maxim007 Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Buna tuturor, am o nelamurire in legarura cu puntile de la Suzuki Samurai. puteti sa ma ajutati si pe mine in a'mi identifica tipul corect al puntii pe care o am pe masina? ceva detalii in sensul de a sti la ce sa ma uit sau ce sa masor ca sa stiu ce fel de punde am mai exact... daca sunt ceva detalii vizibile intre aceste 2 feluri de punti? Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta Salut, Ar fi mai simplu sa pui aici datele masinii: an, model, date motor, serie... asta daca stii sigur ca ce e in acte aia ai si in ograda :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta da scuze... Maruti Gypsy, an - 1995 motor de 1.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta Din cate stiu indienii au echipat gypsy cu punti inguste pana in '93. Al tau fiind din '95 are punti late. inguste: - fata 1210 mm - spate 1220 mm late: - fata 1300 mm - spate 1310 mm Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta Mersi AK, dar ma intreb daca o pot evidentia diferenta prin ceva piese exterioare... sunt la fel piesele la ambele punti? nu pot sa imi dau seama ochiometric care e lungimea la puntea mea? are ceva piese prinse altfel lpe o punte fata de cealalta? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta nu prea cred ca-ti vei da seama de vreo diferenta. ruleta e sfanta! cel mai bine si simplu masori puntile (1300mm/1310mm au puntile late, informatie de pe siteul lor, valabila pentru ultimele modele produse de ei). daca tot te apleci pe acolo masoara si bara de directie (cea dintre rotile fata) intre axele capetelor de bara. Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta ok, si 1300 unde trebuie sa masor mai exact? intre capurile de planetara? 1300 sa fie fix din cap in cap a puntii (bruta) fara planetara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta Pune o poza cu masina te rog. Daca inca mai ai jantele stock, se vede ce punti ai. E vizibil mai ingusta decat un samurai cu punti late. Poti sa iti mai dai seama dupa overfendere....daca le mai ai:grin: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta atasat este masina... are ceva overfendere de la mama ei se par a fi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta din ce se vede in foto ai pe masina puntile late' de samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 (editat) Re: Punte lunga vs Punte scurta dupa an si dupa overfendere este cu punti late. pe net dupa ce am gasit eu, puntile late au inceput sa echipeze "indiencele" din '93, la fel si overfender-ele care le ai tu erau puse pe punti late LE: @DNL a fost mai rapid ca mine cu raspunsul :h5 Editat Februarie 20, 2013 de ak47apache Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta Eu cred ca sint inguste.Am avut SJ410, si avea aceleasi overfendere, capota si grila radiator.Daca nu ai MRL-uri poti numara numarul de caneluri ale planetarei.Nu mai stiu exact numarul lor acum, dar difera dela SJ410 la SJ413.Si din cite imi amintesc, difera si raportul in punti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta Pune o poza cu prinderea cerceilor pe sasiu in fata si ne dam seama imediat. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Februarie 20, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta Pune o poza cu prinderea cerceilor pe sasiu in fata si ne dam seama imediat. vrei as vezi "forma" barei de torsiune? :) nu de alta dar am "auzit" si eu cum ca la puntile late difera forma si prinderea barei de torsiune pe punte fata de puntile inguste... maine ii fac o poza din fata/jos si o lipesc aici. Multumesc deocamdata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Februarie 20, 2013 Partajează Postat Februarie 20, 2013 (editat) Re: Punte lunga vs Punte scurta E bara stabilizatoare! SJ410 japonez 84" cu punti inguste nu are bara stabi si are overfendere mai subtirele. Masina din poze e sigur cu punti late. PYZ, overfenderele poate nu erau originale. Din ce an a fost masina ? Editat Februarie 20, 2013 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta dupa cum am promis, atasat am pus si pozele cu partea din fata / jos a masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta Dupa bara stabilizatoare pare punte lata, eu ma refeream la poza facuta la prinderea cercelului fata, pe sasiu. Adica dedesubt. Sa vedem cum sunt aliniate arcurile fata de sasiu. La cel cu punti inguste arcurile sunt exact sub sasiu, la cele cu punti late sunt decalate in lateral cativa cm. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta Lata zic si eu ca e. In poza 2 se vede ca prinderea arcului e decalata fata de sasiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Februarie 21, 2013 Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta 100% lata Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Februarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2013 Re: Punte lunga vs Punte scurta multumesc tuturor, din cate se intelege am "punte lata"... chiar m-am uitat si la prinderea arcurilor pe sasiu si sunt un pic mai inspre exterior arcurile fata de sasiu... MUltumesc again. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate