catalint Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Salutare tuturor. Avand in vedere criza asta prelungita si faptul ca am prins un pic gustul plimbarilor 4x4 , ma bate un gand sa-mi pun un GPL pe Grand Vitara mea 2004 2.0 benzina cu motor J20A euro 3. Ce experiente imi puteti impartasii in ceea ce priveste afectarea injectoarelor , tipul de instalatie si eventual un dealer serios la care sa apelez . Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Experienta GPL pe grand vitara Ceva pareri despre instalatiile GPL, gasesti si aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77129-GPL-pe-Jimny-Pareri REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalint Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Experienta GPL pe grand vitara Multumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woe Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Experienta GPL pe grand vitara Multumesc . Daca nu te-ai hotarat, eu am pe un GV 2008 5 usi 2 litri din 2010 si 30.00 km si merge fara probleme. Instalatie pusa BRC secventiala euro 4, 24000 ron in 2010, pusa undeva in Chitila, Bucuresti. Suzuki Grand Vitara 2008, 2l benz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Experienta GPL pe grand vitara eu as opta ptr o secventiala Tomasetto...mult mai ieftina la intretinere in comparatie cu BRC-ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Experienta GPL pe grand vitara +1 pt Tomasetto, te poti juca si cu softul ca e free XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woe Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Experienta GPL pe grand vitara Pai exemplificati avantajul cu costurile intretinerii, ca nu cred. La mine costa 150 ron/an verificare parametri, schimb de filtre si butelie noua la 10 ani. BRC se lauda cu injectoare care dureaza 450.000km, abia astept sa confirm :) Iar cu softul n-am de ce sa ma joc; trage mai bine decat pe benzina de la instalare, consumul e stabil de cand am pus-o, iar alte interventii decat pus gaz cand clipoceste becul de atentionare n-a vazut. Intr-adevar, dezavantaj cu reducerea spatiului in portbagaj, dar cam atat. Nici nu constientizez ca functioneaza pe alt combustibil. Suzuki Grand Vitara 2008, 2l benz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) Re: Experienta GPL pe grand vitara Pai exemplificati avantajul cu costurile intretinerii, ca nu cred. La mine costa 150 ron/an verificare parametri, schimb de filtre si butelie noua la 10 ani. BRC se lauda cu injectoare care dureaza 450.000km, abia astept sa confirm :) Iar cu softul n-am de ce sa ma joc; trage mai bine decat pe benzina de la instalare, consumul e stabil de cand am pus-o, iar alte interventii decat pus gaz cand clipoceste becul de atentionare n-a vazut. Intr-adevar, dezavantaj cu reducerea spatiului in portbagaj, dar cam atat. Nici nu constientizez ca functioneaza pe alt combustibil. Adevăr grăiești. BRC secvențial am avut și eu, despre BRC, numai de bine. N-am avut nicio treabă, în afară de completat cu ... GPL:ha:. Nu știu, nu cred că trăgea mașina mai bine decât pe benzină, dar trăgea la fel ... eu nu simțeam nicio diferență. Și consumul de GPL era același ca și cel de benzină ... cel puțin așa a fost la mine. Am dat mașina aia (un Jimny) și acum mi-am luat o alta, pe care, de abia aștept să-mi pun instalație de GPL. Aș vrea tot BRC. Toate cele bune! :h5 Editat Noiembrie 19, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Experienta GPL pe grand vitara revizie la Tomasetto 100 ron... rampa cu 4 injectoare....290 ron asta asa la prima strigare...injectoare BRC care tin 450000 km= basme :grin: no1 in materie...Keihin merg aprox 200000 km....iar patru injectoare de genul asta costa 520 eur...... sa va mai zic? ps...multivalva de pe rezovorul BRC e o gluma comparativ cu cea de la Tomasetto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woe Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Experienta GPL pe grand vitara Pret 150 ron la revizie BRC este in Bucuresti, f. posibil in provincie sa fie mai ieftin. Nu stiu cat costa injectoarele, n-am avut nevoie sa le schimb. Valva nici atat. Mie imi pare o super afacere instalatia BRC, cand spun ca am montat-o acum trei ani si am uitat de ea, chiar asta inseamna. Suzuki Grand Vitara 2008, 2l benz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Experienta GPL pe grand vitara asteapta sa faci cam 70 000 km cu ea...cam atunci incep sa apara problemele....la senzorul de presiune...la injectoare....la vaporizator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalint Postat Aprilie 6, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Re: Experienta GPL pe grand vitara Multumesc pentru informatii . Ce parere aveti despre kiturile dedicate de la Agrom.ro ? Un kit dedicat pentru Gv este 32 mil pe cand un tomasetto stag 200 este 21 mil . Merita diferenta de bani ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusMKV Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Experienta GPL pe grand vitara Am tot cautat atat aici cat si pe alte forumuri dar nu am gasit un raspuns clar.. Stie cineva daca la GV 98 - 05 merge pus butelie gpl sub masina ? Am vazut ca la Jimny merge.. Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Februarie 12, 2015 Partajează Postat Februarie 12, 2015 Re: Experienta GPL pe grand vitara @18MariusMKV - s-ar putea să meargă, dar de ce vrei așa? Într-adevăr, la Jimny mergea pusă o butelie cu capacitate foarte mică, transversal, în spatele și deasupra punții spate, renunțându-se la toba finală de eșapament, parcă ... ceea ce mi s-a părut o nimica toată, capacitatea buteliei fiind doar de 23L, gândindu-mă că mi-ar ajunge doar 200 km gpl-ul am renunțat la idee. Dar unul e consumul la Jimny și altul e la GV. Adică ție cred că îți va consuma mai mult, deci îți va ajunge și mai puțini km. Din aceste considerente, am sacrificat jumătatea de jos a portbagajului și am montat o butelie cilindrică de 60L, și am avut și autonomie mult mai mare, mi-a rămas și toba finală pe mașină și cam asta e. Fiecare face ce dorește cu banii și mașina lui. Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matteo_tgv Postat Februarie 17, 2015 Partajează Postat Februarie 17, 2015 Re: Experienta GPL pe grand vitara Salut, pe a a mea GV 1.6 16V 2001 am instalatie italiana Lovato secventiala, pusa acum cateva luni de noua, 2200 lei, 2 ani garantie. In conditiile preturilor reduse de azi ale benzinei (5.2 lei/l) si al celui ramas neschimbat de la GPL (2.9 lei/l), acum iarna, scot, in bani, pe GPL, un cost similar unui consum mediu de 6,8 l/100 km pe benzina. Masina este incaltata cu gume mixte dimensiune standard si are un SL de 3.5 cm pe spate, atat. Iar de mers merg procentual 40% coclauri, 20% oras si 40% drum national si bag piciorul in pedala dupa pofta inimii. In 80% din cazuri, masina este incarcata cu minim 3 oameni si bagaj cat mai intra. Iar de tras trage foarte bine, nu simt diferenta intre benzina si GPL. Deci sunt extrem de multumit. Singurul lucru mai neplacut este ca butelia de 50l de GPL (in care imi intra doar 37 litri din cauza ca multivalva sta mai sus decat trebuie ca altfel ar lovi in usa) mi-a luat aproape 2/3 din portbagajul si asa mic. Dar eu mai pun bagaje si peste butelie ca nu moare. Imi spunea cineva ca vrea sa scoata rezervorul mare de pe un GV in 3 usi, ca si al meu, sa puna in locul lui o butelie GPL adevarata si sa mai puna langa un mic rezervor de 10l pt benzina si astfel sa-i ramana portbagajul intreg. Suna bine! Daca cineva a facut scamatoria asta, as fi si eu interesat, ar fi fain de auzit detalii si vazut poze. Cele bune, Matteo Importator oficial Toyota Land Cruiser Seria 70 actuala, Euro 6, inmatriculabila. Detalii pe https://www.landcruiser70.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate