o sa fie orientati invers si nu e prea bine... O sa se uzeze prematur. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuseini Postat Februarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Motor audi pe samurai M-am gandit sa intorc grupul in diferential dar exact cum a zis colegul va merge coroana si pinionul pe invers si nu cred ca e bine. Am cutia de viteza originala e 4x4 motor V6 la toate m-am gandit lar la asta nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Motor audi pe samurai o alta cutie de viteza ar fi mai usor de adaptat , decat sa modifici puntile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Motor audi pe samurai Lasa cutia originala. O adaptezi mai greu dar de tinut tine. Americanii pun V8 pe cutiuta de samurai si...rezista... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Motor audi pe samurai Buna Ma poate ajuta si pe mine cineva la urmatoarea problema ? Am montat un motor de audi de 2800 pe un sasiu de samurai cu cutia de viteze de audi si am ramas pe cutia de transfer de samurai pana pana aici a fost totul simplu dar nu mai stiu ce sa fac ca, cutia de viteze se invarte invers si am 5 viteze in spate si doar una in fata ce idei puteti sa imi dati ? Sa o modific cat mai bine si cat mai simplu ? salut, o varianta ar mai o cutie de viteze de vw t3 syncro care s-ar putea sa se pupe cu motorul care vrei sa il montezi pe masina dar la fel ca cea de la audi quatro pe care o ai acum ,flansele pentru planetarele fata in cazul cutiei de quatro sau flansele planetarelor spate in cazul cutiei de viteze de t3 syncro vor ramane in aer si se vor invarti in gol.in plus cutia de viteze de vw t3 syncro are treapta G care vine din germana de la gelander care iti ofera un cuplu foarte mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuseini Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Motor audi pe samurai Incerc sa pun o cutie de viteza de GR cu tot cu cutia de transfer de nissan sper sa functioneze bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Motor audi pe samurai Nu cred ca este o solutie sa montezi o cutie de Gr pt ca este mai grea ca samuraiul:banana...eu am montat pe cutiea de g motor de volvo 2000 turbo cu o flanse din al.....am pastrat si discul de ambreaj de pe g,ca sa se pupe cu priza de pe cutie...spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Motor audi pe samurai Nici eu nu as merge pe cutia de GR,este foarte lunga si extrem de grea. Vezi daca nu poti pune o cutie de bmw sau mecedes,sunt scurte,usoare si le gasesti pe toate drumurile la bani putini.Au si clopotul de la ambreiaj mare si iti incape un disc de 230-240 mm diametru. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romihd Postat Martie 5, 2013 Partajează Postat Martie 5, 2013 Re: Motor audi pe samurai un reductor de mercedes g nu ar rezolva baiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate