viorelvlad Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Astazi au sosit si suspensia spate ,colovere KING de 14 . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Patesc sigur ceva daca mai urmaresc mult topicul asta! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 mie mi se par foarte scurte coil overele.....sunt de 14? 1 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 poze...proaspete Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 si cam cat au fost suspensiile aduse aici?? faina treaba.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Februarie 28, 2013 Partajează Postat Februarie 28, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Mda,frumoasa jucaria.... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Alta jucarie aflata in lucru... Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Martie 1, 2013 Partajează Postat Martie 1, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 ce motor e acolo???si ce cutie normal....de are iesirea aia frumoasa mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Sunt curios cum va scoate in linie dreapta plasma de la troliu avand in vedere amplasarea troliului.Este un troliu romanesc de TAB ,asa-i? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Prinderea pe sasiu a troliului este foarte firava , la troliere cornierele acelea de 50 mm se vor rasuci ca spaghetele , in rest lucrare frumoasa Eu personal prefer mutatul motorului mai inspate si montarea troliului pe fata , gandestete cat de greu va fi sa desfaci cablul sau plazma cand se va incurca 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Am sa încerc sa răspund la cele citeva întrebări sau păreri : - motor si cutie toyota 3.0 ( pto-ul este original toyota ) - plasma nu va pleca in linie dreapta de la tamburul de troliu pina in fata la pilnia din fata mașinii...vom face un fel de glisiere... - fixarea troliului de gaz 66 va ramine firava...pe cornierul care se vede in poza...problema ar fi sa reziste plasma la fixarea troliului...( de exemplu astăzi am rupt vreo 3 plasme cu un troliu fixat cam la fel...) Salutari ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Am sa încerc sa răspund la cele citeva întrebări sau păreri : - motor si cutie toyota 3.0 ( pto-ul este original toyota ) - plasma nu va pleca in linie dreapta de la tamburul de troliu pina in fata la pilnia din fata mașinii...vom face un fel de glisiere... - fixarea troliului de gaz 66 va ramine firava...pe cornierul care se vede in poza...problema ar fi sa reziste plasma la fixarea troliului...( de exemplu astăzi am rupt vreo 3 plasme cu un troliu fixat cam la fel...) Salutari ! Salut Gabi ai cumva sursa pentru PTO la TOYOTA 3000 ? Spor la treba Liviu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Prinderea pe sasiu a troliului este foarte firava , la troliere cornierele acelea de 50 mm se vor rasuci ca spaghetele , in rest lucrare frumoasa Eu personal prefer mutatul motorului mai inspate si montarea troliului pe fata , gandestete cat de greu va fi sa desfaci cablul sau plazma cand se va incurca Si eu am troliul prins tot pe o bucata de cornier de 50 mm. Gabi are dreptate ,sa reziste plasma la troliere [la mine sa rup plasma de 6T noua si cornierul este intact] Daca ne vedem cumva la trialul de pe 17 martie de la PH. iti arat. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Salut Gabi ai cumva sursa pentru PTO la TOYOTA 3000 ? Spor la treba Liviu. Pto-ul nou este la powertrax.de 1580 €...am găsit rar la " ocazie " cu 600-800 € ; cel mai des pe ebay...in cazul de fata bineinteles ca stapinul mașinii ( un tip X3M -ist de la Piatra Neamt ) a avut " noroc " sa-si facă toata linia de troliu mecanic inclusiv cardanul cu 1200 €...cred ca si norocul asta vine după sufletul omului... Daca găsesc ceva, te sun Liviu...spor si vouă la trasee !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Am fost ieri prin garajul lui Gabi ! Au avansat ff mult cu ambele proiecte !:grin: Masina lui viorelvalad! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Masina lui Robert !:grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Pto-ul nou este la powertrax.de 1580 €...am găsit rar la " ocazie " cu 600-800 € ; cel mai des pe ebay...in cazul de fata bineinteles ca stapinul mașinii ( un tip X3M -ist de la Piatra Neamt ) a avut " noroc " sa-si facă toata linia de troliu mecanic inclusiv cardanul cu 1200 €...cred ca si norocul asta vine după sufletul omului... Daca găsesc ceva, te sun Liviu...spor si vouă la trasee !!! Multumesc mult si spor la treaba ca o faci bine. Ozi buna Liviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 De azi.. Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Martie 8, 2013 Partajează Postat Martie 8, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Si a lui Robert.. Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Inte timp s-a finalizat si la Robert montare troliu mecanic, frine spate pe discuri (etrieri VW Golf3,discuri samurai ). Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Si la mine la masina sa lucrat intens,deja caroseria prinde contur ,s-au montat si anvelope Silverstone 35 . Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 (editat) Re: Proiect Toyota LJ 70 A prins contur ,imi place. Editat Martie 11, 2013 de Astral Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
piede Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Viorele ai ratat la inceput 2 poze. Te ajut eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Pregatite de vopsit..partile din caroseria lui Viorel sunt! Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Martie 18, 2013 Partajează Postat Martie 18, 2013 Re: Proiect Toyota LJ 70 Si a lu' Robert. Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate