deadnoise Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Salut. Problema este urmatoarea: Am schimbat Becm si ceasuri de bord (ambele de pe aceeasi masina din UK). acum odometru(kilometrajul) este in mile si as vrea sa il schimb sa imi afiseze km. Stiu ca acest lucru il pot face DOAR in cazul in care pun inapoi ceasurile vechi in km. Acum, problemele: Masina are setat ca market North America. (trebuie setata alta tara in care se foloseste sistemul metric?) Kilometrajul original al masinii era undeva in jur de 154.000 Km cand am schimbat ceasurile/becm. Cu ceasuri/becm nou masina are 177.000 mile. Stiu ca in momentul cand se schimba DOAR 1 componenta (becm/ceasuri) masina va afisa kilometrajul cel mai mare (in cazul de fata becm nou) Acum..ce nu inteleg eu.. Daca pun ceasurile vechi (in km) masina ce va arata pe bord? 177.000 mile sau 283.200 km (177.000 x 1,6)? Am mai citit ca este foarte posibil ca dupa ce schimb ceasurile sa primesc pe message center "odometer error" - exista vreo metoda de a rezolva problema fara sa am nevoie de un tester pentru a le sincroniza? Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maria Daniela Postat Iunie 15, 2013 Partajează Postat Iunie 15, 2013 Re: Schimbare Kilometraj p38 Ai rezolvat problema? Doresc sa stiu daca pot seta cumva consumul in l/100km, este posibil si cum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate